Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Ξύπνα, πριν σε πετάξουν ζωντανό στα βράχια!

Εάν είμαστε ανέτοιμοι και ανώριμοι να γίνουμε γονείς γύρευε με πόση ευκολία και ωχαδελφισμό αδιαφορούμε για τα υπόλοιπα

Xα, χα, χα…Η καλύτερα χο, χο, χο!..Ο αστραπόγιαννος Κυριάκος λοιπόν κατάφερε να περιγράψει εκτός έδρας το φαινόμενο των ολιγαρχών στην Κολομβία των Βαλκανίων. Στην συνέχεια στο σχετικό δελτίο τύπου κατάπιε την συγκεκριμένη αναφορά στους Ελληνες ολιγάρχες που εξαγοράζουν μηντιακούς ομίλους και ποδοσφαιρικές ομάδες για να κωλομπαρεύονται με τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Η διαπλοκή θέλει τουλάχιστο δύο.
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Από τη μία οι διαπλεκόμενες (προσοχή όχι εκδιδόμενες) ηγεσίες της χώρας και από την άλλη οι ολιγάρχες. Πρωταγωνιστούν ακόμη οι μίζες και οι επιθυμίες των ολιγαρχών οι οποίες πρέπει να ικανοποιηθούν. Και στο τέλος της χρονιάς έρχεται η κυβέρνηση να μοιράσει επιδόματα στους δουλοπάροικους καταχειροκροτούμενη από τον Αμερικανό, τον Γερμανό, τον Γάλλο (κλπ) Πρέσβη για τη σοβαρότητά της.
Πως το ανεχόμαστε όλο αυτό ρε σεις; Πως ανεχόμαστε σαν κοινωνία αυτή τη κατάντια;
Πως το επιτρέπουμε να συμβαίνει; Γιατί συμμετέχουμε, μέσα από την απάθειά μας, σε τέτοιου είδους ξεφτιλίκια;
Σοκαριστήκαμε λέει για μια ακόμη φορά επειδή τα κτήνη της Ρόδου- που στο μεταξύ προσέλαβαν μεγαλοδικηγόρους της Αθήνας -βίασαν και πέταξαν ζωντανή στα βράχια την νεαρή φοιτήτρια.
Επειδή κτήνη-και μάλιστα εκατοντάδες χιλιάδες πλέον εισαγόμενα-θα υπάρχουν πάντα αναρωτιέται κανείς τι κάναμε σαν οικογένεια και κοινωνία να προστατέψουμε την Ελένη.
Η μήπως δεν είχαμε χρόνο να ασχοληθούμε με τα παιδικά χρόνια και την εφηβεία αυτού του κοριτσιού; Εχουμε αντιληφθεί εκεί έξω πόσο καταλυτική σημασία για τη ζωή και τη ζωή του ανθρώπου που γεννιέται έχει η απόφασή μας να κάνουμε παιδιά;
Να φέρουμε παιδιά σ΄αυτόν τον σύνθετο και πιο βίαιο από ποτέ κόσμο;
Πόσο έτοιμοι είμαστε να εκπαιδεύσουμε αυτά τα παιδιά; Διαθέτουμε σαν γονείς το πνευματικό, ψυχικό, φυσικό και οικονομικό υπόβαθρο να μειώσουμε, στο μέτρο του δυνατού, τις πιθανότητες να χάσουμε το παιδί μας πριν καν ακόμη το ίδιο βγει στη ζωή;
Κι αν με επιπολαιότητα και έλλειψη γνώσης του πραγματικού κόσμου, άσκεφτα και με ευκολία, αποκτούμε παιδιά πόσο αφασίες είμαστε όταν εκλέγουμε τους πολιτικούς μας εκπροσώπους;
Πόσο αφασίες μπορεί να είμαστε σαν κοινωνία όταν δεν μας προσβάλλει η διαφθορά, η διαπλοκή, οι δημαγωγοί πολιτικοί μας, οι αχαμνοξύστες δημόσιοι υπάλληλοι, οι διεφθαρμένοι υπουργοί, τα διεφθαρμένα στελέχη της δικαιοσύνης και πάει λέγοντας.
Πόσο αφασίες είμαστε όταν δεν νοιαζόμαστε ακόμη και για τα θαλασσοδάνεια όταν αυτά προέρχονται και από τις δικές μας συντάξεις, καταθέσεις κλπ και εφ΄όσον στο τέλος της μέρας θα τα πληρώσουμε εμείς μέσα από μνημόνια;
Πόσο αφασίες είμαστε σαν κοινωνία όταν δεν μας προσβάλλει για παράδειγμα το τηλεοπτικό προιόν που σερβίρουν οι δημόσιες συχνότητες που επινοικιάζουν οι καναλάρχες.
Εάν είμαστε ανέτοιμοι και ανώριμοι να γίνουμε γονείς γύρευε με πόση ευκολία και ωχαδελφισμό αδιαφορούμε για τα υπόλοιπα.
Είναι λογικό λοιπόν να εκλέγουμε δημαγωγούς ηγέτες που υπόσχονται θαύματα και ουρί του παραδείσου και στο τέλος του χρόνου μοιράζουν επιδόματα. Αντίδωρο ζωής με την βοήθεια της συμμέτοχης στο έγκλημα Εκκλησίας.
Οσα συμβαίνουν καθημερινά-όπως το πέταγμα στα βράχια της ζωντανής  Ελένης-είναι ο τελευταίος κόκκινος συναγερμός πριν τον ολοκληρωτικό αφανισμό της βλαμμένης φυλής των νεοΕλλήνων.
Οποιος κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει-ας περιμένει την στιγμή που θα έλθει η σειρά του να τον πετάξουν στα βράχια…
kourdistoportocali

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε , στον μεσαίωνα, ένας “μύστης” έλαβε κάποιες φοβερές αποκαλύψεις. Αναφώνησε λοιπόν: ''Αλλοίμονο μου έαν τις πω, αλλοίμονο μου εάν δεν τις πω.'' Υπάρχει θάνατος σε αυτή τη περίπτωση, οπότε καλύτερα τα λόγια μου να είναι μετρημένα. Θα μιλήσω λοιπόν με το τρόπο μου και όποιος κατάλαβε , κατάλαβε. Μένω σε μία πόλη που έχει ΤΕΙ. Όταν άνοιξαν για πρώτη φορά, πριν από κάποια χρόνια , το τι είδαν τα μάτια μου και τι συνέβαινε, δημόσια δεν μπορώ να τα περιγράψω. Έγιναν και βιασμοί, που δεν μαθεύτηκαν γιατί έπεσαν πολλά λεφτά. Λοιπόν για να μην συνεχίσω, προτείνω ένα άρθρο που βρήκα και λέει πολλά... https://theodotus.blogspot.com/search?q=%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%AE

amethystos είπε...

Ευχαριστούμε φίλε. Οντως λέει πολλά. Καθώς όλα δείχνουν τελειώσαμε.

χαλαρωσε είπε...

http://koukfamily.blogspot.com/2018/12/300.html

ΜΕ 350000 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΝΟΧΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ. ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ του αρθρου του θεοδοτου αυτο εδω αμεθυστε. ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ.