Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτησή μας : Οι "Δαιμονισμένοι", ο Νετσάγιεφ και η "Σέχτα"

Θά πρέπει να υπερασπιστούμε το βιός μας πού συκοφαντείται στό παρακάτω ενδιαφέρον κείμενο.

Οι επαναστάτες είναι η ουσία τού Δυτικού πολιτισμού. Ξεκίνησε με την επανάσταση τού Γαλιλαίου. Από άλλη Γαλιλαία όμως και συνεχίζει από επαναστάσεως σε επανάσταση.

Τελευταίες επαναστάσεις : η ανακάλυψη τού DNA, ο κλωνισμός, τα κβάντα.

Στήν Ελλάδα έχουμε τίς αλλεπάλληλες επαναστάσεις στην παιδεία,  ζούμε τήν επανάσταση τού Γιώργου Παπανδρέου, απολαμβάνουμε τήν επανάσταση τού Ράμφου, τήν επανάσταση τού οικουμενισμού.

Ο φιλόσοφος Μπερντιάεφ δέν κατόρθωσε ποτέ του να διακρίνει ανάμεσα στόν γνωστικισμό και στην φιλοσοφία. Πόσο μάλλον ανάμεσα στόν γνωστικισμό και την ορθοδοξία. Επιφανειακός πολυλογάς, κατόρθωσε να βάλει ακόμη και το Μηδεν τού Boeme στην Αγία Τριάδα.

ΜΟΝΟΝ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Οι εγκληματίες σκοτώνουν γιά τόν κόσμο, γιά τό χρήμα, την μεθη της ασωτίας.

Οι τρομοκράτες θέλουν να απελευθερωθούν, όπως απελευθερώνονται οι φεμινίστριες, όπως απελευθερώνονται οι αγορές, όπως απελευθερώνονται τα κλειστά επαγγέλματα. Περπατούν μέχρι τέλους τόν δρόμο πού άνοιξαν οι επαναστάτες, πιό γρήγορα όμως από όλους πρός το ΜΗΔΕΝ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ!

Είναι τα παιδιά τών επαναστατών. Δεν μπορούν να διακρίνουν ανάμεσα σε κόσμο και σε φύση. Σε πολιτισμό και φύση.

Σκοτώνοντας τη φύση νομίζουν ότι κάνουν ζημιά στόν κόσμο, από άγνοια !

Αμέθυστος

1 σχόλιο:

bassoart είπε...

Στην πυρά λοιπόν και ο Μπερντιάεφ αφού δεν μας βολεύει; Και όλοι οι παπάδες που έχουν μωρολογήσει ανα τους αιώνες, και εκείνοι που πολυλογούν αναίσχυντα και σήμερα για θέματα υψηλά που απλά έχουν παπαγαλίσει και δυστυχώς ακολουθούνται ως ψευδοπροφήτες από απλούς ανθρώπους οδεύοντες στον γκρεμό; Διαβάστε λίγο ακόμη μπερντιάεφ παρακαλώ, πριν εξαπολύσετε το τελικό ανάθεμα.

https://www.facebook.com/bassoart