Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ANAΚΟΙΝΩΣΗ

Σας πληροφορούμε πως τελευταίως πέσαμε σε θανάσιμη παγίδα στο θρησκευτικό blog “ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ” με την ευθύνη του κατόχου του blog, ΟΔΥΣΣΕΑ. Μας ζήτησε το τελευταίο μας κείμενο Finis Christi, το οποίο όμως προσέκρουσε δυστυχώς στο καινούργιο Θεολογικό αστέρι του blog ονόματι Τελεβάντος που αντικατέστησε το παλαιό “Αιρετικός”. Απαγορεύσαμε στον “Οδυσσέα” να αναδημοσιεύσει στο εξής οτιδήποτε από το blog μας αλλά στην συζήτησή μας προέκυψε το εξής άξιον ανακοινώσεως.

Ομολόγησε πως «εμείς δεν ακολουθούμε τους Πατέρες στα πάντα. Παίρνουμε και τις πρωτοβουλίες μας». ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ! Δύο αντίπαλοι με την ίδια πίστη!

Την θέση των Πατέρων έχουν πάρει οι “επίσκοποι” και τα Γεροντοπαλλήκαρα της κακιάς μας μοίρας και ο αγώνας τους συνίσταται στο να σώσουν τους Επισκόπους από τα νύχια του πάπα, για να παραμείνουν τα πάντα όπως είχαν, αμετακίνητα και αιώνια.

Ακριβώς όπως οι Οικουμενιστές στην θέση των Πατέρων έχουν βάλει την ακαδημαϊκή θεολογία, η οποία τροφοδοτεί τους Επισκόπους με θεολόγους Μέσης Εκπαιδεύσεως, οι οποίοι πιστεύουν πως είναι Θεολόγοι της Εκκλησίας και σκοπό έχουν να πάρουν την θέση των “Γερόντων πνευματικών πατέρων”, δίπλα στους Επισκόπους, οι οποίοι πιστεύουν με την σειρά τους πως είναι διάδοχοι των Αποστόλων.

Αυτό το Ιερό πλέγμα ονομάζεται σήμερα Χριστιανισμός! Ο Θεός να μας φυλάει πλέον, διότι δεν διαθέτουμε μόνον ποιμένες Λύκους αλλά και λαϊκούς Λύκους. Ανθρώπους που πολύ αγάπησαν την ΕΞΟΥΣΙΑ και συγχέουν την Εκκλησία με την διοίκησή της. Άνθρωποι οι οποίοι δεν γνωρίζουν πως το ΕΓΩ και η ΠΙΣΤΗ δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Τα παιδιά του ΠΡΩΤΕΙΟΥ!

Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσει εαυτόν και στην θέση του
Να βάλει το ΕΓΩ του!

Στον γνωστό στη θεολογική πιάτσα κενολόγο, Τελεβάντο, έχουμε να πούμε, πως ίσως σαν φιλόλογος -διότι Θεολόγος δεν είναι, διότι δεν είναι η Μεγαλομανία Θεολογία- θα γνωρίζει ποιο είναι το καταστροφικότερο συλλογικό πάθος των Ελλήνων: Ο ΦΘΟΝΟΣ!

ΟΥΚ ΕΑ ΜΕ ΚΑΘΕΥΔΕΙΝ ΤΟ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ, ΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΡΑ... ΤΡΟΠΑΙΟΝ

Και είναι αργά πλέον για σένα, γέρο, να αποκτήσεις οποιοδήποτε τρόπαιο!

Θα συνεχίσεις να ζεις πίνοντας αίμα ξένο.

Αμέθυστος

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Οδυσσέας δεν είναι αντικειμενικός και ό,τι δεν του αρέσουν και δεν τον συμφέρουν, τα κόβει τα σχόλια χωρις να περιέχουν κάτι το απρεπές και κακό. Αυτό είναι γεγονός δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ BLOGGER

Ανώνυμος είπε...

Ο Οδυσσέας είναι μεροληπτικός στην δημοσίευση των σχολίων. Ό,τι τον συμφέρει το δημοσιεύει και ό,τι δεν τον συμφέρει και πολύ δεν το δημοσιεύει, αυτό έχω διαπιστώσει απο την πείρα μου. Δυστυχώς.

Στέφανος είπε...

Πάντως στο επίμαχο post είδα ότι υπάρχει διάλογος μεταξύ του "Αιρετικού" και του Παναγιώτη Τελεβάντου. Εσύ λες ότι τα δύο πρόσωπα ταυτίζονται και ότι το "αιρετικός" είναι το παλιό ψευδώνυμο του Τελεβάντου. Τι να υποθέσω ότι το ίδιο πρόσωπο με δύο διαφορετικά ψευδώνυμα σκηνοθετεί διάλογο? Λίγη σαν διχασμός προσωπικότητας μου φαίνεται...

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο κ.Τελεβάντος έχει πάθει σύγχυση μεγάλη. Νομίζει ότι "ο αμέθυστος", "ο αιρετικός", "ο ένας πιστός", "ο επώνυμος", "ο ανώνυμος" και δεν ξέρει ποιοί άλλοι, έχουν τις ίδιες απόψεις και μάλιστα ταυτίζονται μεταξύ τους, είναι ένας και παλαιοημερολογίτης, συμμετέχων σε φιέστες του Ζακύνθου.

amethystos είπε...

@ Στέφανος

Αδελφέ να μας συγχωρείς αν σε οδηγήσαμε σε λάθος αντίληψη. Αλλά γράψαμε ότι ο "Αιρετικός" ήταν το μεγάλο αστέρι της ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ μέχρι της αφίξεως του Τελεβάντου, ο οποίος πήρε τη θέση του.

Εμείς απ' ότι έχουμε καταλάβει ο Οδυσσέας έχει απόλυτη έλλειψη διακρίσεως.


@ Ανώνυμος 4:51

Φίλε, ο Τελεβάντος νομίζει ότι είμαστε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν του. Έπεσε σε μεγάλη σύγχυση. Τι άλλο να πούμε...

Στέφανος είπε...

amethyste, έχεις δίκαιο.Νόμισα ότι ο "αιρετικός" και ο Π.Τελεβάντος είναι το ίδιο πρόσωπο αλλά κατι τέτοιο δεν συμβάινει. Παρανόηση δική μου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Αμέθυστε, δεν φταίει μόνο ο Τελεβάντος φταίνε και οι ιστολόγοι που κατευθείαν έτρεξαν σαν παιδάκια να ικανοποιήσουν τις παράλογες επιθυμίες του, δείχνοντας ότι περισσότερο απο την αλήθεια έχουν τα πρόσωπα, τουλάχιστον κάποιες φορές.

amethystos είπε...

Αγαπητέ φίλε, αυτό δυστυχώς είναι το κοσμικό φρόνημα. Διότι μόνον στα όρια του κράτους είναι απαραίτητη η ταυτότητα του καθενός μας. Διότι η κοσμική ταυτότητα και η εκκλησιαστική μας ταυτότητα δεν έχουν καμμία σχέση η μία με την άλλη. Δυστυχώς όλα αυτά δημιουργούνται από ανθρώπους οι οποίοι θέλουν αναγνώριση και όπως λέει και ο κ. Γιανναράς: Είναι αδύνατον μέσα σ' ένα γραπτό να μην φανερώνεται η ταυτότητά μας. Ευχαριστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σκέπτομαι μήπως ο Τελεβάντος που εμφανίστηκε τώρα στο στερέωμα της δημοσιότητας (χωρίς αυτό να είναι κακό) μήπως, λέω μήπως είναι εγκάθετος για να διαλύσει το "στρατόπεδο" των Ορθοδόξων, γιατί αυτό που καταφέρε είναι να διασπάσει την ενότητα μεταξύ ανθρώπων που έχουν ορθόδοξο φρόνημα παρα τα μεγάλα ή μικρά λάθη τους. Δεν θέλω ούτε νομίζω να υπάρχει πιθανότητα αυτό να συμβαίνει, παραπάνω απο 1/1000, όμως το θέτω και ως προβληματισμός διότι αυτοί που είχαν πάθει αμοκ με την ανωνυμία ήταν οι οικουμενιστές και οι άθεοι, ώστε να ξέρουν μετα και να τους διώξουν τους διαμαρτυρόμενους. Και έρχεται ο Τελεβάντος και οι σαν παιδιά φερόμενοι ιστολόγοι και βάζουν βούτυρο στο ψωμί των σκοτεινών αυτών ανθρώπων, έστω και άθελα τους.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ.