Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Η Ελλάδα περνάει πρώτη στην εποχή του Αντίθετου Πόλου

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Τα ψεύδη που ακούγονται συνεχώς στην Ελλάδα απο πολιτικούς και ΜΜΕ δείχνουν, ότι η χώρα οδηγείται με επιλεγμένα βήματα σε μια νέα αχαρτογράφητη περιοχή με νέες οντότητες και δεδομένα. Η φτώχεια και η ανθρώπινη ταπείνωση που επιβλήθηκε απο τα μνηόνια ήταν το κατάλληλο περιβάλλον για να ξεκινήσει αυτή η μετάβαση. Στον νέο κόσμο που δημιουργείται, η ανθρώπινη θέληση θα επιβάλλεται απέναντι στους νόμους της φύσης παράγοντας ένα νέο σύστημα αξιών, ένα νέο σύστημα κανόνων, ένα σύστημα εικονικής πραγματικότητας που θα αντικαταστήσει ότι ως τώρα γνωρίζουμε.

Στη μεταβατική περίοδο ο άνθρωπος θα χάσει τη μνήμη του και ότι δεσμεύσεις ιστορικά τον συνόδευαν όπως πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, φιλία, σχέσεις, αξιοκρατία κλπ. Θα γίνει μέρος ενός κοινωνικού και όχι μόνον κυκλώματος, όπου η λογική τού ενός θα υποκατασθεί απο την ανάγκη και τη χρησιμότητα.  Όλα θα γίνουν ένα. Ο άνθρωπος θα είναι κύτταρο της κοινωνίας και οι πυραμιδικές δομές θα εξαφανισθούν. Ο άνθρωπος δεν θα σκέφτεται, μόνο θα αισθάνεται. Με τα μνημόνια αυτό δεν κάνει;


Νομοσχέδια όπως η αλλαγή φύλου στα 15 έτη, η νομιμοποίηση της δημιουργίας εθνικών μειονοτήτων και άλλα που θα έλθουν στη συνέχεια με πρόφαση ότι τα ζητούν οι δανειστές θα είναι βήματα στο μοναχικό ταξείδι του καθενός στον άγνωστο κόσμο που αναδύεται πέρα απο το ποτάμι. Ο χρόνος πλέον δεν έχει καμμία σημασία. Είτε ζωντανός ο άνθρωπος είτε νεκρός δεν θα έχει καμμία διαφορά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: