Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ στη Liberation: Η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι παρά φύσει

Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ στη Liberation: Η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι παρά φύσει

Ο Γάλλος πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων και σημαίνουσα προσωπικότητα της Αριστεράς στη Γαλλίας, ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα Liberation, χαρακτηρίζει τη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως ένα «πραγματικό παιχνίδι με τη φωτιά» και καλεί τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ να γίνει ο μεσάζων μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου.

Ενας εκ των πρωτεργατών του ιστορικού Μάη του '68 στη Γαλλία τονίζει ότι...
δεν βλέπει με καλό μάτι την επιλογή του ριζοσπαστικού αριστερού ΣΥΡΙΖΑ να συνεργάζεται με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, που αποτελούνται από «ξενοφοβικούς και ρατσιστές», και εξηγεί γιατί θεωρεί τη συνεργασία αυτή «παρά φύσει».
Η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι σκάνδαλο
Ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ σχολιάζει πως η συμαμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «είναι σκάνδαλο». «Ακόμα και στις πιο αντιαριστερές και ριζοσπαστικά παραδοσιακές παρορμήσεις μου, ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι η πρώτη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν με τον Πάνο Καμμένο, έναν ομοφοβικό, αντισημίτη και ρατσιστή» αναφέρει για τον Πάνο Καμμένο, για τον οποίο δεν ξεχνά να επισημάνει ότι «είχε πιαστεί από την εφορία να μην έχει δηλώσει ένα γιοτ του για το οποίο δεν πλήρωνε φόρους».
«Το κόμμα του», προσθέτει ο Κον Μπεντίτ για τους ΑΝΕΛ, «είναι ακραία εθνικιστικό» και παρομοιάζει την επιλογή του Τσίπρα με το αν ο Μελανσόν (ηγέτης της γαλλικής Αριστεράς) προχωρούσε σε συμμαχία με τον Ντιπόν-Ενάν. Μάλιστα, τον τελευταίο τον χαρακτηρίζει πολύ πιο δημοκράτη από ό,τι τους ΑΝΕΛ.
Παράλληλα, τονίζει ότι το μόνο κοινό μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι η άρνησή τους στην πολιτική της λιτότητας, αλλά «πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτό το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δημιουργήθηκε έπειτα από ένα σχίσμα με τη Νέα Δημοκρατία, είναι εντελώς εμποτισμένο από την παλιά πολιτική».
Αν οι ΑΝΕΛ πάρουν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα γίνει πάρτι διαφθοράς
Επιπλέον, ο Γάλλος συνιδρυτής του κόμματος των Οικολόγων-Πρασίνων στη Γαλλία, αναφέρθηκε στη φήμη της ανάθεσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στους ΑΝΕΛ, τονίζοντας πως μια τέτοια εξέλιξη «θα σημάνει μια τεράστια αναβίωση της διαφθοράς μέσω των συμβολαίων των εξοπλισμών και δεν μπορώ να δω σε τι αυτό θα αποτελέσει ανανέωση, αφού είναι μέσα στο πλαίσιο του παραδοσιακού κλασικού ελληνικού εθνικισμού».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του τονίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να σκεφτεί σοβαρά ότι οι ΑΝΕΛ θα του προβάλλουν πολλά εμπόδια στην πολιτική που έχει σκοπό να χαράξει σε διάφορους ευαίσθητους τομείς, όπως στον τομέα της μετανάστευσης, καθώς η προεκλογική εκστρατεία τους ήταν «ξενοφοβική και ρατσιστική».
Ο Γάλλος πολιτικός εκτιμά ότι ο Τσίπρας προχώρησε στην επιλογή της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ γιατί «προσπαθεί να ανανεώσει την παράδοση του μπαμπά Παπανδρέου». «Πρόκειται για μια παράδοση αριστερή ακραιοεθνικιστική, αντι-ιμπεριαλιστική και αντιαμερικανική. Ηταν επίσης, κατά τη διάρκεια του πολέμου στα Βαλκάνια, η καρδιά της ορθοδοξίας όπου η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που στήριζε τους Σέρβους ενάντια στους Βόσνιους, επειδή οι τελευταίοι ήταν μουσουλμάνοι. Αυτή η συμμαχία με τους ΑΝΕΛ, είναι ένα πραγματικό παιχνίδι με τη φωτιά» υπογραμμίζει ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ.
Οσο για το ελληνικό χρέος, επισημαίνει ότι αν η ΕΕ κλείσει την πόρτα στο «ουμανιστικό» πρόγραμμα του Τσίπρα, τότε έχει μόνο δύο επιλογές: την Κίνα και τη Ρωσία, ενώ για τον ρόλο του Γάλλου προέδρου σημειώνει πως ο Φρανσουά Ολάντ θα έπρεπε να παίξει τον ρόλο του μεσάζοντα μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου, καθώς «μία κατά πρόσωπο αντιμετώπιση της ελληνικής κυβέρνησης με τη γερμανική θα ήταν ένα μεγάλο λάθος». Κι αυτό γιατί, «δεν είναι το Βερολίνο αυτό που θα αποφασίσει, αλλά οι Βρυξέλλες, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις». Μέσα σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να δράσει ο Ολάντ, κατά τον Κον-Μπεντίτ. «Πρέπει να δώσει μια ευκαιρία στη νέα ελληνική κυβέρνηση και να τη βοηθήσει να βγει από αυτό το αδιέξοσο όπου βρίσκεται με αυτή την παρά φύσει συμμαχία (με τους Ανεξάρτητους Ελληνες), και να της προτείνει μια άλλη λειτουργία».
Πηγή:iefimerida.gr
emprosdrama

ΕΝΩ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗ.
Αμέθυστος

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πές τα ρε Αμέθυστε!

Μας τα πρήξανε οι πληρωμένοι κοντυλοφόροι οι παλιόΦράγκοι!
" Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε".Ό,τι μας συμφέρει θα κάνουμε!
Άμα δε γουστάρει ο τύπος να πάει να κουρεύεται!

Ανώνυμος είπε...

Ούστε ρέ βρωμιάρη ασχολείσαι και με εκκλησιαστικα.Κοπρίτη.

Ανώνυμος είπε...

σε κάποια θέματα οι Συριζαίοι είναι χύμα, ο Καμένος θα τους τραβάει λίγο τα λουριά.

Ανώνυμος είπε...

Τι σημαίνει το σχόλιο; Έχει κατηγορηθεί για κάτι;

Ανώνυμος είπε...

Οι ταμπέλες έχουν καταρρεύσει πλήρως και στην πολιτική και στην θρησκεία. Μπροστά μας είναι η ωμή αλήθεια για τον καθένα τους, και οφείλουμε να την βλέπουμε.
Δεν μπορούμε να ερμηνεύουμε τη σύγχρονη πραγματικότητα με παλιές μεθόδους. Όλες οι έννοιες έχουν αλλοιωθεί, έχουν αλλάξει.

Είμαστε στην εποχή των "αγορών" και της παγκοσμιοποίησης.Θα προχωρήσουμε διαφορετικά.
Το μόνο που πρέπει να βλέπουμε είναι η χώρα μας και η επιβιωσή της. Να προσευχόμαστε να πάει καλά.

Όσο υπάρχει σεβασμός απέναντι στην πίστη μας και την ταυτότητά μας θα στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες που κάνουν. Έχουν την ευαισθησία της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής σωτηρίας αλλά σε κάποια πράγματα είναι εντελώς αλλού.. έχουν ένα πνευματικό σκοτάδι λόγω αθεϊας.. Αν επιχειρηθούν πράγματα αντίθετα στην πίστη μας θα μας βρουν όχι απλά αντίθετους αλλά ανυποχώρητους και πολέμιους .. Μ.

amethystos είπε...

Δίδαξε σεξουαλική απελευθέρωση σέ νηπιαγωγείο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΑΘΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

"θα μας βρουν όχι απλά αντίθετους αλλά ανυποχώρητους και πολέμιους .. Μ. "

Ας πουμε, σαν τι προτίθεσαι να κάνεις Μ;

Για δωσε μας καναδυο παραδειγματα.

Εγω ειμαι συριζαιος, θελω λιγο να φοβηθω τωρα....

σε ακουω!

Ανώνυμος είπε...

2.49 Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά.Υπάρχει σεβασμός και θέληση να είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Έχουν συναίσθηση των συσχετισμών στην ελληνική κοινωνία. Δεν νομίζω ότι θα θέλουν να έρθουν σε ρήξη μαζί της. Αντίθετα υπάρχει η βούληση να έρθουν σε ρήξη με την διαπλοκή και τις καταστροφικές επιλογές που έχουν γίνει από τους εξαρτημένους και εκβιαζόμενους.
Η αθεϊα είναι ένα πνευματικό σκοτάδι και πρέπει να προσευχόμαστε γι΄αυτούς τους ανθρώπους. Η συνείδησή τους όμως πολλές φορές είναι πιο ανεπτυγμένη από ένα μέσο άνθρωπο, όπως και η μη ανοχή της αδικίας..
Στο χέρι μας είναι να καθοδηγήσουμε τις εξελίξεις παρεμβαίνοντας ανάλογα με τα γεγονότα. Μ.

Ανώνυμος είπε...

3.07 .. δεν είσαι Συριζαίος...

...μη φοβάσαι και τόσο πολύ...

(καλοπροαίρετα το λέω, μην λες πάλι ότι μιλώ ειρωνικά..)

Επί της ουσίας
Για θέματα πίστης όπως γάμοι ομοφυλόφιλων, τσιπάκια, ευθανασία κτλ.. η αντίσταση γίνεται με πολλούς τρόπους.. Μπορεί ο κόσμος να διαδηλώσει.. αλλά κυρίως μπορεί οργανωμένα να παρέμβει όχι μόνο μέ χριστιανικό "επένδυμα" αλλά και κοινωνικό.. όπως έγινε με τις παρεμβάσεις του ΙΝΚΑ για το θέμα της κάρτας.. Επίσης μπορεί να αρνηθεί να παρει κάτι που είναι αντίθετο στην πίστη του ή στην συνείδησή του..
Εννοείται ότι δεν πολεμάς μόνος σου. Πως θα μπορούσε να γίνει αυτο?

Αυτή την στιγμή μιλάμε σε θεωρητικό επίπεδο. Πρέπει να δούμε τι ακριβώς θα έρθει και ανάλογα να κινηθούμε.. πάντα με οργανωμένο τρόπο.. Και φυσικά πάνω απ' όλα με προσευχή στον Κύριο να μας φυλάξει ακόμα μια φορά.. M.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως άκουσε κανείς την τοποθέτηση αυτής της κυρίας επί του μεταναστευτικού που νομίζω έγινε καί υφυπουργός στό αρμόδιο υπουργείο μπορεί καί υπουργός ; Εγώ την άκουσα όλη από την εκπομπή στην τηλεοραση Διερωτάται κανείς ποιά σχέδια εξυφαίνονται διαλύσεως του ελληνισμού πετώντας μας έστω κάποια κοινωνική ευαισθησία Τό μάθαμε το κόλπο από τά 30 χρόνια διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ αλλά μάλλον ακόμα δέν τό μάθαμε νομίζοντας οτι έχομε καί εθνικές ευαισθησίες Πότε επί τέλους θά καταλάβουμε οτι οι αριστεροί σκάβουν τον λάκκο καί σέ ελληνισμό καί σέ ορθοδοξία Ξεπουλήσαμε τά πρωτοτόκια

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

"3.07 .. δεν είσαι Συριζαίος..."

Κατάλαβες οτι δεν ειμαι Συριζαιος, επειδή ειμαι μισογυνης, ε; Πονηρουλα!
Λες: αριστερος και μισογυνης δεν γινεται!

καπου εχεις και το δικαιο σου!

Οσο για τα υπολοιπα που γραφεις, οτι θα διαδηλωσεις εναντιον του Συριζα, τι να σου πω τωρα, μας ελουσε ολους κρυος ιδρωτας!

Βεβαια, εχεις λιγο και το γνωθι σεαυτον, διοτι κλεινεις το κειμενο σου με 'ικετευτικα' !

Απο εκει που εγραφες πιο πανω: "θα τους πολεμησουμε αγρια και θα δουνε τι θα παθουνε" - καταληγεις: "θα προσευχηθουμε ολοι στον Θεόν να μας φυλαει"!

Αμα θελει καποιος να αντιστρεψει τον λογο σου, ε ;

:) :) :)

Ανώνυμος είπε...

Μάς εκπλήσσουν κάποιες κυρίες που σχολιάζουν σέ ορθόδοξα ιστολόγια Αφού τους ψηφίζουμε καί συντηρούμε την κυριαρχία της αριστεράς επί του πνευματικού βίου επί 40 χρόνια που ρήμαξε την χώρα ύστερα απενοχοποιούμε την συνείδησή μας κάνοντας διαδηλώσεις !Καί ποιός έφερε την χώρα στη δεινη οικονομική υποτέλεια άν όχι οι ανθέλληνες καί οι εχθροί της ορθοδόξου πίστεως; Κάποιοι ξεμπαρκάρισαν από το σκάφος του ΠΑΣΟΚ για νά μπαρκάρουν στόν ΣΥΡΙΖΑ προσμένοντας πάλι κάποιες παροχές

Ανώνυμος είπε...

4.11 Αν δεν κάνω λάθος η χώρα έφτασε σε αυτό το χάλι με δεξιές κυβερνήσεις. Γέμισε λαθρομετανάστες, 200.000 νέοι έφυγαν, η ανεργία έφτασε 30% και δεν γεννιούνται πια παιδιά. Τα Χριστούγεννα τα περισσότερα που μας είπαν κάλαντα ήταν ξένα..
Που είναι η υποστήριξη στον ελληνισμό με έργα (όχι λόγια)..
Επίσης σχετικά με τα θέματα πίστης, κατάργησαν την Κυριακή ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα επανέλθει, δεν διορίζουν νέους ιερείς, και έκαναν περικοπές στα πάντα..
Ξεκίνησαν με την φοροκάρτα σαν δούρειο ίππο για να φέρουν την κάρτα πολίτη. Πήγαινες στην Τράπεζα και έπεφταν οι υπάλληλοι πάνω σου να πάρεις την φοροκάρτα.. ευτυχώς δεν την πήρε κανένας.. και πήραν το μήνυμα να μην προχωρήσουν..
Υπάρχουν και πολλά ακόμα που έχουν ήδη υπογράψει στις Ευρωπαϊκές συνθήκες.. αλλά δεν πρόλαβαν ή δεν τους έπαιρνε γιατί είχε βαρύνει πολύ το κλίμα.. Μ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε ο παράδεισος των ΠΑΣΟΚΩΝ που επί 40 χρόνια δέν τους κάηκε καρφί γιά την καταστροφή της Ελλάδας Τωρα ζουν ένα δεύτερο ξεφάντωμα !

Ανώνυμος είπε...

΄΄Στο χέρι μας είναι να καθοδηγήσουμε τις εξελίξεις παρεμβαίνοντας ανάλογα με τα γεγονότα. Μ.΄΄
Καθοδηγήσατε καί μέχρι σήμερα τις εξελίξεις καί φέρετε ακέραιη την ευθύνη γιά το κατάντημα της Ελλάδος κυρία μου, εννοώ οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ καί των αριστερών κομμάτων οι οποίοι είχαν την κυριαρχία επί του πολιτιστικού καί πνευματικού βίου

Ανώνυμος είπε...

Δέν γνωρίζω πόσων ετών είστε αλλά σέ κάθε περίπτωση δέν είστε καί 10 Όταν μιλάμε για 40 χρόνια ρημάγματος της Ελλάδος δέν μιλάμε για τά τελευταία 10 όταν τό χρέος έγινε χιονοστιβάδα που τίποτα δέν την σταμάταγε καί η διαφθορά απέκτησε βαθειές ρίζες που τίποτα δέν την ξερίζωνε καί ο λαός εκμαυλίστηκε σέ έναν βαθμό απερίγραπτο Όποιος είπε μιά αλήθεια που άλλωστε όλοι γνωρίζαμε οτι λεφτά δέν υπαρχουν κάποιοι έτρεξαν εκει που τους υποσχέθηκαν λεφτά Δεν ξερω κυρία μου πώς τά συμβιβάζετε όλα στή συνείδησή σας αλλά μέ εκπλήσσει τό θράσσος σας νά τά υποστηρίζετε καί δημόσια

Ανώνυμος είπε...

Ακουστε τι γραφει η κυρια Μ!

Ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ - δεν ξανα-ασχολουμαι!

Παρακαλω τον Αμεθυστο να το δημοσιευσει - και μετα του δινω τον ΛΟΓΟ της ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΙΜΗΣ - οτι δεν προκειται να ξανα-σχολιασω!

Θαυμαστε τι εγραψε πιο πανω:
"Αν δεν κάνω λάθος η χώρα έφτασε σε αυτό το χάλι με δεξιές κυβερνήσεις"

Και ο πιο τελευταιος Ελληνας,
και ο πιο φανατικος ΠΑΣΟΚΟΣ που περασε ποτέ απο την Ελλαδα, γνωριζει πολυ καλα οτι η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ της πατριδας μας ξεκινησε το 1981 - επι Ανδρεα -

(βεβαια κάποια νησια ψηφιζαν 70% τον Ανδρεα, ονοματα ας μην πουμε καλυτερα)....

...γιαυτο εξαλλου το πασοκ επεσε στο 4,5 % - διοτι και ο πι ΚΟΥΤΟΣ πασοκτσης κατάλαβε οτι αυτο το κομμα ητανε μονο για την ΜΑΣΑ και την καλοπεραση - και ας ξεπληρώνουνε οι επομενες γενιες τα χρεη - τι μας νοιαζει εμας;
Εμεις περασαμε μια χαρα με μπουζουκια και ακριβα αυτοκινητα...

..και ερχεται η Μ να ριξει το βαρος στις δεξιες Κυβερνησεις, απο τοτε αρχισε η κατρακυλα της Ελλαδος!
Ενω με το ΠΑΣΟκ μεσορανουσε!

Για να προλαβω τυχον ενσταση: βεβαιως και η Δεξια εκανε τα λαθη της - βεβαιως δεν ησαν αγιοι οι Δεξιοι - ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ οπως με το ΠΑΣΟκ και τωρα με το ΣΥΡΙΖΑ - ...

Η μονη που λεει μπραβο στο Συριζα ξανα και ξανα ειναι η Μ!!!

Και μετα προτεινει λυσεις επι θεολογικων και φιλοσοφικων!

Παρακαλω τον Αμεθυστο να δημοσιευσει το σχολιο μου, με το ΤΙΜΗΜΑ να μην ξανασχολιασω τιποτα αλλο στο ιστολογιο του!

Καλο Παραδεισο να εχουμε - Ο Θεός να μας λυπηθει - ειμαστε για κλαμματα ολοι μας!!!!

Ανώνυμος είπε...

΄΄ Αν δεν κάνω λάθος η χώρα έφτασε σε αυτό το χάλι με δεξιές κυβερνήσεις. Γέμισε λαθρομετανάστες, 200.000 νέοι έφυγαν, η ανεργία έφτασε 30% και δεν γεννιούνται πια παιδιά. Τα Χριστούγεννα τα περισσότερα που μας είπαν κάλαντα ήταν ξένα.. ΄΄
Δηλαδή επί 40 χρόνια τό ΠΑΣΟΚ οικοδομούσε μία υγιή οικονομία καί κάποια στιγμή οι νέοι έιπαν δέν φεύγουμε νά πάμε νά ζήσουμε στην αλλοδαπή ; Επί 40 χρόνια στεριώνονταν υγιείς επιχειρήσεις κάι οι νέοι κάποια στιγμή είπαν προτιμούμε την ανεργία Τί είναι αυτά που λές κυρά μου ; Όλα στόχευαν εκεί νά φθάσουμε σέ σημείο νά μήν γεννιούνται παιδια ώστε ακόμα καί βιολογικά νά πεθάνουμε καί αυτό δέν νομίζω νά πιστεύεις οτι είναι θέμα των τελευταίων 2 ετών Ειναι σάν νά μου λές οτι έφαγα ένα αυγό καί αυτό φύτρωσε στό κεφάλι μου καί έγινε όγκος

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ..
ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΤΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ.


Ανώνυμος είπε...

Έ με αυτό τον τρόπο ελπίζουμε νά αντιμετωπίσουμε τήν υπογεννητικότητα !

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση.

Διευκρινίζω ότι δεξια κυβέρνηση (επί της ουσίας, δηλ. η πολιτική που ακολούθησε) ήταν και το ΠΑΣΟΚ, άρα αναφέρομαι σε όλη τη μεταπολίτευση.

Όποιος έχει διαβάσει τόσο καιρό που συζητάμε εδώ, μπορεί να δει πόσες φορές μιλήσαμε για την αθεϊα των αριστερών κομμάτων και πόσα πράγματα έχω πει για όλα αυτά τα θέματα.

Ομως πρέπει να καταλάβουμε ότι δυστυχώς οι υποτιθέμενοι χριστιανοί κυβερνήτες υπακούουν στους Ευρωπαίους με δουλικό τρόπο και ήταν έτοιμοι να φέρουν όλα αυτά ακόμα και τον γάμο των ομοφυλόφιλων, τα οποία ίσως τελικά προσπαθήσει να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μ.

Ανώνυμος είπε...

Καί μείς αυτό διαπιστώσαμε οτι μιλάτε για την αθεϊα τών αριστερών κομμάτων αλλά τά ψηφίζετε καί δημόσια τά υποστηρίζετε Αυτό δέν είναι αντιφατικό; Δέν μας ενδιαφέρει πώς ονομάζετε τόν άλφα ή τον δείνα αριστερό ή δεξιό ,δημοκράτη ή φασίστα Τό θέμα είναι ποιός έβλαψε την χώρα καί μέ ποιού ψήφο το έκανε Οι ευθύνες νά ανάγονται εκεί που ανήκουν Χορτάσαμε από το βόλεμα του Έλληνα που τό μόνο που τόν ενδιέφερε ήταν τά λεφτά που έβαζε στην τσέπη του καί που εξακολουθεί νά τό κάνει αδιαφορώντας για τά πραγματικά συμφέροντα της χώρας παραπέμποντάς τα σέ διαδηλώσεις

Ανώνυμος είπε...

Λέτε "το θέμα είναι ποιος έβλαψε τη χώρα και με ποιανού ψήφο το έκανε".. Άρα λέτε κι εσείς ότι φταίνε αυτοί που κυβέρνησαν και αυτοί που τους ψήφισαν.

Αυτή την στιγμή ο κόσμος στράφηκε μαζικά στον ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας αυτών που κυβερνήσεων.Πιστεύω ότι γίνεται κατανοητό.

Σε άλλη ανάρτηση είχα γράψει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αν κυβερνήσει μόνος θα είναι επικίνδυνο για τη χώρα και πρέπει κάποιος να τον συγκρατεί στα εθνικά και θρησκευτικά ζητήματα.Τώρα αφού έχει ανάγκη τις ψήφους του Καμμένου, φυσικά δεν θα μπορέσει να περάσει νομοσχέδια για τα θέματα που μας καίνε.

Οπως καταλαβαίνετε λοιπόν δεν υποστηρίζω τα αριστερά κόμματα με την έννοια που το λέτε, και αυτό το ξέρουν όσοι και όσες συζητούσαμε τόσο καιρό. Εξάλλου τα γραπτά μένουν.

Όμως λέω αυτό που όλος ο κόσμος σχολιάζει αυτή τη βδομάδα, ότι ξεκίνησαν με συνέπεια στις προεκλογικές δεσμεύσεις και με θετικά πρώτα δείγματα. Είναι πολύ νωρίς βέβαια ακόμα για να πούμε οτιδήποτε. Ο χρόνος θα δείξει.Πρέπει όμως για το καλό της Ελλάδας να ευχόμαστε να πάνε καλά.

Αν διαβάσετε τα άρθρα του κ. Ν. Χειλαδάκη, είναι ακριβώς η αποτύπωση της αλήθειας χωρίς ψευδαισθήσεις και πιστεύω σ΄αυτή την γραμμή κινούμαστε όλοι. Δεν νομίζω ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ. Απλά μέσα σε όλη αυτή τη σύγχυση και την καταστροφή που είχε έρθει κάποιος έπρεπε να κυβερνήσει. Τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο..
Ας ελπίσουμε ότι κάτι θ' αλλάξει. Μ.

Ανώνυμος είπε...

Εν τάξει μας διαφωτίσατε επί των πολιτικών θεμάτων αποφανθείτε τώρα επί παντός θεολογικού καί φιλοσοφικού Σ'αυτό το ρημάδι το πολίτευμα που ονομάζεται δημοκρατία ο καθείς έχει ένα λόγο Φανταστείτε τί θά γίνει όταν θά έχει λόγο καί ο κάθε Πακιστανός λόγω ανθρωπίνων δικαιωμάτων Νομίζω οτι αυτή η κυρία που είναι επί του μεταναστευτικού κάτι είπε για παραχώρηση ιθαγένειας, άν καί η ιθαγένεια όπως λέει καί ο μπαμπάς Πλεύρης δέν παραχωρείται παρά μόνον η υπηκοότητα, την οποία αυτοί οι καλοί άνθρωποι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ θά τους δώσουν απλόχερα

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι δεν σας ειρωνεύτηκα και σας αναγνώρισα το δικαίωμα λόγου, σε αντίθεση με αυτό που κάνετε εσείς.Να είσαστε καλά. Μ.