Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ


ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Μετά την απόλυτη ξεφτίλα που γεύτηκε ο Πάπας Φραγκίσκος από τους Τούρκους στην Αγκυρα, δοκίμασε τους ηδύποτους καρπούς της “Γαλατικής ευγένειας” της φίλης, γείτονος και συμμάχου χώρας κατά την επίσκεψή του στο μπλε τζαμί και στην Αγία Σοφία.

Εις μεν το μπλε τζαμί προσευχήθηκε σαν Μουσουλμάνος, δίπλα στον "αδελφό" του τον αρχιμουφτή της Κωνσταντινούπολης, αφού έβγαλε τα υποδήματά του, όπως κάνουν οι Μωαμεθανοί στα Ισλαμικά τεμένη. Δηλαδή στράφηκε προς την εσοχή που προσεύχονται οι Μωαμεθανοί στραμμένοι προς την Μέκκα, όπως δείχνει η φωτογραφία που προτάσσεται της ανάρτησης.

Στη δε Αγία Σοφία, ο δυστυχής Πάπας Φραγκίσκος, δεν τόλμησε καν να βάλει το σταυρό του, της οικοδεσποίνης αυτού Τουρκίας "τοις ρήμασιν πειθόμενος"!

Κατά τα άλλα η επίσκεψη του Ποντίφηκα στην Τουρκία θα συμβάλει στην καταπολέμηση του φονταμενταλισμού και στην προώθηση των δικαιωμάτων των χριστιανών στην Τουρκία.!!!

Ούτε στον ίδιο τον Πάπα δεν επετράπη να βάλει το σταυρό του.!!!

Και ο γκαούτσο μάγκας Πάπας Φραγκίσκος που του αρέσει να το παίζει Τσε Γκουεβάρα;

Απλά συνεμορφώθη σαν φρόνιμο σχολιαρόπαιδο!

Οικουμενιστές ξυπνάτε! Είστε οι πιο γελοίοι άνθρωποι από καταβολής κόσμου αν πιστεύετε ότι με αυτά τα καραγκιοζιλίκια θα προκύψει η παραμικρή ωφέλεια για τους χριστιανούς της Τουρκίας.

Το αντίθετο συνέβηκε με την παπική επίσκεψη. Τονίστηκε εμφαντικά ότι, όχι μόνον οι Τούρκοι χριστιανοί υπήκοοι υπόκεινται σε περιοριστικούς όρους στην άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων τους, αλλά ακόμη και στον ίδιο τον Πάπα Φραγκίσκο, ενώ πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη, δεν επετράπη να κάνει το σταυρό του στην Αγία Σοφία, ενώ ενθαρρύνθηκε να προσευχηθεί σαν Μωαμεθανός στο μπλε τζαμί!!!

Περιττόν, φυσικά, να αναφέρουμε ότι ο Πάπας Φραγκίσκος ούτε που διανοήθηκε να κάνει αναφορά στη γενοκτονία των Αρμενίων, όπως και πάλιν απαίτησαν οι Τούρκοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: