Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΦΕΤΟΥΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕ ΣΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ:BIAΣΤΕ ΤΗΝ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ…….


Η δημοσιογράφος Anna Erelle (ψευδώνυμο)  δημοσίευσε στις 8 Γενάρη το βιβλίο «Dans la peau d’une djihadiste» (Ενσαρκώνοντας μια τζιχαντίστρια). Διηγείται πως αυτή διείσδυσε σε δίκτυο στρατολόγησης τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους για Συρία. Μίλησε το Σάββατο το βράδυ σε εκπομπή του  Canal+ Salut.
Καθώς ήταν ελεύθερη επαγγελματίας δημιούργησε έναν πλαστό λογαριασμό στο Facebook με το όνομα Mélanie Nin για να αποκτήσει πληροφορίες για τους τζιχαντιστές. Κατά τις έρευνές της πέφτει πάνω σ΄ένα βίντεο ενός μαχητή του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία  και αποφασίζει να το μοιράσει με το πλαστό προφίλ της. Στη συνέχεια του μοιράσματος ο μαχητής Abou Bilel μπαίνει σ΄επαφή μαζί της για να τη ρωτήσει τη γνώμη της για τους μουτζαχεντίν  και για το αν έχει την πρόθεση να πολεμήσει στη Συρία.
Η Anna του απαντάει ότι αυτή πρόσφατα προσηλυτίστηκε στο ισλάμ  και μαζί σχεδιάζουν την hijra. «Η hijra, είναι η εγκατάλειψη της γης σου για αυτή των μουσουλμάνων αν  αυτοί οι τελευταίοι βρίσκονται σε κίνδυνο» εξηγεί η δημοσιογράφος. Μιλάει για τα βίντεο προπαγάνδας ενός νέου από την Μασσαλία που «λένε για τη Συρία ότι είναι η ιδανική χώρα,δείχουν σκηνές από εκπαίδευση που μπορούν να ξιτάρουν τη φαντασία ενός ανηλίκου ή ενός νεαρού ενήλικα παθιασμένου με παιχνίδια βίντεο.Αυτοί έχουν στόχους και γνωρίζουν πολύ καλά πώς θα τους φτάσουν.»CaptuΚΣΙΣΙ
Η δημοσιογράφος εξηγεί τις διάφορες τεχνικές στρατολόγησης κυρίως αυτή της ενοχοποίησης και της απειλής της καταδίκης.
Μετά τις πρώτες επαφές η Anna καλύπτεται με ένα πέπλο για να μιλήσει μέσω Skype με τον τζιχαντιστή με τη συγκατάθεση του αρχισυντάκτη της.
Κατά τις επαφές που έχουν ο Abou Bilel καυχάται,επάιρεται ότι εκατοντάδες γυναίκες φαντασιώνονται τους πολεμιστές του Allah.
Ο στρατολόγος επιχειρεί συνέχεια να την δελεάσει. Της υπόσχεται ότι αν κατέβει Συρία θα έχει πολλές κολλητές αλλά και ότι η τελευταία μόδα εκεί κάτω είναι η ζώνη εκρηκτικών.
Η Anna τον περιγράφει σαν έναν τύπο που θέλει κατά τ΄ άλλα να ακολουθήσει τη μόδα. Έχει ζελέ στα μαλλιά, φοράει Ray-Ban με γυαλιά καθρέφτες, είναι αντικαπιταλιστής του αρέσουν τα ακριβά αρώματα, το χρήμα και θέλει φορητούς υπολογιστές hi-tech.CaptΣΞΣΘΙΣΙ
Όταν έρχεται η στιγμή της αναχώρησής της για τη Συρία η Anna και βέβαια δεν φεύγει. Τότε είναι που αρχίζουν οι απειλές.Αυτή μαθαίνει ότι εκδόθηκε εναντίον της μια fatwa που αναφέρε : «Σκοτώστε την με την προυπόθεση ο θάνατός της να είναι αργός και βασανιστικός. Αυτή είναι πιο ακάθαρτη και από σκύλα. Βιάστε την, λιθοβολείστε την, τελειώστε την». Η Anna όφειλε ν΄αλλάξει διεύθυνση και τηλεφωνικό νούμερο και τέθηκε υπό αστυνομική προστασία αλλά διαβεβαιώνει ότι αν ήταν να το επαναλάβει θα το ξαναέκανε.
Αλλά η διεύσδυση είναι αμφίδρομη.Σήμερα στον βελγικό τύπο υπήρχαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για έρευνα που διεξάγεται στους κόλπους της αστυνομίας για διείσδυση και διάβρωση από τζιχαντσιτικούς κύκλους. (RTL 18/1/15)
dimpenews.com

Δείτε εδώ κσι την ανάρτηση: Η λαίλαπα του «πολύ» «πολιτισμού» στη Νορβηγία – Ομαδικοί βιασμοί από μουσουλμάνους

ΣΧΟΛΙΟ: Μέχρι την εποχή τής δεύτερης επιστημονικής επαναστάσεως ο πολιτισμός είχε στηριχθεί στό μέγιστο ανθρώπινο παράδειγμα. Στόν Ελληνα καί στό Ρωμαικό του κακέκτυπο. Σήμερα όμως, μετά τήν περιθωριοποίηση τού ανθρώπου από τήν τεχνολογία στηρίζεται στόν ελάχιστο άνθρωπο, στόν μουσουλμάνο. Πάνω στόν οποίο στηρίζεται εξ' ολοκλήρου τό πολυπολιτισμικό μοντέλο. Ο άνθρωπος μεγαλούργησε σάν ''ζώον έχοντα λόγον''. Σήμερα όμως πού έχασε τόν λόγο ένεκεν τής επιστήμης, έμεινε μόνον ''ζώον''.

Αμέθυστος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυνατό σχόλιο Αμέθυστε.