Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Δέν μάς έφτανε ο Βαρθολομαίος έχουμε καί τούς παλαιοημερολογίτες.

Η έννοια και σημασία του Μνημοσύνου σημαίνει ταυτότητα Πίστεως μνημονεύοντος και μνημονευομένου

Η έννοια και σημασία του Μνημοσύνου σημαίνει ταυτότητα Πίστεως μνημονεύοντος και μνημονευομένου, πρέπει, εν γενικαίς γραμμαίς, να αποδεχθώμεν την δια του «Πατριαρχικού Διαγγέλματος» του 1920 παγκοσμίως διακηρυσσομένην παναίρεσιν του Οικουμενισμού, η οποία, δια της «Θεωρίας των κλάδων» καταβλασφημεί την Μοναδικότητα της Αγίας ημών Ορθοδόξου του Χριστού Εκκλησίας! Κατ΄ αναπόφευκτον δε συνέπειαν και βάσει πάντοτε του ως άνω «Πατριαρχικού Διαγγέλματος», θα πρέπη να πιστεύσωμεν ότι αι ετερόδοξοι αιρετικαί «Χριστιανικαί» ομολογίαι δηλαδή ο Πάπας και οι Προτεστάνται γενικώς, είναι «αδελφαί Εκκλησίαι» του Χριστού, «μέτοχοι απολυτρωτικής χάριτος» κ.λ.π., με Ιερωσύνην, Μυστήρια και Αποστολικήν Διαδοχήν, ώστε να δυνάμεθα να συμπροσευχώμεθα και συλλειτουργούμεθα μετ΄ αυτών, πράγμα το οποίον σήμερον διενεργούν και πράττουν, όλως κακοδόξως προς την επισκοπικήν αυτών αποστολήν, από του διαβοήτου Αθηναγόρου μέχρι σήμερον του Βαρθολομαίου, τόσον οι του Οικουμενικού Πατριαρχείου, όσον και διάφοροι άλλοι Οικουμενισταί Αρχιερείς και οι Αγιορείτες Ηγούμενοι! Δια το «σύμφωνον και ομόφωνον» της ταυτότητος Πίστεως προς την εκκλησιαστικήν μας αρχήν πρέπει να πιστεύσωμεν ακριβώς και ανενδοιάστως όλα αυτά τα καταλυτικά της Ορθοδόξου Πίστεως φρονήματα, τα οποία «Δημοσία» διακηρύττει και εμπράκτως αποδεικνύει ότι πιστεύει πράξει τε και θεωρία ο Πατριάρχης, οι άλλοι Ηγούμενοι των τοπικών «Ορθοδόξων» Εκκλησιών ως και το Άγιον Όρος, και αφού κατ΄ αυτόν τον τρόπον θα έχη τελείως διαστραφή η Ορθόδοξος ημών συνείδησις, τότε θα πρέπη να είμεθα εις θέσιν να θεωρήσωμεν επιβεβλημένον καθήκον μας την υπακοή και κοινωνία με τους Πνευματικούς μας Ποιμένας. Χάριτι Θεία, δεν μας είναι δυνατόν, μέχρι θανάτου, να απαρνηθούμε το Ορθόδοξον της Εκκλησίας φρόνημά μας και να συμφωνήσουμε και συμπορευθούμε με τοιούτους «Ποιμένας».

 

 orthodox-voice

 

ΣΧΟΛΙΟ: Aγαπητοί η αδεσποσύνη σας δέν έχει όρια ή μάλλον έφτασε τά όρια τής ανοησίας. Η Ορθόδοξη μνημόνευση είναι ευχή. Ολη η Λειτουργία μας είναι ευχαριστία γιά τούς Αγίους μας, διότι ο Θεός μας τηρεί τίς υποσχέσεις Του καί ευχή νά μάς τιμήσει μέ τήν ίδια ευλογία. Ο  Ιερεύς λέει ευλόγησον.. Κύριε. Ο Λατίνος λέει ευλογώ. Ποιός σάς έμαθε θεολογία, ο Βησσαρίων;; Η ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΑΦΟΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Εσείς πού βάζετε χέρι;; Υδραυλικοί είστε;; Η Θ. Ευχαριστία είναι τό ύδωρ τό ζών, δέν είναι νερό πηγαδίσιο. Ελεος. Μάθετε επιτέλους τί σημαίνει ευχή καί ποιά είναι η διαφορά της από τήν  ταυτότητα καί τήν διαταγή!!!

Αμέθυστος

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια ερωτηση κυριε αμεθυστε : ποσο δαιμονισμενος ειστε ?

amethystos είπε...

Η ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. Μωρέ ο Χριστός ο ίδιος είστε, μήν σάς ματιάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι δαιμονισμένος, μαλάκας είναι ο άνθρωπος

amethystos είπε...

Δέν τό περίμενες ποτέ νάχεις λατινική τήν πίστη καυμένε μου καί αφήνιασες! Κουράγιο.

Ανώνυμος είπε...

Αμέθυστε όταν δεν έχεις επιχειρήματα και γνώση αρχίζεις την ειρωνεία.

amethystos είπε...

Εσύ καταλαβαίνεις από επιχειρήματα;; Τά επιχειρήματα απαιτούν εκπαίδευση. Διαφορετικά δέν ξεχωρίζουν. Είμαστε γένος αμόρφωτο. Αλλά η γκάμα περιλαμβάνει καί γαιδούρια. Τί νά πούμε γιά τόν Τρικαμηνά, τόν Οδυσσέα καί άλλους παληότερους αποτειχισμένους.Μερικοί γνωρίζουν ότι δέν γνωρίζουν καί αυτό είναι τό σημερινό σημείο τής ποιότητος.

Ανώνυμος είπε...

Αμέθυστε
Φαίνεστε (επί χρήμασι, άραγε;) εκπαιδευμένοι στην τέχνη της παραπλάνησης αδιάφορων θρησκευτικά Ελληναράδων και πάσης φύσεως χαχόλων.κάθε τόσο μας τσαμπουνάτε σε διάφορους τόνους ότι δεν υπάρχει αίρεση. ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ; βγήκε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, παρόντος του πάπα Φρασκίσκου, ο Βαρθολομαίος και δήλωσε ότι πλέον θα ενώσει τους Χριστιανούς το Μαρτύριο απέναντι στους αλλόθρησκους.

ΑΘΛΙΟ!

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΟΤΟΣ ο Πατριάρχης, Δ Ε Ν ΤΗΝ ΞΕΠΛΕΝΕΙ!

ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

Αναρίθμητες οι ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ που εκπορεύονται απο τα χείλη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, αγαπητοί.

Αναρίθμητες οι αιρετικές πρακτικές του.


Και παρακολουθούν σχεδόν όλοι οι ρασοφόροι, σιωπηλοί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, (σαν υπνωτισμένα καπόνια) τα τεκταινόμενα, χειροκροτώντας ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΗ ΤΟΥΣ, τα άνομα φερσίματα του Πατριάρχη.

Τόσο πολύ ξεπουλήθηκαν, διαφθάρθηκαν οι ηγέτες Ρωμηοί;

ΤΟΣΟ!

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

ΣΥΝΤΟΜΑ.

amethystos είπε...

Μήπως έκανες λάθος ιστολογιο; Εσύ γνωρίζεις ποιά είναι η αίρεση πού στηρίζει τίς κακοδοξίες πού αντιλαμβάνεσαι; Από κατάρες πώς πάμε;; Δέν μπορείς νά σχολιάζεις χωρίς τήν υπογραφή σου, ανώνυμε;;;

Ανώνυμος είπε...

Kαμία κατάρα αγαπητέ.
Μήπως με μπερδεύεις με άλλους;

amethystos είπε...


ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.
Αυτό τί είναι, αξιαγάπητε;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η φράση:" ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ" δεν είναι κατάρα κ.Αμέθυστε.
Αυτό είναι ΑΠΛΗ διαπίστωση.
Με το να βαστάτε τα Φανάρια στον Φαναριώτη προδότη κ. Βαρθολομαίο, λειτουργείτε-είτε το θέλετε, είτε όχι- ως προπομποί του αντιΧρίστου.
Κατάρα θα ήταν εάν σας ευχόμασταν να σας καεί η τηλεόραση παραδείγματος χάριν...πλην τόση κακία δεν επιδείξαμε.

amethystos είπε...

Τό συμπέρασμα δέν είναι διαπίστωση. Είναι είδος σκέψης καί επειδή οι παλαιοημερολογίτες στό σύνολό τους δέν διαθέτουν σκέψη είναι μονόχνωτοι, είναι ευχή. Ενας δαιμονικός άνθρωπος, αρνητικός, συνηθισμένος στίς κατάρες, είναι εύκολο νά ντύσει μέ ευχολόγια τά σκοτάδια του. Γενικώς πιό σιχαμερούς ανθρώπους,εκτός τού Οδυσσέα, από τούς παλεοημερολογίτες, δέν έχω συναντήσει.

Ανώνυμος είπε...

Λειτουργουμε ως προπομποι του αντιχριστου...ως προπομποι του αντιχριστου λειτουργουσανπατερες κ λαος επι των αιρεσεων; μη τρελαθουμε.
Τον αραφο χιτωνα Του Χριστου που σχισατε,ουτε αιμα μαρτυριου δεν


ξεπλαινει..και για ναχουμε ησυχο το κεφαλι μας απο αποτειχησεις που οπωςκρουει ο π.Επιφανειος μη κ βρεθουμε ξαφνικα σε σχισματα,περιμενουμε,απλα επιστροφη εαν οχι συνοδικη.το ξυλο κ τις ατιμωσεις τις τρωμε εμεις οχι εσεις.κ οχι μονον,τρωμε κ απο εσας,οι οποιοι συμφωνα με τους πατερς σχισατε κ σχιζετε ..ειμαστε εντος κ παλαιυουμε με χιλιους δυο δαιμονους.κ παρ ολα τα τραυματα,συνεχιζουμε τον αγωνα..οπως μπορει ο καθενας.κ αυτο θα μας λογισθει μαρτυριο.δεν ειμαστε μονοι μας.εχουμε Κεφαλη
Διαβαστε κατηχησεις του αγ.κυριλλου
Μεινε στο κοπαδι των λογικων προβατων.μη φευγεις μονο απο την εκκλησια
Σου παραδοθηκε η αληθεια της υπαρξεως Ενος μονον Θεου.μισησε καθε πλανη.
Υπαρχει δρομος σωτηριας εαν βγαλεις απο μεσα σου σαν απο εμετο τις αερολογιες τους.να απομακρυνθεις απο αυτους...
ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ........ΑΛΛΑ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ...............ΚΤΧ.ΛΣΤΚατηχησεις,τομος α σελ181.το λοιπον εκ μερους των πνευματικων μας κ των πατερων συντονιζομαστε στο πνευμα κ στη γραμμη κ αναμενουμε τη δυναμη του Κυριου,εχοντας πιστη.
Η δε πιστη καταφρονει κινδυνους κ πειρασμους γιατι δουλεια της ειναιη αληθεια.
Μερικοι μας μπριζωνουν λαικιστι,
Ελεος.πην

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειναι αυτός ο Οδυσσέας; είναι παλαιοημερολογίτης; σε ποιο καφενείο συχνάζει;και μεις πράγματι πιο σιχαμερούς ανθρώπους από τα μαντρόσκυλα του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, πραγματικά, δεν έχουμε συναντήσει.

amethystos είπε...

ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;;

Ανώνυμος είπε...

Το αληθινό μαντρόσκυλο του οικουμενισμού είναι αυτός που με τη λάθος αντίδραση δυσφημίζει τον αγώνα.
Αυτή είναι η έννοια της προβοκάτσιας...

amethystos είπε...

Εχεις δίκαιο, οι παλαιοημερολογίτες τρώγονται μεταξύ τους σάν τά τσακάλια και αυτό τό ονομάζουν αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

ενώ οι μισθοφόροι της Κρατικής εκκλησίας, τρώγονται μεταξύ τους σαν τις δαιμονισμένες ύαινες και αυτό το λένε "μένουμε μέσα στην εκκλησία"!

amethystos είπε...

Η εκκλησία είναι αλλού. Αν μπορείς βρές την.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που είσαι ο νέος πάπας και κριτής απάσης της οικουμένης, δείξε μας τι έχεις βρει,να μάθουμε επιτέλους.

amethystos είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

11-20 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ?
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ???
ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??

amethystos είπε...

Σίγουρα υπάρχουν. Τά Μαντρόσκυλα είναι οι οικουμενιστές, όπως ο Κερκύρας π.χ.