Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Η Εκκλησία της Ελλάδος αναγνώρισε στα Δίπτυχα του 2020 τον σχισματικό Επιφάνιο και την ψευδοεκκλησία του.


σ.σ. Η Εκκλησία της Ελλάδος στα Δίπτυχα του 2020 αναγνωρίζει 2 Μητροπολίτες «Κιέβου και πάσης Ουκρανίας»! τον κανονικό Ονούφριο και τον σχισματικό Επιφάνιο. Ο κανονικός Μητροπολίτης Ονούφριος αναφέρεται ως «Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας» κάτω από την ενότητα «Εκκλησία της Ρωσσίας – Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας, Μητροπολιτική Περιφέρεια Κιέβου». Ο σχισματικός Επιφάνιος αναφέρεται ως 15ος προκαθήμενος: «Ουκρανίας Επιφάνιος Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας», κάτω από την ενότητα «Τα Πρεσβυγενή Πατριαρχεία και Αυτοκέφαλοι Εκκλησίαι». Και εννοείται πως η απόδοση του ψευδοτόμου «Αυτοκεφαλίας» αναγνωρίζεται ως «ιστορικό γεγονός» του 2019, όπως είχε αναγνωριστεί και η ψευδοσύνοδος της Κρήτης το 2016.
Έχουμε λοιπόν και γραπτώς με τον πιο επίσημο τρόπο, ντοκουμέντο της παραφροσύνης των ταγών της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι οποίοι τάχθηκαν με το μέρος του σχίσματος της Εκκλησίας. Έχουμε όμως και άλλη μία τραγική απόδειξη, ανάμεσα στις τόσες πολλές, ότι το έκπτωτο και εσβεσμένο Φανάρι σέρνει στον κατήφορο της απώλειας πρώτη την Εκκλησία της Ελλάδος.
Ποιός θα αντισταθεί; Αρκετά ασχοληθήκαμε με τους ταγούς της Εκκλησίας, ήρθε η ώρα του λαού του Θεού να μιλήσει.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε βρε όλοι γκρινιάζετε . Εδώ η προεδραρα ο Βαρθολομαίος μπορεί να τα χάλασε με την Ρωσία αλλά όπως διαβάσαμε τα Χριστούγεννα χειροτόνησε εξ Εσπερίας δύο μεταγραφαρες . Τον Ριντισμπαχερ από Ελβετία και κάποιον Webster από Σκωτία .Δεν ξέρω αν τις δωρεάν οι Δυτικοί στο Φανάρι με υποσχετική . Σίγουρα δεν είναι μεταγραφές αεροδρομίου τέτοιες θα κάνει ο Πάπας καθότι Καμπιονάτο αλλά μπορεί να βγουν ουσίας . Κόλλησες και συ Αμεθυστε με τις παλιές δόξες όπως Γρηγόριο Παλαμά και Κοσμά Αιτωλο . Ριντισμπαχερ και Γουέμπστερ βρε .Και αν δεν βγουν όπως οι Μανέ Σαλάχ στην Λίβερπουλ θα τούς δώσουμε δανεικούς στους Αντβεντιστές για ψήσιμο . Τέτοια προεδραρα σαν τον Βαρθολομαίο έχουμε να δούμε από τον Μπερλουσκόνι .ΑΜ

amethystos είπε...

ΦΟΒΕΡΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.