Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, άλλη η εποχή ΠΡΙΝ την Σύνοδο της Κρήτης και άλλη ΜΕΤΑ, διότι μετά τη βλάσφημη Σύνοδο του Κολυμπαρίου της (Κρήτης 2016), ως γνωστόν πλέον, η «Εκκλησία, δηλαδή ο Χριστός-Θεός και τα μέλη Του κλήρος και λαός» κατέστη συνοδικά και δεσμευτικά μέλος της ψευδεκκλησίας του αντίχριστου δηλ. του λεγόμενου Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών, (Π.Σ.Ε.) δογματίζοντας και επικυρώνοντας την πιο αντίχριστη διδασκαλία όλων των εποχών που εμπεριέχεται στο καταστατικό αυτού, καθιστώντας την πλέον δόγμα και νόμο της «Ορθόδοξης Εκκλησίας». (Κειμ. συνοδου Κρήτης κεφ. ε΄. αρθ. 16 επ.)    Όπως μαρτυρεί η όλη ζωή της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, το Συνοδικό σύστημα αποτελεί το ανώτατο θεσμικό και εκτελεστικό Όργανο επί θεμάτων Πίστεως και Κανονικών διατάξεων.


ΕΠΟΜΕΝΩΣ, άλλη η εποχή ΠΡΙΝ την Σύνοδο της Κρήτης και άλλη ΜΕΤΑ, διότι μετά τη βλάσφημη Σύνοδο του Κολυμπαρίου της (Κρήτης 2016), ως γνωστόν πλέον, η «Εκκλησία, δηλαδή ο Χριστός-Θεός και τα μέλη Του κλήρος και λαός» κατέστη συνοδικά και δεσμευτικά μέλος της ψευδεκκλησίας του αντίχριστου δηλ. του λεγόμενου Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών, (Π.Σ.Ε.) δογματίζοντας και επικυρώνοντας την πιο αντίχριστη διδασκαλία όλων των εποχών που εμπεριέχεται στο καταστατικό αυτού, καθιστώντας την πλέον δόγμα και νόμο της «Ορθόδοξης Εκκλησίας». (Κειμ. συνοδου Κρήτης κεφ. ε΄. αρθ. 16 επ.)

Και ενώ είναι «Αλλότριον των Χριστιανών» να εξισώνουν την ασέβεια-αίρεση με την Ορθόδοξη Πίστη, διότι λέει η Γραφή, «εμίσησα εκκλησίαν πονηρευομένων και μετά ασεβών ου μη καθίσω» και «Τις συγκατάθεσις ναού Θεού μετά ειδώλων;» «Τις δε κοινωνία φωτί προς σκότος;»
«Τις συμφώνησις Χριστώ προς Βελίαρ;»


Μερικοί φοβούμενοι να παραδεχτούν την πραγματικότητα και το μέγεθος της προδοσίας, που όντως είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ, παραβλέποντας τις αποφάσεις της Συνόδου αυτής και με το επιχείρημα ότι δήθεν φοβούνται μη βλασφημήσουν το Άγιο Πνεύμα, κάνουν τελικά αυτό.
 

Εξισώνουν, δηλαδή και αναμιγνύουν την ασέβεια-αίρεση με την Ορθόδοξη Πίστη, τους ασεβείς αιρετικούς με τους Ορθοδόξους Πιστούς, το Χριστό με τον αντίχριστο, μη διαχωρίζοντας την προ συνόδου και μετά συνόδου Κρήτης εποχή, καταφρονώντας έτσι το Συνοδικό Θεσμό της Εκκλησίας. Διδάσκουν τελείως αντίθετα πράγματα από όλους τους Αγίους Ομολογητές της Εκκλησίας, προξενώντας μεγάλη σύγχυση στους πιστούς της Ορθόδοξης Ομολογίας κατασκανδαλίζοντας αυτούς.

Συγκεκριμένα:
Κατ΄ αυτών, οι ασεβείς αιρετικοί, ψευδεπίσκοποι του λεγόμενου Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.) της κακόδοξης συνόδου της Κρήτης, οι Εχθροί του Θεού, έχουν το Πνεύμα το Άγιο και βρίσκονται εντός της Εκκλησίας, όπως ομοίως έχουν το Πνεύμα το Άγιο και οι ευσεβείς Ορθόδοξοι φίλοι του Θεού οι Αληθινά ευρισκόμενοι εντός της Εκκλησίας.

Κατ΄ αυτών, οι αμετανόητοι υβριστές των Αγίων της Εκκλησίας, οι καταφρονητές των Πατρικών Παραδόσεων, ευρισκόμενοι μέσα στον «βόθρο» της αιρέσεως της ψευδεκκλησίας του αντίχριστου του (Π.Σ.Ε.) είναι ταυτόχρονα και μέσα στην Εκκλησία, έχοντας το Πνεύμα το Άγιο, όπως ομοίως, είναι μέσα στην Εκκλησία έχοντας το Πνεύμα το Άγιο και όσοι τιμούν και σέβονται τους Αγίους της Εκκλησίας και την Ιερά Διδασκαλία αυτών, διότι τιμή Αγίου είναι μίμηση Αγίου.

Κατ΄ αυτών, οι συνεργάτες του αντίχριστου της ληστρικής συνόδου της Κρήτης, οι αιρετικοί ψευδεπίσκοποι του (Π.Σ.Ε.), οι διώκτες των Χριστιανών, έχουν το Πνεύμα το Άγιο όπως ομοίως έχουν το Πνεύμα το Άγιο και οι εκδιωγμένοι από αυτούς, Χριστιανοί Ομολογητές.

Και τελικά, με όλα αυτά που λέγουν, παθαίνουν ακριβώς αυτό που φοβούνται, να βλασφημούν δηλαδή το Πνεύμα το Άγιο, που σύμφωνα με το αψεγάδιαστο στόμα του Κυρίου δεν θα συγχωρεθεί ποτέ, διότι,
«Βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος είναι το να αποδίδουμε τις ενέργειες Του στο αντίθετο πνεύμα, καθώς αναφέρει ο Μέγας Βασίλειος» (Αγ. Συμεών ο Νέος Θεολόγος).

Μοναχός Μακάριος Κουτλουμουσιανός.

 attikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...