Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ένας–ένας θα φεύγουν με φωτιά στα μπατζάκια τους…


Tου Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
Στην αρχή ήταν τρείς οι Σωτήρες, μετά έγιναν δύο, στο τέλος θα φύγει και ο τελευταίος αφήνοντας την Ελλάδα ακόμη φτωχότερη. Πιστεύω, ότι είναι η πρώτη φορά που θα πρέπει να ελπίζετε. Δεν θα έχουν αντικαταστάτη…
Το ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μνημονιακό κόμμα, όπως και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Όλοι τους παρέα είναι.
Θά στείλει η Ρωσία παρατηρητές για τις εκλογές και εγώ θα πιστέψω αυτό που θα πούν ότι κατάλαβαν; Ελάτε τώρα. Μήν είστε θύματα. Σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.
Όλες οι εφημερίδες ευρωπαΪκές και αμερικάνικες βλέπουν να νικάει το ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα σαν τον άνθρωπο που θα ταράξει τα νερά της ΕΕ. Δεν σας λέει αυτό κάτι; 
Ηλίθιοι  δεν είναι είναι. Απλά υπάρχει συμφωνία. Αλλά να φανεί ότι το “παιδί με το πουλί” δεν έσκασε και απο το πουθενά, όπως και το ότι είναι αναγνωρισμένο απο κάποιους σε κάτι (βλέπε Αγγελοπούλου, Μαρκεζίνη κλπ)
Το κόλπο του Σωτήρα τα ξένα ΜΜΕ το έχουν ξαναπαίξει στην Ελλάδα. O χρόνος όμως ημιζωής του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μικρός. Θα το καταλάβετε συντομότερα απο ότι περιμένουν τα αφεντικά σε ΗΠΑ και ΕΕ.
Η ΝΔ έχει ελάχιστες επιλογές. Θα πάει για νέο ΑΦΜ και αυτή και εκεί θα μείνει.
Δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα στις εκλογές και μη αγχώνεσθε με αυτό.  Όλοι τους παρέα είναι. Ο στόχος έχει σημασία και δεν είναι καλός για τη χώρα μας.
Χαλαρώστε για να δείτε το έργο. Η ζωή δίνει μαθήματα. Πάρτε το τελευταίο μάθημα.
Για μένα αυτές οι προβλέψεις μου έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

 zcode-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: