Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

ΡΑΚΚΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ/ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ
ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
     Πέρα από τα όρια της λογικής. Το μεταφυσικό θρίλερ του ισλαμισμού σε όλη του την αποκρουστικότητα. Με άρτιο πολεμικκό εξοπλισμό,ατσαλάκωτες στρατιωτικές στολές,μαύρες κουκούλες για να κρύβουν τη μη αραβική καταγωγή τους,γιλέκα αυτοπροστασίας τελευταίας κοπής,ασιατικά και ευρωπαικά χαρακτηριστικά , εικονίζονται στην αναμνηστική φωτογραφία μετά την τελετουργική σφαγή στο στρατόπεδο. Αφού μακελάρισαν σαν βουβάλια νέα παιδιά φωτογραφίζονται σε χώρο της Μονάδας να προσεύχονται…..σε ποιόν θεό άραγε; Λογαρισμός twitter της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος δημοσίευσε και νέες φωτογραφίες από την κατάληψη του στρατοπέδου της 17ης Μονάδας του Συριακού Στρατού στη Ράκκα και από αποκεφαλισμούς συρίων στρατιωτών. 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ 
 btv0p9scaaercss
Επίσης διακινήθηκε βίντεο με τους σαδιστικούς βασανισμούς τα μαρτύρια και τους αποκεφαλισμούς πολιτών στην ίδια πόλη που όμως η αμερικάνικη Youtube για να μην εκθέσει την παραφροσύνη των προστατευόμενων της που όλος ο κόσμος πρέπει να δει και να καταγγείλει απειλεί με κυρώσεις όποιον επειχειρεί να το δημοσιοποιήσει. bts0tnhcuaalryd
 Είδα αποσπάσματα πρόκειται για το ανθρωποστάσιο την μετατροπή μιας πόλης σε βουστάσιο σφαγής ζωντανών……..το παρήγορο είναι ότι τα περισσότερα θύματα που έφεραν πολιτική περιβολή τα είχαν εκτελέσει εν ψυχρώ με σφαίρα στο κεφάλι κυρίως στο μέτωπο και μετά τους κομμάτιαζαν το κεφάλι αποχωρίζοντάς το από το υπόλοιπο σώμα…..
btv0ukoiyaelxwa
Kανένας Διεθνής Οργανισμός , καμία μη κυβερνητική Οργάνωση Ανθρωπίνων Δικαίωμάτων, καμία κυβέρνηση, καμιά εκκλησία, καμία θρησκευτική αρχή, κανένα πολιτικό κόμμα, κανένα συλλαλητήριο κανένα αντιπολεμικό φιλειρηνικό κίνημα, κανένα συνδικάτο, κανένα μέσο του τύπου δεν έχει ακόμη καταγγείλει αυτήν την θηριωδία.
btaav9dccaicnmc
  Ο λόγος είναι προφανής αυτά τα ειδεχθή και πρωτόγνωρα εγκλήματα πολέμου υπάγονται στην προκαθορισμένη δράση της ψευδοσυριακής αντιπολίτευσης που είναι εντολοδόχος των ΗΠΑ, Σαουδικής Αραβίας Κατάρ Τουρκίας Γαλλίας σε πρώτο επίπεδο. Η έδρα της είναι τα πεντάστερα ξενοδοχεία της Κωνσταντινούπολης.Το κέντρο επιχειρήσεων και ο συντονισμός των τρομοκρατικών ομάδων είναι εκεί στη γείτονα χώρα που τα καραβάνια των τρομοκρατών την διασχίζουν.
btat7qhccaaretn
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ
 Ούτε ένας νομικός ούτε ένας λειτουργός της δικαιοσύνης δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλία καταδίκης αυτών των εγκλημάτων δεν προσφεύγει στα Διεθνή Δικαστήρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων;Oύτε ένας σύλλογος δικηγορικός ;oύτε ένας σύλλογος αποστράτων να εκδώσει πόρισμα περί αυτών των εγκλημάτων πολέμου;
btvoqzgccaay4mp
btaryo-cuaazbt1
btvplvlcuaaucki
΄προσεύχονται εντός του στρατοπέδου μετά τις θηριωδίες σε ποιόν θεό άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: