Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΑΣΦΥΞΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ / 37 TΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ. Οι τρομοκράτες χτύπησαν με αέριο χλωρίου. ΦΩΤΟ

Οι τρομοκράτες χτύπησαν την πόλη του Χαλεπίου με χημικά αέρια με αέριο χλωρίου και συγκεκριμένα τη συνοικία  al-Khalidiyah. Οι τρομοκράτες χτύπησαν με ρουκέτες τις συνοικίες Zahra , Νέα chahba κ.α.Πολλά θύματα τις επίθεσης διακομίστηκαν για νοσηλεία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Χαλεπίου με συμπτώματα ασφυξίας, σπασμούς, τάση προς εμετό κλπ…Φορούν μάσκες γιατροί και τραυματίες.Oι δημοσιογράφοι του Χαλεπίου κάνουν ρεπορτάζ μέσα από το νοσοκομείο. Οι τρομοκράτες επιτέθηκαν στις συνοικίες  Khalidiyah και οδός Νείλου με ρουκέτες που περιείχαν αέριο χλωρίου.Αρχικές εκτιμήσεις μιλούν για 15 πολίτες που μεταφέρθηκαν με συμπτώματα ασφυξίας στο νοσοκομείο μεταξύ των οποίων και παιδιά σύμφωνα με sana….
L’image contient peut-être : 1 personne, texte
L’image contient peut-être : une personne ou plus et personnes assises
Νέες πληροφορίες από το sana μιλούν για 28 τραυματίες….Ενώ σύμφωνα με το addounia tv είναι πλέον 30.
To πρακτορείο SANA  αναφέρει ότι οι τρομοκράτες επιτέθηκαν με ρουκέτες με τοξικά αέρια στις συνοικίες  Khalidya και Chare’ Nil  στο Χαλέπι και υπήρξαν τραυματίες από ασφυξία. Σε δήλωση του SANA, μια πηγή της αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλεπίου ανέφερε πως οι τρομοκράτες επιτέθηκαν με ρουκέτες χλωρίου σε 2 συνοικίες του Χαλεπίου σε  Khalidya και Chare’ Nil και υπήρξαν περιπτώσεις ασφυξίας και οι άνθρωποι νοσηλεύονται. Μέσα τώρα όπως το  »αλακχμπάρια » μιλούν για 37 τραυματίες.
To sputnik επικαλούμενο το sana μιλά για 38 τραυματίες από ρουκέτες με χλώριο στη συνοικία al-Khalidiah. Η συριακή τηλεόραση είπε πως χτυπήθηκαν ομοίως οι συνοικίες al-Zahra και οδός του Nil.Βουλευτής Χαλεπίου μιλά για 41.
Τελευταία πληροφορία αναφέρει 43 τραυματίες από την επίθεση…..
Σύμφωνα με τη συριακή κρατική τηλεόραση, οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν χημικά πυρομαχικά. Διαπιστώθηκε ότι ήταν χλώριο, αναφέρει το RIA Novosti.
Tελευταία αναφορά για 63 τραυματίες κάποιοι σε κρίσιμη κατάσταση. Ανάμεσα στους τραυματίες 4 παιδιά. 
Δραματικά ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ‘Αουσβιτς το Χαλέπι…η συριακή κρατική τηλεόραση τώρα λέει ότι 75 πολίτες τραυματίστηκαν από τη χημική επίθεση των τρομοκρατών στο Χαλέπι. 51 θύματα μεταφέρθηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Χαλεπίου και οι 24  στο al-Razi hospital.

Δεν υπάρχουν σχόλια: