Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Ελληνική διαφθορά, γερμανική «ανοχή»

          
Τα κυβερνητικά εγκλήματα κατά της χώρας μας σε εθνικά θέματα, Δημόσιο και το σχέδιο του Βερολίνου για τους εποίκους
Εικόνα: Αλκιβιάδης Κωνσταντίνος ΚεφαλάςΑπό τον
Αλκιβιάδη Κ. Κεφαλά*
Το Βερολίνο απάντησε άμεσα στην πρόσφατη εξαγγελία της κυβέρνησης «περί παρατάσεως του καθεστώτος του χαμηλού ΦΠΑ στα νησιά» απαιτώντας ως αντιστάθμισμα την εγκατάσταση όλο και περισσότερων εποίκων στα νησιά.
Η αντίδραση του Βερολίνου στο εξαγγελθέν οικονομικό μέτρο αναδεικνύει ακόμη μία φορά ότι η εγχώρια πολιτική καμαρίλα της Μεταπολίτευσης ύπουλα, αργά και μεθοδικά μετέτρεψε την πατρίδα μας από εθνικό κυρίαρχο κράτος σε γερμανικό πολυεθνικό πτωχοκομείο, με σκοπό να αποτελέσει ένα τεράστιο στρατόπεδο μεταναστών και προσφύγων, ώστε οι έποικοι να μη «μολύνουν» με τη φυσική παρουσία τους την άρια γερμανική φυλή. 
Το γερμανικό σχέδιο προβλέπει ότι η νομοθεσία και η βαριά φορολογία της ελληνικής αστικής τάξης θα ενσωματώσουν εύκολα το σύνολο των εποίκων, ώστε οι ικανότεροι και εξυπνότεροι μετά το πέρας των σπουδών τους να μεταναστεύουν στη Γερμανία ενισχύοντας την απόδοση τής γερμανικής κρεατομηχανής. 
Την ίδια στιγμή, οι εναπομείναντες έποικοι θα βυθίζουν όλο και περισσότερο την ελληνική κοινωνία στο χάος και την εξαθλίωση. Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει από το ζοφερό εθνικό, οικονομικό και κοινωνικό τοπίο είναι γιατί το ελληνικό πολιτικό σύστημα κατέστρεψε τη χώρα μετατρέποντάς τη σε γερμανικό προτεκτοράτο. Η απάντηση είναι εύκολη και απλή. Συνοψίζεται στα οικονομικά προνόμια της κομματικής καμαρίλας που αποκομίζει από τη μετατροπή της χώρας σε γερμανικό προτεκτοράτο.
Πριν από λίγες ημέρες σε οργανισμό του ευρύτερου δημόσιου τομέα ένα μικρός αριθμός υπαλλήλων και της διοίκησης έκανε επί τη ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων στον εαυτό του ένα «μικρό δωράκι» περίπου 70.000 ευρώ με τη μορφή bonus. Το δώρο είχε ευρεία διασπορά, κυμαινόμενο μεταξύ 100 ευρώ και 20.000 ευρώ, ανάλογα με τη στήριξη που απολαμβάνουν οι ευεργετημένοι από την πολυχρωματική κομματική ιεραρχία. 
Παράλληλα, για κάποιους συμβασιούχους των 500 ευρώ, που στερούνταν ισχυρών πολυχρωματικών πολιτικών «πλατών», η σύμβαση εργασίας δεν ανανεώθηκε. Οι πλέον άτυχοι των απολυθέντων υπήρξαν οι φέροντες το όνομα Βασίλης ή Χριστίνα, οι οποίοι μαζί με τη γέννηση του Θεανθρώπου έλαβαν ως δώρο για την εορτή τους την απόλυση και τον εφιάλτη της ανεργίας.
Το πλέον σουρεαλιστικό στην υπόθεση αυτή είναι ότι εκτός του μνημονιακού νομοθετικού πλαισίου, στο οποίο βασίστηκε η χορήγηση των μποναμάδων, το σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» επικαλείται το «εθιμικό δίκαιο», βάσει του οποίου, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού το 2001, χορηγούνται μποναμάδες στους πολυχρωματικούς κομματικούς κηφήνες από τότε έως σήμερα.
Το πρόσφατο φυλλάδιο του 12ου συνεδρίου της Ν.Δ., ενώ δεν αναφέρεται καθόλου στο θέμα του εποικισμού της χώρας, επειδή εθνικά θέματα δεν απασχολούν τη Ν.Δ., κάνει λόγο για περίπου 103.000 συμβασιούχους του Δημοσίου, καθώς και για 3.300 μέλη διοικητικών συμβουλίων οργανισμών, τα οποία η ίδια τάιζε πλουσιοπάροχα, όταν απέλυε καθαρίστριες, θυρωρούς και «καστανάδες». Πουθενά, επίσης, η Ν.Δ. δεν αναφέρει στο φυλλάδιό της την ύπαρξη θεσμοθετημένων «παραλογιστηρίων» που διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα εκτός του λογιστικού συστήματος των οργανισμών στους οποίους ανήκουν, στην ίδρυση και τη διατήρηση των οποίων πρωτοστάτησε και η ίδια στο παρελθόν, ώστε να μπορεί να χορηγεί τα πριμ «παραγωγικότητας» στους κομματικούς της κηφήνες.
Για να είμαστε δίκαιοι, ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα δεν πράττει τίποτε περισσότερο από το να βαδίζει στα ίχνη της πολιτικής γραμμής Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ, αφενός στα εθνικά θέματα και αφετέρου σε αυτά που αφορούν τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος. 
Η ύπαρξη των παραλογιστηρίων που διευκολύνει τους κομματικούς διορισμούς, τα επιμίσθια των «μαϊμού» ερευνητικών προγραμμάτων και τα πριμ παραγωγικότητας των κομματικών κηφήνων αποτελούν πρόκληση για την κοινωνία, ενώ αποτελούν μηχανισμό θεσμοθετημένης πολιτικής διαφθοράς με την ανοχή των Γερμανών, που ενώ δεν δέχονται τη μείωση του ΦΠΑ και την αντισταθμίζουν με την εγκατάσταση περισσότερων εποίκων στα νησιά, αδιαφορούν για τη διαφθορά της πολυχρωματικής πολιτικής καμαρίλας.
*Διδάκτωρ Φυσικής του πανεπιστημίου 
του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών 
του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

Δεν υπάρχουν σχόλια: