Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Η Μέρκελ Δίνει Εντολή Για Διάλυση Των Εθνών: «Παραδώστε Την Κυριαρχία Σας, Υποκλιθείτε Στην Παγκόσμια Τάξη» – Δηλώσεις-Σοκ Από Την Καγκελάριο

 
Του Ευάγγελου Δ. Κόκκινου
Εντολή για διάλυση των εθνών-κρατών έδωσε η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, για τα συμφέροντα της νέας παγκόσμιας τάξης. Στην ουσία, η Γερμανίδα καγκελάριος, προσπαθεί να «κλείσει» κρίσιμα ζητήματα για την ΝΤΠ και να δημιουργήσει νέα δεδομένα προτού αποχωρήσει από την πολιτική.
Η εθνική κυριαρχία και ο πατριωτισμός των κρατών, απειλείται στο όνομα της παγκόσμιας τάξης και του ψευτο-προοδευτισμού που προωθείται από Γερμανία, Γαλλία και άλλες δυτικές χώρες.
«Τα έθνη πρέπει σήμερα να είναι έτοιμα να εγκαταλείψουν την κυριαρχία τους», σύμφωνα με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, η οποία είπε σε ένα κοινό στο Βερολίνο ότι τα κυρίαρχα έθνη δεν πρέπει να ακούν τη βούληση των πολιτών τους όταν πρόκειται για θέματα μετανάστευσης, ή ακόμα και εθνική κυριαρχία.
Αυτό δεν ήταν κάτι που ειπώθηκε στη ναζιστική Γερμανία πριν από πολλές δεκαετίες, αλλά κάτι που είπε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σε μια εκδήλωση του Ιδρύματος Konrad Adenauer στο Βερολίνο.
Η Μέρκελ ανακοίνωσε ότι δεν θα επιδιώξει την επανεκλογή της το 2021 και είναι σαφές ότι επιχειρεί να προωθήσεις την ατζέντα της παγκόσμιας τάξης προτού αποσυρθεί από τη διεθνή πολιτική σκηνή.
«Με φυσιολογικό τρόπο φυσικά», αστειεύτηκε η Μέρκελ, προσπαθώντας να ελαφρύνει τη διάθεση. Όμως, η Μέρκελ σύντομα προχώρησε σε μια σκοτεινή ρητορική που καταδίκαζε εκείνους στο κόμμα της που πιστεύουν ότι η Γερμανία θα έπρεπε να ακούσει τη βούληση των πολιτών της και αρνήθηκαν να υπογράψει το αμφιλεγόμενο σύμφωνο μετανάστευσης του ΟΗΕ:
«Υπήρχαν [πολιτικοί] που πίστευαν ότι θα μπορούσαν να αποφασίσουν πότε αυτές οι συμφωνίες δεν είναι πλέον έγκυρες επειδή δεν αντιπροσωπεύουν τον λαό».
«[Αλλά] οι άνθρωποι είναι άτομα που ζουν σε μια χώρα, δεν είναι μια ομάδα που ορίζουν τον εαυτό τους ως [γερμανικό] λαό», τόνισε.
Η Μέρκελ κατηγόρησε τους επικριτές του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ για την Μετανάστευση ότι δεν είναι πατριωτικό, λέγοντας: «Αυτός δεν είναι πατριωτισμός, γιατί ο πατριωτισμός είναι όταν συμπεριλαμβάνεις άλλους σε γερμανικά συμφέροντα και αποδέχεστε καταστάσεις κερδοφόρες».
Τα λόγια της αντικατοπτρίζουν τα πρόσφατα σχόλια του βαθιά αντιδημοκρατικού Προέδρου της Γαλλίας Εμμανουήλ Μακρόν, ο οποίος δήλωσε σε μια ομιλία της ημέρας μνήμης ότι «ο πατριωτισμός είναι το ακριβώς αντίθετο του εθνικισμού [επειδή] ο εθνικισμός είναι προδοσία».
Τα λόγια του Γάλλου Προέδρου ήταν βαθιά αντιλαϊκοί απέναντι στον γαλλικό πληθυσμό και η βαθμολόγησή του εξηρτάτο ακόμη περισσότερο μετά τα σχόλια.
Ο Macron, του οποίου η έλλειψη ηγεσίας αποδεικνύεται και φαίνεται είναι ανίκανος να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες διαμαρτυρίες στη Γαλλία, είπε στο Bundestag ότι η Γαλλία και η Γερμανία πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο της αναδυόμενης νέας παγκόσμιας τάξης.
«Το γαλλο-γερμανικό ζευγάρι έχει την υποχρέωση να μην αφήσει τον κόσμο να γλιστρήσει στο χάος και να τον οδηγήσει στο δρόμο προς την ειρήνη».
«Η Ευρώπη πρέπει να είναι ισχυρότερη… και να κερδίσει περισσότερη κυριαρχία», είπε, όπως και η Μέρκελ, ότι τα κράτη μέλη της ΕΕ παραδίδουν τις εθνικές κυριαρχίες στις Βρυξέλλες για «εξωτερικές υποθέσεις, μετανάστευση και ανάπτυξη», καθώς επίσης «τους προϋπολογισμούς μας και ακόμη και τους δημοσιονομικούς πόρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: