Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ – Έκτακτο: Σκοτώθηκε ο πρώτος Ρώσος πολίτης από ουκρανικά πυρά πυροβολικού εντός ρωσικού εδάφους (vid)

Πηγή: Greek National Pride

ukrainemilitaryrussianborder

Συγκλονιστική εξέλιξη είχαμε σήμερα τα ξημερώματα αφού ο πρώτος νεκρός Ρώσος πολίτης εντός ρωσικού εδάφους από ουκρανική οβίδα είναι γεγονός.

Οι Ουκρανοί συνέχισαν τις κατά “λάθος” βολές τους εντός της ρωσικής επικράτειας και χτύπησαν κατοικία στο ρωσικό Ντονέτσκ (καμμια σχέση με αυτό της Νέας Ρωσίας), το οποίο είναι προάστιο του Ροστόφ.

Στην επίθεση πέραν του θανάτου του Ρώσου πολίτη είχαμε και τον τραυματισμό άλλων δύο.

Η προκλητική συμπριφορά μιας κατά πολύ υποδεέστερης στρατιωτικής δύναμης όπως η Ουκρανία, η οποία σαν άλλη μια Γεωργία επιδιώκει να προξενήσει πολεμική σύγκρουση με τις δεύτερες κατά τεκμήριο ισχυρότερες συμβατικές δυνάμεις του πλανήτη (πρώτες πυρηνικές, ξεπερνουν και τις ΗΠΑ).

Πιθανότατα όλα τα δημοσιεύματα του τελευταίου μήνα με άρθρο των NY Times, και άρθρα του Paul Craig Roberts πρώην υφυπουργού οικονομικών της κυβέρνησης Ρ.Ρέιγκαν, που αναφέρουν ότι κάποιοι στην Ουάσιγκτον πιστεύουν σε έναν πυρηνικό πόλεμο που θα καταστρέψει Ρωσία και Κίνα αφηνοντας ατιμώρητες τις ΗΠΑ, αλλά και ότι ένας Γ’ ΠΠ αποτελεί την μόνη ευκαιρία για να σταματήσει η παγκοσμια οικονομική ύφεση, να έχουν βάση αλήθειας.

Κάποιοι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού κατευθύνουν το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου σε ολική σύγκρουση με την Ρωσία, ενώ τα ναζιστικά ουκρανικά στρατεύματα απόγονοι των ουκρανικών SS και του Στέπαν Μπαντέρα (του φονιά ναζί του Β’ΠΠ, που αποτελεί ίνδαλμα για τους Ουκρανούς του Κιέβου) προχωρούν σε εθνοκάθαρση εναντίον του ρωσόφωνου πληθυσμού στην πρώην Α.Ουκρανία και νυν Νέα Ρωσία, με τις ευλογίες της Δύσης βασιζομενοι στο δογμα “δεν μας θέλει ο πληθσμός, αλλάζουμε τον πληθυσμό”.

«Γύρω στις 09:20 μια οβίδα έπληξε το Ντονέτσκ (ρωσικό χωριό). Δύο σπίτια υπέστησαν ζημιές, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε», δήλωσε ο Αλεξάντερ Τίτοφ, ο εκπρόσωπος των τοπικών αρχών του Ροστόφ.
Η Ρωσία θα απαντήσει «με συγκεκριμένες ενέργειες» αφού ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό αυτό, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γκριγκόρι Καράσιν στο πρακτορείο RIA Novosti. Το γεγονός αυτό «υποδηλώνει ότι υπάρχει μια επικίνδυνη κλιμάκωση στα σύνορα», πρόσθεσε ο Καράσιν κάνοντας λόγο για «αυξημένο επίπεδο κινδύνου» για τους Ρώσους κατοίκους της μεθορίου.

Η πόλη του ρωσικού Ντονέτσκ έχει 49000 πληθυσμό και βρίσκεται στην είσοδο του συνοριακού περάσματος Donetsk-Izvarino. Από εκεί περνούν εκατοντάδες πρόσφυγες καθημερινά στην ρωσική πλευρά. Οι Ουκρανοι βομβαρδίζουν τις προσφυγικές φάλαγγες.

Πρόκειται για απίστευτα εγκλήματα τα οποία τα εγχώρια ελληνικά και τα ξένα δυτικά ΜΜΕ προσποιούνται ότι δεν υποπίπτουν στην αντίληψή τους, και τα κάνουν λαϊκά “γαργάρα”.

Εάν όμως η Ρωσία αντιδράσει τότε όλα μαζι τα ΜΜΕ εν χορώ θα την βαφτίσουν “φασιστική” και “ιμπεριαλιστική” επείδη θα τολμήσει να υπερασπίσει τους πολίτες της και τους ρωσόφωνους πληθυσμούς.

Κάτι που έκαναν αλλωστε και στον πόλεμο των Πέντε Ημερών στην Γεωργία το 2008.

Όταν η Ρωσία αμύνθηκε στην γεωργιανή επίθεση με τα γνωστά καταστρεπτικά για την Γεωργία αποτελέσματα.

Πρόκειται για μια απίστευτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, γιατί κάποιοι θέλουν να χωρίσουν τον κόσμο στα δύο, και θέλουν η διαχωριστική γραμμή να βρίσκεται πολύ κοντά στην Μόσχα. Όταν γίνει αυτό ο νέος Ψυχρός Πόλεμος θα έχει μόλις ξεκινήσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια: