Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Δ. Κωνσταντακόπουλος: Νέο Προτεκτοράτο το «θαύμα» της ΓενεύηςΝα ακούμε και να σκεφτόμαστε και κυρίως ότι τα σωστά βρίσκονται συνήθως στα αντίθετα από όσα μας υπόσχεται τό πολιτικό σύστημα και μας σερβίρουν τα ΜΜΕ, για τα μεγάλα θέματα του ελληνισμού, όπως τα μνημόνια ή το Κυπριακό, λέει στο Ράδιο 9.84 ο αρθρογράφος και γεωπολιτικός αναλυτής Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος.
Στη Κύπρο όπως είπε, η Γενεύη «πέτυχε το θαύμα», ουσιαστικά τη θεμελίωση ενός νέου προτεκτοράτου, που αυτοκαταργείται η Κυπριακή Δημοκρατία, η μόνη διεθνώς αναγνωρισμένη κρατική οντότητα, με ευθύνη τριών χωρών της Ελλάδας που έχει καταστεί οικονομικό προτεκτοράτο, της Αγγλίας με τα ζωτικά συμφέροντα των βάσεων της στη Κύπρο και της Τουρκίας με την εισβολή, κατοχή και τόν εποικισμό στο βόρειο τμήμα του νησιού.
.pentapostagma.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σημαντικά όσα λέει. Η περιπέτεια της Κύπρου δεν έχει τελειωμό.Πάντα είχε κατακτητές αλλά ανακτούσε την ελευθερία της.Τώρα μετατρέπεται οριστικά σε προτεκτοράτο όπως και η Ελλάδα, με δεδομένο ότι μπαίνουμε στην τελική φάση της αρπαγής του ορυκτού μας πλούτου, και πρέπει να οριοθετηθούν οι ΑΟΖ και να μοιραστεί η λεία.Και στο βάθος όλων αυτών.. το "δυνατό Ισραήλ".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...