Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Ελλάδα, το γερμανικό πτωχοκομείο

Tο γερμανικό σχέδιο προβλέπει αφενός μεν το διαμελισμό της Ελλάδας μέσω της Μακεδονίας, αφετέρου την ενσωμάτωση των μεταναστών, των εποίκων καλύτερα, με κόστος που θα καλυφτεί από την υπερβολική φορολόγηση της μεσαίας τάξης.
Επικαιρότητα
Αναμένεται η ανακοίνωση διατήρησης του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ στο 17% σε πέντε νησιά που μαστίζονται από τη μεταναστευτική κρίση, όπως φαίνεται από την εικόνα. Το αντάλλαγμα που ζήτησε και πήρε η Γερμανία; Η εγκατάσταση όλο και περισσότερων εποίκων στα νησιά. Γιατί τους ονομάζω εποίκους; Προφανώς επειδή δεν έχουν καμία πρόθεση να φύγουν, η θέση τους ενισχύεται από τη συμφωνία του Μαρόκου που πρώτος υπέγραψε ο διεθνιστής πρωθυπουργός μας, ενώ καμία άλλη χώρα δεν θα τους επιτρέψει τη μετεγκατάσταση.
Όπως αναφέρει συνάδελφος, το γερμανικό σχέδιο προβλέπει αφενός μεν το διαμελισμό της Ελλάδας μέσω της Μακεδονίας, αφετέρου την ενσωμάτωση των μεταναστών, με κόστος που θα καλυφτεί από την υπερβολική φορολόγηση της μεσαίας τάξης. Το ότι θα εξαϋλωθεί βυθιζόμενη στη φτώχεια δεν ενοχλεί καθόλου τους Γερμανούς, αφού έτσι και αλλιώς δεν αντιστέκεται. Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα θα μετατραπεί σε ένα γερμανικό πολυπολιτισμικό πτωχοκομείο, σε ένα τεράστιο στρατόπεδο μεταναστών και προσφύγων, έτσι ώστε να μη «μολυνθεί» η άρια γερμανική φυλή.
Οι ικανοί Έλληνες άλλωστε μεταναστεύουν στη Γερμανία (μαζί με τις καταθέσεις μας και με τις μεγάλες εταιρείες όπως ο ΤΙΤΑΝ), αφήνοντας ένα κενό που συμπληρώνεται με τους έποικους. Αργότερα, όποιοι έποικοι σπουδάσουν αποκτώντας τις κατάλληλες δεξιότητες, θα απορροφηθούν από τη γερμανική βιομηχανία που διψάει για φτηνά εργατικά χέρια. Όχι μόνο εντός του κράτους της, αλλά και στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ) που θα δημιουργηθούν στην περιφέρεια, στις οποίες δεν θα ισχύει καμία εργατική νομοθεσία και δεν θα υπάρχει καμία προστασία των ανθρώπων.
Προφανώς τώρα οι έποικοι που θα εισρέουν μαζικά στην Ελλάδα, θα βυθίσουν την κοινωνία ακόμη περισσότερο στο χάος, στην εγκληματικότητα και στην εξαθλίωση. Την ίδια στιγμή το διεφθαρμένο κομματικό-πελατειακό κράτος ζει και βασιλεύει, κρίνοντας από το ρεπορτάζ του συναδέλφου, σύμφωνα με το οποίο σε έναν οργανισμό του ευρύτερου δημόσιου τομέα ένας μικρός αριθμός υπαλλήλων και διοικητικών στελεχών έδωσε στον εαυτό του ένα χριστουγεννιάτικο δώρο ύψους 70.000 € με τη μορφή bonus. Εις υγεία των κορόιδων βέβαια που νόμισαν πως ψήφισαν ένα άμεμπτο κόμμα, με μία παραδειγματική αριστερή ηθική.
Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι πως το bonus στηρίχθηκε σε νομοθετικό πλαίσιο των μνημονίων, ενώ το σχετικό έγγραφο αναρτήθηκε στη «Διαύγεια». Επικαλείται δε «εθιμικό δίκαιο», βάσει του οποίου με απόφαση του ΔΣ του οργανισμού από το 2001, χορηγούνται τέτοια δώρα από τότε. Από την άλλη πλευρά δεν ανανεώθηκαν συμβάσεις εργασίας των 500 € σε άλλους, επειδή δεν πληρούσαν τα κομματικά κριτήρια!
Η ΝΔ βέβαια στο συνέδριο της αναφέρθηκε στους δικούς της συμβασιούχους και λοιπά διοικητικά στελέχη, αφού αποτελούν τον κομματικό της στρατό, αλλά καθόλου στο θέμα του εποικισμού της χώρας. Εύλογα φυσικά, αφού δεν διαφέρει σε τίποτα από το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για να είμαστε αντικειμενικοί ο τελευταίος βαδίζει στα ίχνη της πολιτικής των δύο προηγούμενων κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ), τόσο στα εθνικά θέματα, όσο και σε αυτά που έχουν σχέση με τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος.
Όλοι έχουμε καταλάβει πως για την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας συμφωνεί και η ΝΔ. Η διαφορά της έχει σχέση μόνο με το συμφωνητικό, όπως ακριβώς στο θέμα των μνημονίων και της γερμανικής κατοχής, όπου δεν έχει αντίρρηση για τα ίδια, αλλά μόνο για τον τρόπο διαχείρισης τους.
Για τους Γερμανούς πάντως όλα αυτά είναι πολύ θετικά, αφού διευκολύνουν τα σχέδια τους τόσο για το διαμελισμό και εποικισμό της Ελλάδας, όσο και για τη ληστεία των περιουσιακών της στοιχείων. Δεν έχουν άλλωστε κανέναν ηθικό ενδοιασμό στο να μετατρέψουν την Ελλάδα σε σκουπιδότοπο, με τη βοήθεια των διεφθαρμένων της κομμάτων. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, καθώς επίσης γιατί κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, όταν συντελείται μία τέτοια καταστροφή στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: