Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ! Η εκχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων στους Γερμανούς, δεν ειναι «παραφροσύνη»…


Μετα την αποκάλυψη του Ολυμπια για την εκχώρηση των εθνικης σημασίας περιφερειακών αεροδρομίων στο Γερμανικό κράτος με το πρόσχημα της… αποκρατικοποίησης (!), οι πανικόβλητοι κρατιστές έβγαλαν διθυραμβική ανακοινωση βαπτίζοντας αυτή την παρανοϊκή ενέργεια ως «ευχάριστη έκπληξη»! Μιλάμε για γκαιμπελισμό βαριάς μορφής και ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο την εθνικη άμυνα.
Ειδικά απο την στιγμή των απανωτών συλλήψεων γερμανων πολιτών που έχουν στρατολογηθεί απο τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και δρούσαν κατασκοπεύοντας τις αεροπορικές εγκαταστάσεις νησιών που τωρα «ιδιωτικοποιούνται» στο γερμανικό κράτος!
Οι συνέπειες ειναι ξεκάθαρες: Ξεπούλημα 14 αεροδρομίων…Την εθνική προδοσία την βαφτίζουν επιτυχία..Να δούμε πως θα γίνεται έρευνα και διάσωση με Γερμανό ιδιοκτήτη… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Ιδιωτικοποιησαμε» 14 αεροδρόμια στην …ΚΡΑΤΙΚΗ εταιρεια της Γερμανιας! Οχι, δεν ειναι κατοχή.
Απο οικονομικής σκοπιάς η εξελιξη ειναι ανάξια σχολιασμού. Urbi et orbi «αποκρατικοποίηση» σε άλλο κράτος σημαίνει εκχώρηση εθνικης κυριαρχίας. Εαν το πρόσχημα ειναι το οικονομικό, θα πρεπει κάποιος να δεχθεί πως το γερμανικό κράτος ειναι τα «κορόιδα» που τους φορτώνουν οι έξυπνοι κάτι ζημιογόνο. Αυτός ο κλαυσιγελος δυστυχώς κατέρρευσε στην περίπτωση του ΟΤΕ όπου Επιορκοι απαξίωσαν δολίως τον οργανισμό που τωρα εκποιούν οι γερμανοι κερδοσκοπωντας ασύστολα.
Το αποτέλεσμα; Εκχωρησαμε τις εθνικές τηλεπικοινωνίες και την αεροπορική ομπρέλα της χώρας σε εναν διαχρονικό σύμμαχο της Τουρκίας, υπεύθυνο για τις μεγαλες γενοκτονίες του Ελληνισμού: Απο το 1897 όπου αλλαλαζοντες τουρκοι με γερμανούς αξιωματικούς κατέσφαξαν την Θεσσαλία, την γενοκτονια του Πόντου που έγινε με γερμανική καθοδήγηση, τους ναζιστες νεοτουρκους και τον Κεμαλ που κατεσφαξε τον Ελληνισμο της Ιωνιας με Γερμανικά οπλα εώς την γενοκτονια της κατοχής που πρόσφατα η κυρία Λαγκαρντ βάφτισε «σουξέ στόρι, εφάμιλλο του 2013″. Ίσως η μόνη ειλικρινής δηλωση του ΔΝΤ τις τελευταίες δεκαετίες. Το κατοχικό μοντέλο έχουν στο μυαλό τους, αυτό υλοποιούν.


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: