Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Απίστευτο και όμως αληθινό : Τα παίρνουν όλα οι “δανειστές”, ακόμα και εκκλησίες και νεκροταφεία !

Είναι πολύ δύσκολο να το πιστεψει κανείς. Οι “δανειστές” τα πάιρνουν όλα. Δάση, σχολεία, νοσοκομεία, εκκλησίες  μέχρι και νεκροταφεία ! Ο κατάλογος που παρατίθεται ποιο κάτω και ο αναλυτικότερος σε συνημένο, αφορά το μέρος της δημόσιας περιουσίας μόνο στην ευρύτερη περοιοχή Θεσσαλονίκης που υπάγεται στο Υπερταμείο των ξένων αρπακτικών για πώληση ή εκμέτάλλευση. Είνια απίστευτο και όμως αληθινό : Τα παίρνουν όλα οι “δανειστές” στο όνομα του “πάση θυσία στο ευρώ’.
Προκαλεί φρίκη το γεγονός, ότι, μεταξύ άλλων, ανάμεσα σε νεκροταφεία, εκκλησίες, γήπεδα, αγροτικές εκτάσεις περιέρχονται στο Υπερταμείο και τεράστιες πυκνόφυτες δασικές εκτάσεις, και του Σέιχ-Σου, συνολικού εμβ. 165.718.121 τ.μ. καθώς και δασοχορτολιβαδικές εκτάσεις συνολικού εμβ. 788.368.215 τ.μ., όπως και εκτάσεις πέριξ των λιμνών Κορώνειας και Βόλβης, συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες. Ταυτόχρονα, τρόμο προκαλεί και η ηχηρή σιωπή ορισμένων δημάρχων και της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Παραθέτουμε εδώ επιλεκτικά ακίνητα που περιέρχονται στη λίστα του αίσχους του Υπερτασμείου στο Δήμο Θεσσαλονίκης, και στους άλλους Δήμους.
Η συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: