Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Στείλε το παιδί σου στο Κέιμπριτζ να γίνει άνθρωπος.....


Tα καλύτερα «μυαλά» του Κέιμπριτζ μιμούνται την Kim Kardashian!
Εκατοντάδες φοιτητές συμμετείχαν στο διαγωνισμό του Πανεπιστημίου για τον «κώλο  της χρονιάς» Τα πιο έξυπνα «μυαλά» της Βρετανίας μιμήθηκαν την Κιμ Καρντάσιαν (βίζιτα) και πόζαραν, δείχνοντας τα οπίσθιά τους στο φακό και συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό στον ετήσιο… διαγωνισμό του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, υπό τον τίτλο : «Ο κώλος της χρονιάς».

οι φοιτητές εμπνεύστηκαν καθαρά από την πληθωρική τηλεπερσόνα


Οι φωτογραφίες των φοιτητών του Κέιμπριτζ αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της εφημερίδας των φοιτητών του βρετανικού πανεπιστημίου «The Tab», εκεί όπου οι φοιτητές κλήθηκαν να ψηφίσουν και να αναδείξουν την καλύτερη οπίσθια πλευρά.



 Σύμφωνα με τους οργανωτές του διαγωνισμού, οι φοιτητές έδειξαν τους κώλους..  τους με μεγάλη χαρά, καθώς ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή στον ετήσιο θεσμό του Κέιμπριτζ!

Να πούμε πως στο ξακουστό πανεπιστήμιο Κέιμπριτζ σπουδάζουν και εκατοντάδες Ελληνόπουλα....που αισθάνονται "άσχημα" με την πατρίδα τους...


Οι σπουδές αποσυνδέθηκαν από κάθε λογική σχεδιασμού.....η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη....Τα Πανεπιστημιακά  ιδρύματα σχεδόν ολόκληρης της Ευρώπης είναι για τα μπάζα. Αυτοί οι άνθρωποι υποτίθεται είναι το μέλλον....βαριά βιογραφικά και κώλοι αποτριχωμένοι.... Από τα ναρκοκολέγια της περασμένης δεκαπενταετίας σταδιακά περνάμε στα Gay- πορνοκολέγια-Πανεπιστήμια της νέας τάξης.

Μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί έχουμε ομοφυλόφιλους πολιτικούς....επιχειρηματιές, ακαδημαικούς και πάει λέγοντας...
perimajestic.blogspot.gr
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση έχει σίγουρα ξεφύγει...και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Ο άνθρωπος κατάντησε ένα ζώο, έχασε την τιμή και την αξία με την οποία τον Τίμησε ο Δημιουργός..
Ομως πρέπει να πούμε ότι όλο αυτό, δεν προέκυψε απ' το πουθενά.. Οταν όλα τα "πρότυπα" των παιδιών.. της "βιομηχανίας" της μουσικής και του θεάματος τις τελευταίες δεκαετίες είναι μέσα στον ευτελισμό και τη διαστροφή σε όλα τα επίπεδα ,όταν η ίδια η κοινωνία μαζικά έχει τέτοια είδωλα και τέτοια θεάματα...ελάχιστοι είναι αυτοί που θα πάνε ανάποδα στο ρεύμα..
Η δύναμη της εικόνας είναι τεράστια, η εξοικείωση..δεύτερη φύση..Απορούμε με τους ισλαμιστές..Γιατί;; Αυτή είναι η πραγματικότητά τους από παιδιά. Ενας κομένος λαιμός ΔΕΝ τους λέει ΤΙΠΟΤΑ.. Ετσι και στον δυτικό κόσμο..Αυτή είναι τώρα η δική μας πραγματικότητα..Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΑΝΑ LADY GAGA ΦΟΥΡΕΪΡΑ !!