Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Οι κυβερνήσεις Soros

Μπορεί να κατηγορούν μερικοί τον πρωθυπουργό ως καταληψία, κακοποιό, αμόρφωτο, αμοραλιστή, προδότη ή ότι άλλο, αλλά την ίδια στιγμή κανένας δεν τολμάει να σηκώσει το κεφάλι. Πιθανότατα επειδή έχουμε βυθιστεί πια σε συλλογικό κώμα.
Επικαιρότητα
Στην Ελλάδα έχουμε μία δικτατορικά αριστερόστροφη, ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Soros που κατηγορεί ανερυθρίαστα όποιον δεν συμφωνεί μαζί της ως ακροδεξιό, φασίστα, πατριδοκάπηλο και εθνικιστή. Δεν είναι πάντως τυχαίο πως ο αξιότιμος πρωθυπουργός μας προτάθηκε για βραβείο νόμπελ σε σχέση με τη νούμερο ένα προδοσία της ιστορίας μας: με την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας. Ο Soros δε ως το πρόσωπο της χρονιάς από τους Financial Times που στηρίζουν με νύχια και με δόντια την παγκοσμιοποίηση. Πού του έγινε η πρόταση; Στο Μαρόκο βέβαια, (πηγή) εκεί που βρισκόταν, στα πλαίσια της υπογραφής της εγκληματικής συμφωνίας.
Γιατί εκλέξαμε και ανεχόμαστε εμείς οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τη συμμορία που μας κυβερνάει; Επειδή πιστέψαμε πως ήταν η τελευταία μας ελπίδα κρίνοντας από τα ψέματα που μας είπε προεκλογικά, ενώ μας έδεσε χειροπόδαρα λίγους μήνες αργότερα, με την παράνομη αντιστροφή του δημοψηφίσματος και με το τρίτο μνημόνιο. Ο βασικός ένοχος βέβαια είναι το Σύνταγμα μας που επιτρέπει τις κοινοβουλευτικές δικτατορίες αυτού του είδους, χωρίς να διαθέτει απολύτως καμία ασφαλιστική δικλείδα.
Πού οδηγούμαστε; Στην απόλυτη καταστροφή με μία δεύτερη χρεοκοπία, στην απώλεια εδαφών, στην αλλοίωση του πληθυσμού μας από τους μετανάστες, στο δημογραφικό μας θάνατο, στη λεηλασία μας από όλες τις γειτονικές χώρες και στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Πώς; Με το ξεπούλημα των δημοσίων περιουσιακών μας στοιχείων (η απαξιωμένη ΔΕΗ σύντομα θα ανήκει σε Γερμανούς) και με τον πλειστηριασμό των ιδιωτικών, σε περιβάλλον μίας οδύνης δίχως τέλος που θα κλιμακωθεί το 2019, εν μέσω μίας παγκόσμιας και ευρωπαϊκής κρίσης.
Θα τα ανεχτούμε όλα αυτά αλήθεια χωρίς καμία αντίδραση; Είμαι σίγουρη, αφού έχουμε χειραγωγηθεί σε τέτοιο βαθμό που εμείς οι ίδιοι πιστεύουμε πως το Έθνος μας είναι η χειρότερη φυλή που υπάρχει στον πλανήτη. Ότι οι Έλληνες είναι ανίκανοι, διεφθαρμένοι, προδότες και τεμπέληδες! Πως ενδιαφέρονται μόνο να πίνουν φραπέ στις καφετέριες, να παρακαλούν για ρουσφέτια τους πολιτικούς που αγωνίζονται αποκλειστικά για την καρέκλα τους, να διορίζονται στο δημόσιο για να μην εργάζονται και να ζητούν γονυπετείς δανεικά από τους πάντες, χωρίς να ντρέπονται καθόλου.
Μπορεί τώρα να κατηγορούν μερικοί τον πρωθυπουργό ως καταληψία, κακοποιό, αμόρφωτο, αμοραλιστή, προδότη ή ότι άλλο (εγώ ντρέπομαι ως Ελληνίδα που το ακούω), αλλά την ίδια στιγμή κανένας δεν τολμάει να σηκώσει το κεφάλι. Πιθανότατα επειδή έχουμε πέσει πια σε συλλογικό κώμα. Κάποια μου έλεγε πάντως πως βρισκόμαστε σε μία κατάσταση σοκ, οπότε είναι δικαιολογημένη η κοινωνική βουβαμάρα μας. Αρνούμαι όμως να το δεχτώ, έχοντας την εντύπωση πως μετά τη μεγάλη μας εθνική ήττα το 2015 συνθηκολογήσαμε, χωρίς να συνειδητοποιούμε ακόμη πού οδηγούμαστε. Δυστυχώς όμως ο χρόνος περνάει γρήγορα και ανεπιστρεπτί, κανένας δεν περιμένει να καταλάβουμε τι συμβαίνει και σύντομα θα είναι πολύ αργά για δάκρυα.
Εκτός όμως από την Ελλάδα, αυτό που έχει ενδιαφέρον και άμεση σχέση με το μέλλον μας είναι η Σουηδία: το πειραματόζωο της παγκοσμιοποίησης. Ειδικότερα, το 2017 δηλώθηκαν στην αστυνομία της χώρας 22.000 παραβάσεις σεξουαλικής κακοποίησης, εκ των οποίων οι 7.370 ήταν βιασμοί (διάγραμμα, πηγή). Αυτό σημαίνει 20 βιασμοί την ημέρα ή διπλάσιοι σε σχέση με το 2005, ενώ πρόκειται μόνο για αυτούς που δηλώθηκαν στην αστυνομία, σύμφωνα με την οποία είναι μόλις το 20%.
Οι περισσότεροι βιασμοί συνέβησαν σε δημόσιους χώρους, από άνδρες που δεν είχαν συναντήσει ποτέ τα θύματα τους προηγουμένως. Από τους 842 άνδρες που καταδικάστηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια, το 58% έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό, κυρίως σε χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής κατά τη σουηδική τηλεόραση (πηγή).
Όταν τώρα μία σουηδική εφημερίδα κλήθηκε να πάρει συνέντευξη από μία γυναίκα που είχε βιαστεί στο φως της ημέρας από έναν μετανάστη και η αστυνομία αδιαφόρησε, της ειπώθηκε πως θα το έκανε μόνο εάν δεν ανέφερε ότι, ο βιαστής της ήταν Αφγανός. Η αστυνομία πάντως έχει δηλώσει πως δεν διαθέτει αρκετό προσωπικό για να ερευνά τους βιασμούς, ενώ δεν επεμβαίνει ακόμη και όταν ο βιαστής είναι γνωστός (πηγή). Σημαντικό είναι επίσης το ότι, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση, στη Σουηδία το σχεδόν το 35% των Σουηδών απάντησαν πως δεν νοιώθουν πια ασφαλείς στο σπίτι ή στη γειτονιά τους.
Έχοντας λοιπόν αναφερθεί πολλές φορές στη Σουηδία που γνωρίζω πολύ καλά και στην οποία επικρατεί πια ένα μεταναστευτικό χάος, δεν είναι δύσκολο να υποθέσω πως κάτι ανάλογο θα συμβεί και στην Ελλάδα αργά ή γρήγορα. Το ίδιο άλλωστε γίνεται σε όλα εκείνα τα κράτη που υπάρχουν κυβερνήσεις Soros, υπενθυμίζοντας πως ο ίδιος ο Έλληνας υπουργός άμυνας ανέφερε δωροδοκία ύψους 50 εκ. € για το θέμα των Σκοπίων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιδού κατάσταση https://www.iefimerida.gr/news/467416/agrio-egklima-me-mahairi-stin-kardia-sti-mesi-toy-dromoy-sto-kentro-tis-athinas . Αυτό που είναι καταπληκτικό είναι το γεγονός ότι όταν οι πολίτες ψηφίζουν, ελάχιστα λαμβάνουν υπόψη τους όλα αυτά. Εμπρός από την κάλπη άλλα έχουν στο μυαλό τους. Γι' αυτό η κάλπη κάποτε θα πρέπει να τους ...στερηθεί. Μια στιγμή , για να το πω ''πολιτικά ορθά'' : ας υποθέσουμε ότι οι πολίτες μαζεύουν υπογραφές ώστε κάθε νέγρος που κυκλοφορεί στη χώρα θα πρέπει να μπαίνει μόνο σε λεωφορεία ειδικά για νέγρους, όπως στην νότια Αφρική. Αυτό θα γίνει σεβαστό; όχι βέβαια, ο κυβερνήτης θα πει στον λαό: μαζευτείτε γιατί θα σας σαπίσω στο ξύλο. Μήπως να εφαρμοστεί και για άλλα θέματα το σκεπτικό μου;

Ανώνυμος είπε...

«…ενώ οι όροι «ακροδεξιά» και «ακροδεξιοί» συναντώνται συχνά, δεν θα βρεί κανείς τους αντίστοιχους όρους «άκρα Αριστερά» ή «ακροαριστεροί» …. οι αντικομμουνιστές φέρουν συχνά το κοσμητικό επίθετο του «φανατικού», όχι όμως και οι κομμουνιστές. Η προπαγάνδα είναι δραστηριότητα στην οποία επιδίδεται η Δεξιά, όχι όμως και η Αριστερά. … οι στρατιωτικοί αντίπαλοι του Εμφυλίου είναι ο «Δημοκρατικός Στρατός» (όπως αυτοονομάστηκε) και ο «κυβερνητικός στρατός» (όπως τον ονόμασαν οι αντίπαλοί του …». Καλύβας Στάθης, 2008. ''Συλλογική μνήμη, δημόσια ιστορία και πολιτική ορθότητα: Η δεκαετία του ‘40 μεσα απο τρεις ιστορικές εγκυκλοπαίδειες''.
Σαν να είναι σήμερα...

Ανώνυμος είπε...

Aυτες τις μερες εγινε κατι που ανετρεψε και επισημα μια πολιτικη 70 ετων της Ελλαδας . Προχωρησε η κυβερνηση λιγους μηνες πριν τις εκλογες σε ενα ειδος συμμαχιας με το Ισραηλ χωρις να εχει την παραμικρη νομιμοποιηση . Πολιτικη νομιμοποιηση . Κατι που δεν τολμησε ο Παπαγος με 50 τοις 100 ο Γ . Παπανδρεου με 53 τοις 100 το 1964 ο Καραμανλης με 54 τοις 100 το 1974 και ο Α. Παπανδρεου με 48 τοις 100 το 1981 . Και που τοτε δεν υπηρχε ιχνος ισλαμικης τρομοκρατιας και το Ισλαμ σαν πολιτικο συστημα εμοιαζε μακρινη αναμνηση του αραβικου χαλιφατου . Η δικαιολογια ειναι για κατι νεφελωδεις αγωγους και κατι ακομη ποιο νεφελωδεις ΑΟΖ που προπαγανδιζουν καποιοι σαν λυση δια πασα νοσο και μαλακια . Σημειωτεον οτι μεχρι στιγμης οι μουσουλμανοι λαθρομεταναστες στην χωρα μας δεν εχουν προβει ουτε σε μιση τρομοκρατικη πραξη στο ονομα του Ισλαμ παρα μονο σε παραβιασεις του κοινου ποινικου δικαιου . Τωρα η συγκυβερνηση αριστεριστων εθνομηδενιστων και δεξιοψεκασμενων δινει το αλλοθι . Σημειωτεον επισης οτι η ανοδος των τυχοδιωκτων του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμη την οικονομικη κριση θυμιζει την ανοδο στην Γερμανια των ναζι απο 2,5 τοις 100 στο 44 τοις 100 με αιτια και αφορμη παλι την κριση του 1929 . Μονο με οικονομικες κρισεις ανεβαινουν σε κυβερνητικους θωκους σκουπιδια των υπογειων . Και σημειωτεον οτι ποτε καμια χωρα που συμμαχησε με το Ισραηλ δεν ειδε ο λαος της ασφαλεια . Ουτε οι ΗΠΑ . Μονο οι ελιτ ωφελουνται . Διεβησαν Ρουβικωνα οι ρακοποτες στυλ Φιλη και οι ψεκασμενοι στυλ Καμμενου . Στο πρωτο ελληνικο Μπατακλαν πρεπει να ζητηθει μεγαλος λογαριασμος . ΑΜ