Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Η Σουηδία και το Ισλάμ

Το κακό είναι πως ούτε εμείς οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει, διδασκόμενοι τουλάχιστον από τις εμπειρίες των άλλων κρατών. Αντίθετα, παρά το ότι γνωρίζουμε πως κλιμακώνεται ο βίαιος εποικισμός μας από τους Τούρκους, μεταφέρουμε τους παράνομους μετανάστες από τα νησιά μας στην ενδοχώρα. Έτσι δημιουργούμε αφενός μεν χώρο για καινούργιους, αφετέρου τοποθετούμε εχθρικούς θύλακες ανά την Ελλάδα. Οι θύλακες αυτοί κάποια στιγμή θα δραστηριοποιηθούν επιθετικά στα μετόπισθεν μας, ολοκληρώνοντας την τραγωδία.
Επικαιρότητα
Φαίνεται πως η χώρα έχει χάσει εντελώς τον προσανατολισμό της, κρίνοντας από ένα συμβάν σε σχολείο της, το οποίο καταγγέλθηκε από τον πατέρα δύο κοριτσιών. Ειδικότερα, οι μαθητές του σχολείου συμμετείχαν σε ένα μάθημα θρησκευτικών, όπου αφού τα κορίτσια εκδιώχθηκαν στο πίσω μέρος της τάξης, εξαναγκάστηκαν στη συνέχεια να γονατίσουν σε μουσουλμανικά χαλιά προσευχής και να προσκυνήσουν τον Αλλάχ στα αραβικά, στρεφόμενα στη Μέκκα!
Ο δάσκαλος που διάβαζε το κοράνι στα αραβικά, ενώ μοίρασε χαλάκια προσευχής στα παιδιά που δεν είχαν φέρει μαζί τους όπως τους ζήτησε,  ισχυρίστηκε πως επρόκειτο για ένα «παιχνίδι ρόλων», όπου τα παιδιά γιόρτασαν το μουσουλμανικό «φεστιβάλ νηστείας», για να εμβαθύνουν στη συγκεκριμένη θρησκεία! (φωτογραφία, πηγή).
Κατά τον πατέρα των κοριτσιών που ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, αναστατώθηκε όταν του το είπαν οι κόρες του, θεωρώντας το εντελώς τρελό. Κατηγόρησε δε το σχολείο, επειδή υποχρεώνει τα παιδιά να γονατίζουν μπροστά σε μία εχθρική θρησκεία που καταπιέζει και περιθωριοποιεί τις γυναίκες. Ανέφερε επί πλέον πως μία τέτοια ενέργεια είναι αντίθετη με τα ανθρώπινα δικαιώματα, αφού περιορίζει την ελευθερία του ατόμου να επιλέγει τη θρησκεία που το ίδιο θέλει, εάν θέλει, σύμφωνα με το άρθρο 9 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης.
Ένα ανάλογο σκάνδαλο ήλθε στη δημοσιότητα στη γειτονική Δανία το καλοκαίρι, όπου ένα παιδί αφρικανικής καταγωγής ορίστηκε να διδάσκει στους συμμαθητές του ένα καθημερινό τελετουργικό προσευχής. Το μάθημα τελείωνε, με την τάξη να γονατίζει φωνάζοντας «ο Αλλάχ Ακμπαρ» (ο Αλλάχ είναι μέγιστος, βίντεο). Το σχολείο υπερασπίσθηκε τις μεθόδους διδασκαλίας του, ισχυριζόμενο πως είναι απαραίτητοι για την ενσωμάτωση παιδιών διαφορετικών πολιτισμών.
Τέλος, σύμφωνα με έναν καθηγητή κοινωνικής ανθρωπολογίας που διδάσκει θρησκευτικές υποθέσεις στο Μάλμε της Σουηδίας (υπάρχει ένα μεγάλο τζαμί στο κέντρο της πόλης από το 1980), ο πληθυσμός του οποίου είναι πια σε σημαντικό βαθμό μουσουλμανικός, η διδασκαλία του Ισλάμ χρηματοδοτείται εν μέρει από το Σουηδικό Συμβούλιο Μετανάστευσης! Κατά τον ίδιο, η παγκοσμιοποίηση είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ο Ισλαμισμός μέρος της πολιτικής πραγματικότητας του κοσμικού εθνικού κράτους (πηγή).
Με κριτήριο τα παραπάνω, δεν είναι να απορεί κανείς με αυτά που συμβαίνουν στη Σουηδία. Με τη βία και με την εγκληματικότητα που την έχουν πλημμυρίσει, με τις δεκάδες απαγορευμένες ζώνες για τους Σουηδούς, με τις συμμορίες που κλέβουν, ληστεύουν και τρομοκρατούν εξαπολύοντας δεκάδες επιθέσεις με βόμβες, με τους βιασμούς που την έχουν καταστήσει πρωτεύουσα των βιασμών της Ευρώπης κοκ. Η χώρα δεν κατάλαβε ακόμη πως οι μουσουλμάνοι μετανάστες δεν έχουν καμία πρόθεση να αφομοιωθούν, αφού η θρησκεία τους, τους επιβάλλει την αφομοίωση των άλλων λαών και ειδικά των Ευρωπαίων.
Το κακό βέβαια είναι πως ούτε εμείς οι Ελληνίδες και οι Έλληνες το έχουμε καταλάβει, διδασκόμενοι τουλάχιστον από τις εμπειρίες των άλλων κρατών. Αντίθετα, παρά το ότι γνωρίζουμε πως κλιμακώνεται ο βίαιος εποικισμός μας από τους Τούρκους, μεταφέρουμε τους παράνομους μετανάστες από τα νησιά μας στην ενδοχώρα. Έτσι δημιουργούμε αφενός μεν χώρο για καινούργιους, αφετέρου τοποθετούμε εχθρικούς θύλακες ανά την Ελλάδα. Οι θύλακες αυτοί κάποια στιγμή θα δραστηριοποιηθούν επιθετικά στα μετόπισθεν μας, ολοκληρώνοντας την τραγωδία.
Δυστυχώς δε οι κυβερνήσεις μας έχουν χάσει την επαφή τους με την πραγματικότητα, επικαλούμενες τον ανθρωπισμό μας για τους δήθεν δύστυχους μετανάστες. Για αυτούς που με τη βοήθεια των χρηματοδοτούμενων και από εμάς ΜΚΟ (εικόνα, πατήστε επάνω για να μεγεθυνθεί και να δείτε το ποσόν που δίνει η κυβέρνηση σε μία μόνο ΜΚΟ) έχουν καταλάβει τη Λέσβο, ληστεύοντας ότι βρουν, με τα εγκλήματα να πολλαπλασιάζονται σε όλα τα ελληνικά νησιά που συνορεύουν με την Τουρκία. Όταν όμως θα διαπιστώσουμε πως η εγκληματικότητα κλιμακώνεται, ειδικά στην Αθήνα, το κέντρο της οποίας είναι ήδη αγνώριστο, θα είναι πολύ αργά να αντιδράσουμε.

 Σερένα Νομικού26 Δεκεμβρίου 2019

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι να την κάνουμε την ομολογία; Δεν μας λέει τίποτα για το πως θα τιμωρηθούν αυτός και οι όμοιοί του http://theodotus.blogspot.com/2013/09/blog-post_17.html