Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Ανελέητος πόλεμος εναντίον του Χριστού

Η θρησκεία του λαού είναι η Aνατολική Oρθόδοξη Eκκλησία του Xριστού. Η θρησκεία της ελίτ που δυναστεύει το έθνος είναι ο αντιχριστιανισμός. Η κυρίαρχη ιδεολογία, όπως παράγεται και αναπαράγεται, διαδίδεται και εμπεδώνεται από ισχνές αλλά δυναμικές και καλά δικτυωμένες μειονότητες, είναι ο μαχητικός αντιχριστιανισμός. Επί δεκαετίες η αγία πίστη μας, αυτή που κράτησε όρθιο τον Ελληνισμό τα χρόνια της σκλαβιάς στους μωαμεθανούς, συκοφαντείται, υβρίζεται, διώκεται από μια αγέλη συμπλεγματικών ως «αναχρονιστική» και «σκοταδιστική». Ο Χριστός, που ελευθέρωσε την ανθρωπότητα από τα δεσμά της σκλαβιάς και σήκωσε τον σταυρό του μαρτυρίου για να άρει από επάνω μας το βάρος της αμαρτίας, είναι ο στόχος των επιθέσεων των λεγεώνων που κυβερνούν τον κόσμο τούτο. Ουδείς άλλος θεωρείται αληθινός εχθρός από εκείνους…
Οι ίδιοι άνθρωποι που θεωρούν επιτομή της «αισθητικής» και της «ελευθεροφροσύνης» τούς έξαλλα ντυμένους συμμετέχοντες στις παρελάσεις ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας σαρκάζουν τον Εσταυρωμένο και κοροϊδεύουν τους πιστούς για τα «κιτς» έθιμα και τυπικά της θρησκείας που ακολουθούν και εφαρμόζουν. Η Αριστερά, που ορίζει και καθορίζει και τον χώρο της αναρχίας μαζί με τους λιμπεραλιστές προμάχους των «δικαιωμάτων» (όλων των δικαιωμάτων πλην εκείνων της πλειονότητας), έχει δώσει το σύνθημα αλλά και τα πνευματικά «πυρομαχικά» για τον αντιχριστιανικό αγώνα. Δεν έχουν σταματήσει ούτε ημέρα που να μη στοχοποιούν την Εκκλησία μας. Τώρα δε που πυργώνονται μπροστά στην εξουσιαστική ομήγυρη οι αντιδράσεις για τις αντιλαϊκές και μειοδοτικές επιλογές της (με πρώτη και σημαντικότερη εκείνη για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών) το μένος εναντίον της Εκκλησίας εκδηλώνεται με μεγαλύτερη σφοδρότητα. Ενα από τα πολλά παραδείγματα των ανωτέρω είναι η βόμβα που έσκασε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.
Η τρομοκρατική επίθεση στον ναό του Αγίου Διονυσίου δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Οπως έχει ήδη αναφέρει η «δημοκρατία» στην αρθρογραφία της, το Τμήμα Θρησκευτικών Ελευθεριών και Διαθρησκευτικών Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων δημοσίευσε για τρίτο συνεχές έτος την έκθεση για τα περιστατικά εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας. Μέσα στο 2017, όπως σημειώνεται στην έκθεση, «καταγράφηκε σημαντική αύξηση των περιστατικών εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας σε σχέση με το 2016, από άποψη απόλυτου αριθμού (αύξηση κατά 159% των περιστατικών). [...] Τα στοιχεία των ετών 2015, 2016 και 2017 δείχνουν την ίδια γενική τάση. Τα περιστατικά εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας αποτελούν τη συντριπτική πλειονότητα και μετά ακολουθούν τα περιστατικά εις βάρος χώρων των άλλων θρησκευτικών κοινοτήτων. Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι το πρώτο θύμα των επιθέσεων στην πατρίδα μας είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία». Η Εκκλησία μας βρίσκεται υπό διωγμόν και κανείς δεν τολμά να το πει ευθέως..

Δεν υπάρχουν σχόλια: