Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

O Γυμνός Μύθος της Δυτικής Δημοκρατίας


Του Paul Graig Roberts
Πως τα καταφέρνει η Δύση να την γλυτώνει παριστάνοντας πως είναι μια συμμαχία μεγάλων δημοκρατιών, στις οποίες η κυβέρνηση είναι υπηρέτης του λαού;
Πουθενά στην Δύση, εκτός ίσως
στην Ουγγαρία και στην Αυστρία, η κυβέρνηση δεν υπηρετεί τον λαό.
Ποιον υπηρετούν οι Δυτικές κυβερνήσεις; Η Ουάσιγκτον υπηρετεί το Ισραήλ, το Σύμπλεγμα Συμφερόντων Στρατιωτικών και Ασφάλειας, το Χρηματιστήριο, τις μεγάλες τράπεζες και τις εταιρείες ορυκτών καυσίμων.

Το σύνολο της υπόλοιπης Δύσης υπηρετεί την Ουάσιγκτον.

Πουθενά στην Δύση δεν λογαριάζεται ο λαός. Η αμερικανική εργατική τάξη, προδομένη από τους Δημοκρατικούς, που έστειλαν τις δουλειές της στην Ασία, εξέλεξε τον Ντόναλντ Τραμπ και ο αμερικανικός λαός αμέσως στιγματίστηκε από την Δημοκρατική υποψήφια Χίλαρυ Κλίντον ως «οι αξιοθρήνητοι του Τραμπ».
Οι Δημοκρατικοί, όπως και οι Ρεπουμπλικάνοι, υπηρετούν την εξουσία –όχι τον λαό.

Στην Ευρώπη βλέπουμε την συντριβή της δημοκρατίας παντού.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι μετέτρεψε την λαϊκή ψήφο εξόδου από την Ε Ε σε υποταγή στην Ε Ε. Επρόδωσε τον βρετανικό λαό και δεν την έχουν ακόμη κρεμάσει από έναν φανοστάτη, πράγμα που δείχνει τον βαθμό αποδοχής της προδοσίας από τον βρετανικό λαό. Ο Βρετανοί έχουν μάθει πως δεν λογαριάζονται. Είναι σαν ένα τίποτα.
Οι ΄Ελληνες ψήφισαν για μιαν αριστερή κυβέρνηση που είχε υποσχεθεί να τους προστατεύσει από την Ε.Ε., το ΔΝΤ και τις μεγάλες τράπεζες, αλλά αμέσως τους ξεπούλησε με συμφωνίες λιτότητας που συνέτριψαν ότι απέμενε από ελληνική κυριαρχία και το ελληνικό βιοτικό επίπεδο. Σήμερα η Ε.Ε. έχει καταντήσει την Ελλάδα μια τριτοκοσμική χώρα.
Οι Γάλλοι είναι στους δρόμους σε εξέγερση, επί εβδομάδες εναντίον του Γάλλου προέδρου, που υπηρετεί τον καθένα εκτός από τον γαλλικό λαό. Μαζικές διαδηλώσεις και στις Βρυξέλλες, όπου η μισή (πρώτα) κυβέρνηση παραιτήθηκε (και τελικά και ο πρωθυπουργός), επειδή πήγε στο Μαρακές και υπέγραψε συμφωνία (για την μετανάστευση), η οποία θα αντικαταστήσει τον βελγικό λαό με μετανάστες από την Αφρική, την Μέση Ανατολή και την Ασία. Οι διεφθαρμένες και πρόστυχες κυβερνήσεις που υπέγραψαν αυτήν την συνθήκη αντιπροσωπεύουν ξένους και τα λεφτά του Σόρος, όχι τους ψηφοφόρους τους.
Γιατί οι πολίτες είναι τόσο ανίσχυροι ώστε οι κυβερνήσεις τους να μπορούν να βάζουν τα συμφέροντα ξένων πιο πάνω από τα συμφέροντα των πολιτών τους;
Υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Ο κυριότερος είναι ότι ο λαός είναι άοπλος και έχει υποστεί πλύση προπαγάνδας να δέχεται την βία του κράτους εναντίον του, αλλά να μην την ανταποδίδει με την σειρά του εναντίον της παράνομης χρήσης βίας από την κυβέρνηση στους πολίτες.
Εν ολίγοις, μέχρις ότου οι κατακτημένοι λαοί της Ευρώπης μάθουν να αντιστέκονται και να απαντούν στην βία διεφθαρμένων πολιτικών που τους έχουν πουλήσει, οι λαοί της Ευρώπης θα μείνουν κατακτημένοι και καταπιεσμένοι.
Πριν λίγο καιρό, ο Chris Hedges, ένας από απομένοντες πραγματικούς δημοσιογράφους, ξεκαθάρισε ότι χωρίς επαναστατική βία για την εξαγωγή του καρκινώματος της κυβερνητικής υπεροχής απέναντι στον λαό, η ελευθερία είναι ένα πτώμα σε όλη την Δύση.
Το ερώτημα μπροστά μας είναι κατά πόσο οι Δυτικοί λαοί έχουν υποστεί τέτοιαν πλύση εγκεφάλου , είναι τόσο σφραγιδοκλειδωμένοι στο γύψινο καλούπι, τόσο εξαντλημένοι και ανήμποροι να σηκωθούν και να υπερασπιστούν την ελευθερία τους. Αντίσταση συμβαίνει στην Γαλλία και στο Βέλγιο, αλλά η κυβέρνηση που ξεπούλησε την Ελλάδα παραμένει ατιμώρητη. Οι Αμερικανοί έχουν υποστεί τέτοιαν πλύση εγκεφάλου που να πιστεύουν πως η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν, η Συρία, η Βόρειος Κορέα και η Βενεζουέλα είναι οι εχθροί τους, όταν είναι εξόφθαλμο ότι ο Εχθρός τους είναι η «δική τους» κυβέρνηση στην Ουάσιγκτον.

Με την εξαίρεση των αναγνωστών μου, οι Αμερικανοί είναι κλεισμένοι στο Καλούπι. Και ικανοί να σκοτώσουν για να μείνουν μέσα στο Καλούπι, όπου οι ελεγχόμενες εξηγήσεις είναι καθησυχαστικές. Όποιος ψάχνει στην Ουάσιγκτον για ηγεσία είναι ηλίθιος.
Η Ουάσιγκτον είναι μάστορας στην προπαγάνδα. Η προπαγάνδα της Ουάσιγκτων έχει μολύνει ακόμη και την ρωσική κυβέρνηση, η οποία, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, βλακωδώς πιστεύει ότι ο διακανονισμός με την Ουάσιγκτον είναι το μυστικό που θα εξασφαλίσει την επιτυχία στην Ρωσία.

Μια κυβέρνηση τόσο χαζή δεν έχει πιθανότητες επιβίωσης.

*Πηγή: Zero Hedge, 18/12/2018
Από: iskra.gr\

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι αμερικανοι νιωθουν οτι οι Ρωσοι και Κινεζοι και Λατινοαμερικανοι ειναι εχθροι τους γιατι ετσι εκπαιδευτηκαν επι μακρες δεκαετιες Ψυχρου πολεμου πριμν την παγκοσμοιοποιηση . Σε μια απο αυτες τις κυβερνησεις του Ρηγκαν μια απο τις σκληροτερες υπηρετησε σαν υπουργος και ο Ρομπερτς . Αλλωστε οι δημοκρατιες οπως ακριβως και τα αυταρχικα καθεστωτα χωρις εχθρους δεν επιζουν οτε δεκαετια . Οι Γαλλοι απο τον καιρο του Ρισελιε επρεπε να ειναι εχθροι των Γερμανων μεχρι την επ[οχη του Ντε Γκωλ και αντιστροφα . Το ιδιο οι Αγγλοι επι αιωνες με τους Γαλλους και μετα με Γερμανους και αξαφνα καλοι οι Γαλλοι . Οι Ρωσοι με τους Πρωσους εχθροι μετα συμμαχοι κατα των Γαλλων και μετα παλι εχθροι . Σε ολη την Ευρωπη το μονο δικαιολογημενο μισος υπηρξε των Βαλκανιων κατα των Τουρκων , σε ολα τα αλλα επιστρατευτηκαν πολλες πενες πληρωμενες και πολυς σχολικος εξαναγκασμος . Αυτη την φορα παντως οντως ο επομενος γενικος πολεμος πραγματι θα σκοτωσει τον πολεμο . Γιατι δεν θα μεινει ανθρωπος για δειγμα σε ευρυτατες ζωνες του πλανητη . Ορθοδοξοι Ρωσοι , προτεσταντες Αμερικανοι , ορθοδοξοι Ελληνες , μεσανατολιτες μουσουλμανοι καθως και αθεοι των πιο πανω περιοχων θα τους λυθουν ολες οι θρησκευτικες αποριες κατα τροπο δραστικοτερο απο τις σεντονιαδες των Τρεμπελα - Ρωμανιδη. Με αμεσο θανατο . Οσο για τους καθ ημας ορθοδοξους παλαιου και νεου , οικουμενιστας και αντιοικουμενιστας θα δουν οτι κανεις σταυροειδης με τρουλο και πλαγιος Β και αθλημα των σχεσεων και λοιπες πιπες δεν σωζουν . Ο Μονος που Σωζει τον εχουμε δυστυχως γραμμενο στα παλια μας παπουτσια . Δεν ξερω αν ο Αντιχριστος θα ειναι προσωπο η κατασταση , δεν μπαινω στην αμαρτια να ερμηνευσω την Γραφη , ξερω μονο οτι η γενια μας θα ζησει κολαση επι γης τετοια που ολες οι πιπες των παντος ειδους παπαδων και παπαδανθρωπων θα φερνουν αηδια στον κοσμο . Και αυτες οι τριχες θα κανουν τον κοσμο να προσκυνησει τον εκλεκτο των Ταλμουδιστων η την εκλεκτη τους κατασταση . Αποδειξη για αυτο? Μα αν ευχοταν καποιος χτες σε θρησκευτικο ιστολογιο καλα Χριστουγεννα στους νεοημερολογητες και χρονια πολλα στους Σπυριδωνες που ειναι ΓΟΧ ταυτοχρονα , θα αντιμετωπιζονταν απο αμφοτερους ως συγκρητιστης . Τοσο χαζεψαμε οι χριστιανοι . Ε οταν καουν τα σπιτια μας και οι επιζωντες με εγκαυματα κλαιν τους συγγενεις τους , αυτες οι χριστιανοφανεις αηδιες περι ονου σκιας θα κανουν τον κοσμο να μισησει τοσο την θρησκεια που οχι Αντιχριστο αλλα διαολο με κερατα θα προσκυνησει . Για να μην σκανδαλισω ουτε ΓΟΧ ουτε νεοημερολογητες ας ευχηθω καλη Πρωτοχρονια μια που το πολιτικο ημερολογιο για ολους ιδιο ειναι . ΑΜ .Υστερογραφο . Οι σκληροι , ρεαλιστες , ορθολογιστες και ταυτοχρονα πιστοι χριστιανοι αμεσοι προγονοι μας ειτε Παλαιου ειτε Νεου αν διαβαζαν τις ευσεβεις σεντονιαδες των τωρινων θεωμενων πιστων θα νομιζαν οτι το βαπορι απο την Περσια οχι 10 αλλα 110 τονους χασισι ξεφορτωσε και καταναλωθηκε ολο .