Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!

Οι μητροπολίτες Καισαριανής Δανιήλ & Κορίνθου Διονύσιος αθεολόγητοι ή εγκάθετοι;


ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

 ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΘΥΣΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

 Οσον αφορα την αναρτησι του βιντεο στο ιστολογιο του Αμεθυστου... μα θαπρεπε να αναφερθη απο τον ιδιο τον Αμεθυστο, οτι ταυτιζεται με τις αποψεις των ως ανω αρχιερεων αφου και αυτος υποβαλλει καθε λιγο και λιγακι τα ιδια ερωτηματα ...αναρωτιεται  δηλαδη που βλεπουμε την Αιρεσι του Οικουμενισμου και που υπαρχει τετοια κατταδικασμενη αιρεσι. 

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΤΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ.

ΣΧΟΛΙΟ: O αμέθυστος λέει ότι εσύ δέν γνωρίζεις τήν αίρεση. Εσύ καί τά συντρόφια σου. Ο αμέθυστος τήν γνωρίζει, τήν καταγγέλλει, τήν παρουσιάζει καί τήν αναλύει εδώ καί χρόνια. Προσθέτει μάλιστα ότι ούτε οι οικουμενιστές τήν γνωρίζουν. Καί όλοι αρνούνται νά τήν δούν διότι μετέχουν τής αιρέσεως. Ο αμέθυστος λέει επίσης ότι έφτιαξες μέ τήν βοήθεια τής παρατάξεώς σου ένα κεμπάπ μπλόγκ καί έρχεται ο κόσμος γιά νά γλείψει λίγδα.

Αμέθυστος

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι να τους βλεπεις με ποπ κορν και να γελας,προβατο ε προβατο!!!

Ανώνυμος είπε...

Kαλησπερα . Θες να αγιασεις και δεν σε αφηνουν .Μετα απο το εκνευριστικοτατο βιντεο οπου αυτοι οι 2 επισκοποι αποκαλεσαν αναιδως προβατα τους εργοδοτες τους ( ναι εργοδοτες τους , εφοσον ειναι ανωτεροι δημοσιοι υπαλληλοι εργοδοτες τους ειναι οι φορολογουμενοι , αν δεν τους αρεσει χωρισμος εκκλησιας κρατους )μπηκα σε επισημα sites και ειδα τα βιογραφικα τους . Αμφοτεροι γεννηθεντες το 1952 , χειροτονηθηκαν διακονοι σε ηλικια 22 ετων , αρα απο αυτη την νεαροτατη ηλικια εξασφαλιστηκαν ισοβιως απο τον δημοσιο κορβανα . Το εξωφρενικο που πραγματικα σου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι ειναι οτι επισης αμφοτεροι χειροτονηθηκαν πρεσβυτεροι και ταυτοχρονα χειροθετηθηκαν αρχιμανδριτες στην ηλικια νεανισκου , μολις 27 ετων το 1979 . Αυτη ειναι η θυσια που θρασυτατα απευθυνθηκαν στον ατυχη χριστιανο και μονο που δεν τον βρισαν . Η θυσια τους ειναι οτι εξασφαλιστηκαν ασφαλιστικα , συνταξιοδοτικα και μισθολογικα απο 22 χρονων και γιναν γεροντες , αρχηγοι μανδρας απο την ηλικια νεαρου μολις 27 ετων . Με ολες τις προβλεπομενες τιμες απο λαικους ας ειναι και 80 χρονων να τους φιλαν το χερι και απο αυτη την σχετικα τρυφερη ηλικια που χωρις να κλεισουν τα 30 να διαταζουν ηλικιωμενους πολυτεκνους ιερεις . Ε αν ζεις απο τα 27 χρονων σε συνθηκες γιαλας ως γεροντας φυσικο ειναι οταν σε κουρντισουν δεσποτη χωρις να ξερεις τιποτα απο την ζωη και χωρις να εχεις γνωρισει ουτε μιση δυσκολια να νιωθεις πασας . Ακομη και σε ομαδες ερασιτεχνικες αν δεν πιασεις τα 30 περιβραχιονιο δεν σου δινουν . Οσο παικταρας και να εισαι . Μονο στην εκκλησια ο καθε τζιτζιφιογκος που μονο απο τα βιβλια εχει πειρα ζωης κουρντιζεται πνευματικος εχων κατα τη φανντασια του το λυειν και δεσμειν πριν τα 30 , και αυτος ο τζιτζιφιογκος ο οποιος τζιτζιφιογκος φανταζεται οτι μπρει να εξομολογησει ανθρωπους με διπλα χρονια και εκατονταπλασιες εμπειριες . Αυτο ειναι το θεμα , οχι τοσο αυτο που ρωτησε ο απλος χριστιανος τους υποτιθεμενους ποιμενες του . ΑΜ

χαλαρωσε είπε...

ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΜΕΣΤΟ ΓΝΩΣΕΩΣ, ΤΟΥ ΑΜΕΘΥΣΤΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ. ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΛΥΚΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΙΛΟΣ, ΕΧΩΝ ΒΗΜΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΘΥΣΤΟ. ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΤΑ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ.
ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ, ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ. ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, Ο ΠΟΙΜΕΝΑΣ, Ο ΕΧΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΝΑΝΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΙΜΝΟΥΜΕ, ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΛΥΣΩΔΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ;
ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

amethystos είπε...

Πιστεύουν ότι ο Τρικαμηνάς είναι θεόσταλτος μέ ειδική αποστολή νά σώσει τήν εκκλησία.

amethystos είπε...

Φίλε ΑΜ εμείς πάλι φταίμε. Δέν είμαστε απαιτητικοί. Αποφεύγουμε τίς ευθύνες. Ελάχιστοι επίσκοποι έχου κάποιες γνώσεις, ακόμη λιγότεροι έχουν πίστη. Ξέρουν μόνον νά ταπώνουν τούς αγαθούς σάν αποτυχημένοι μπασκετμπολίστες. Θάρθει καί η ώρα τους.

Ανώνυμος είπε...

Λέει ο Καισαριανής "σας είπαμε ποτέ να συμπροσευχηθείτε με βουδιστές;" Να λοιπόν πως αποδεικνύεται ότι οι συμπροσευχές και τα συλλείτουργα είναι μόνο το προπέτασμα καπνού.Το ότι έχει μετατρέψει τον εαυτό του σε ένα δεύτερο Πάπα (μετά τον πρώτο), και θεωρεί ότι αυτός είναι η Εκκλησία, φανερώνει την εξελισσόμενη μετάλλαξή μας σε παπισμό.

amethystos είπε...

Ακριβώς φίλε. Τό όπλο τών συλλείτουργων δέν επαρκεί. Οφείλουμε νά μαζευτούμε στόν εαυτό μας γιά νά βρούμε τήν σάριζα(τήν ρομφαία, τόν Λόγο) πού θά κατατροπώσει γι' άλλη μιά φορά τούς βαρβάρους.