Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΝΕΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!! ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΣΠΑ !!!


ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΗΣΣΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ
Κλείνουν μέχρι νεωτέρας τη στρόφιγγα του ΕΣΠΑ και παγώνουν 25 Δις !!!
Φρένο στη μεγαλύτερη χρηματοδοτική πηγή της ελληνικής οικονομίας, καθώς για πρώτη φορά από το 1981, η Ελλάδα δεν θα έχει πρόσβαση στα κοινοτικά ταμεία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Βήμα, οι κοινοτικές υπηρεσίες ενημέρωσαν ατύπως την Αθήνα ότι «παγώνει» η πρόσβαση σε περίπου 25.000.000.000 ευρώ, επικαλούμενες την ανάγκη εξέτασης τεχνικών λεπτομερειών στη δομή και στη συγκρότηση των νέων διαχειριστικών αρχών του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, το 2011, έπειτα από έλεγχο της Επιτροπής Δημοσιονομικού Ελέγχου για λογαριασμό της Κομισιόν, κατεγράφησαν κάποιες οργανωτικές και λειτουργικές αστοχίες στις δομές του ΕΣΠΑ, που παρουσίαζαν αρρυθμίες.
Ωστόσο, το σύστημα του ΕΣΠΑ συνέχισε να δουλεύει με τη γνωστή μορφή του έως και το 2015 χωρίς ποτέ οι Βρυξέλλες να θέσουν εκ νέου οποιοδήποτε ζήτημα.

Το θέμα της επιτάχυνσης της χρηματοδότησης της Ελλάδας μέσω του ΕΣΠΑ έθεσε την Παρασκευή και ο πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Πηγή:
http://www.iefimerida.gr/news/196279/kleinoyn-mehri-neoteras-ti-strofigga-toy-espa-pagonoyn-25-dis-eyro#ixzz3URqZyv4Z
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: