Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο ΘΕΟΣ

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος αποκάλυψε την γύμνια του δηλώνοντας: «Όσοι διαμαρτύρονται έχουν “εωσφορικό εγωϊσμό” και θέτουν την γνώμη τους πάνω από την γνώμη της Εκκλησίας»!

Ας μείνουμε μόνο στον τελευταίο: Ο άνθρωπος αυτός πιστεύει πως οι αρχιερείς είναι η Εκκλησία. Ο κλήρος ταυτίστηκε απολύτως με την Εκκλησία. Η πίστη των Χριστιανών είναι γνώμη, χωρίς καμιά αξία! Δεν χωράει ο σκοτισμένος του νους το γεγονός που βλέπει μπροστά του: πως υπάρχουν ακόμη πιστοί για τους οποίους ο Κύριος και η Θεοτόκος είναι η Μάννα τους και ο Πατέρας τους!

Οι ορφανοί, όσοι έχουν ανταλλάξει τα πρωτοτόκια με κοσμικές εξουσίες, δεν καταλαβαίνουν την αξιοπρέπεια της πίστεως! Δυστυχώς τους δώσαμε εξουσία και την καταχρώνται εδώ και αιώνες. Τους επιτρέψαμε να υποδύονται τους αντιπροσώπους του Θεού και θα μας αφανίσουν!

Και ο Αρχιεπίσκοπος αντάξιος αερολόγος του Ζηζιούλα δίνει την χαριστική βολή: «Έπαυσε μήπως ο Παράκλητος να συγκροτεί τον Θεσμό της Εκκλησίας, να φωτίζει τη σκέψη και να κατευθύνει τα διαβήματα των εν Συνόδω συνερχομένων και διαβουλευομένων Ιεραρχών;»

Έπαυσε Αρχιεπίσκοπε! Αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες! Απολαύστε την πολύτιμη δόξα σας για τα λίγα χρόνια που σας απομένουν ακόμη! Η χάρις του Θεού δεν κρύβεται! Νομίζετε πώς με τα χρυσά σας άμφια θα μας πείσετε πως είστε χαριτωμένοι; Καλά, τους καθολικούς κοροϊδέψτε τους, δεν έχουν γνωρίσει ποτέ τους Άγιο! Εμάς όμως πώς; Που μεγαλώσαμε σαν Χριστιανοί ανάμεσα σε Αγίους;

Στο Βόλο ο Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος εορτάζει τα δέκα θαυμαστά χρόνια “διακονίας” του επισκόπου Ιγνατίου! Εορτάζουν την διακονία και το χρήμα τρέχει άφθονο! Είναι Εκκλησία αυτή ή τίποτε άλλο;;!


πάπα-Γιάννης Ρωμανίδης:
«Από τώρα και στο εξής
το πρόβλημα θα είναι
οι Δεσποτάδες μας.
Ποιά πίστη έχουν»!








Η νέα πατερική Εκκλησία
χωρίς Πατέρες!


Αμέθυστος

1 σχόλιο:

Μόσχος Λαγκουβάρδος είπε...

Ο λύχνος του σώματος είναι ο οφθαλμός. Αν ο οφθαλμός είναι φωτεινός όλο το σώμα είναι φωτεινό. Αν ο οφθαλμός είναι σκοτεινός όλο το σώμα είναι σκοτεινό.
Ο επίσκοπος είναι φωτισμένος, που σημαίνει ότι ο οφθαλμός του είναι φωτεινός. Η εικόνα του φωτός είναι μια μεταφορά που χρησιμεύει να δηλώσει την αγιότητα.
Αποκτάται η φωτεινότητα του οφθαλμού με το πτυχίο του πανεπιστημίου;
Μη φοβού το θηρίον, αλλά την αγαμίαν. Ποιος θα ταπεινώσει τον άγαμον;