Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Βόμβα από το κόμμα της Μέρκελ: Η συνεχίζετε τις μεταρρυθμίσεις ή σας κόβουμε τα δάνεια!

Πέφτουν οι μάσκες της Ευρώπης της αλληλεγγύης, οι Γερμανοί που αρχικά είχαν μία αποστασιοποιημένη αντίδραση στις ελληνικές εθνικές εκλογές, τώρα προχωρούν στον ωμό εκβιασμό, μέσα από τις δηλώσεις του Michael Fuchs.
Εμμέσως πλην σαφώς ο γερμανός πολιτικός, ξεκαθάρισε πως ή συνεχίζεται τις μεταρρυθμίσεις ή σας κόβουμε τα δάνεια.
Πως οι πολιτικοί της ευρωζώνης δεν είναι υποχρεωμένοι πια να διασώσουν την χώρα μας,  αφού η χώρα δεν αποτελεί πλέον σημαντικό συστημικό κίνδυνο για το ευρώ, δήλωσε το υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος της καγκελαρίου Angela Merkel.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Rheinische Post», ξεκαθάρισε πως «οι Έλληνες πολιτικοί δεν μπορούν να εκβιάζουν τους εταίρους τους στην ευρωζώνη.»
«Εάν ο Αλέξης Τσίπρας του ελληνικού αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι μπορεί να περιορίσει τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες και τα μέτρα λιτότητας, τότε η τρόικα θα πρέπει να περικόψει τα δάνεια προς την Ελλάδα.»
Ενώ συνέχισε λέγοντας πως  «οι εποχές που έπρεπε να διασώσουμε την Ελλάδα έχουν τελειώσει. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για πολιτικούς εκβιασμούς. Η Ελλάδα δεν είναι πλέον συστημικά σημαντική για το ευρώ.»
Ο Michael Fuchs, είναι ανώτατο κοινοβουλευτικό στέλεχος, των Γερμανών χριστιανοδημοκρατών, του κόμματος της Άγκελα Μέρκελ.
Ο επικεφαλής του γερμανικού οικονομικού ινστιτούτου Ifo, Hans-Werner Sinn, έχει αναφερει στην γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel πως:
«Περαιτέρω περικοπές χρέους θα χρειαστούν ξανά και ξανά, εκτός και αν η χώρα εξέλθει της ευρωζώνης γεγονός που θα της επιτρέψει να ανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της μέσω της υποτίμησης».
kontranews.gr
 blablaworldnews

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γερμανογενης Σιωνισμος θα μας κοψει τον δανεισμο....
Η εδρα του ερυθρασπιδου Ροτσιλντ...με υπαλληλους σε μξα κατεχωμενη Γερμανια που εγινε κοτσαμπασης , ετσι για να λεει οτι κατι κανει μετα την ταπεινωτικη απογυμνωση , εξευτελισμο στο 2παγκοσμιο πολεμο...βεβαια αφου ολοι οι εκλεκτοι προλαβαν, οποια συμπτωση καθε φορα, και εφυγαν σε αλλες εδρες του Ροτσιλντ, Μοργκαν, Λαζαρι, Λιιμαν Μπραδερς, Γκολντμαν Σαξ , ΜΕΡΝΤΟΧ,...Δημιος των γηγενων λαων της Ευρωπης η διοικητικη Γερμανια....διοικητικο κεντρο...τινος....?
Η γερμανικες διοικησεις που εφηύραν και πλασαραν την ενοικιαση εργατικου , μισθωσεως εργατικου δυναμικου χωρις ικα συκα κτλ...και που εδω ειναι ολοι απο ισλαμικες χωρες και αφρικανικες....που δουλευουν καθαριστες για κολοσους εργοστασιων, σιδηροδρομων..χωρις αυτοι οι κολοσοι να χρειαζονται να τους εξασφαλιζουν τις αντιστοιχες γερμανικες αποδοχες...φανταστιτε υπογραφουν συμβολαια..χωρις να ξερουν τι λενε οι συμβασεις..συμβολαια...αλλωστε εαν εχεις ενα αϊ φόουν και ζωντανη συνδεση εικονα ηχου με το χωριο σου στο ινδοκους τι τα θες ταλλα!
οι ανθρωπιστες αυτοι της διοικησης του σκλαβωμενου γερμανικου λαου εκτελουν διαταγες....τωρα...αν τους κοψουν την καθοδο στον νοτο οι πορτογαλλοισπανογαλλοιταλογρεκοι.....και τους στηλουν απο κει που ηρθαν....τοτε θα καταλαβουν ποσο βαρβαροι ειναι...

Μα δεν ξερω γιατι αυτα τα βεγγαλικα μου χαλανε το καλητερο ονειρο μες το τσακιρ κεφι...
Τωρα θα μου πεις του καταραμενους τους καταριεσαι;οξύμωρο ..δεν γινεται...

Μαστινο Εσπανολ
ΥΓΕΙΑ ΣΘΕΝΟΣ ΣΤΩΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΟΞΥΝΟΙΑ ΕΞΥΠΝΟΙΟΝ ΣΤΑΣΗΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΑΝΙΔΙΩΤΙΣΜΟ ΕΛ ΕΥ ΘΕΡ ΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Tagesschau 1.130, 2.1.2015
Η Γερμανικη διοικηση, κυβερνηση πρεπει να σταματησει να ειναι η πρωτη χωρα στην Ευρωπη που δεχεται τοσους πολλους φλουχτλινγκεν=προσφυγες...επισης η Βαυαρικη Κυβερνηση αποφασισε οτι οσοι απο τους προσφυγες ειναι στη χωρα εχουν το δικαιωμα να πανε σχολειο, και εαν ειναι ηδη σε μαθητεια καποιου επαγγελματος εχουν το δικαιωμα να την τελειωσουν.
Ειδατε οι μαγκες ;Ετσι ετοιμαζονται οι Δουριοι Ιπποι,..ετσι αυτο που δεν καταφεραν με δυο πολεμους...θα το καταφερουν οταν στρατιες απο αυτους θα εχουν αλλαξει στρατοπεδο...θα εχουν συνηθησει, θα θεωρουν την Γερμανια πατριδα τους, και θα επενδυουν γερμανικο τω τροπω στις παλαι ποτε πατριδες τους ,ως θειοι απο το Αλμαν....μια ασπιδα απο την βορειο Αφρικη εως Ανατολη και Μεσοποταμια.....και να οι μπεμπες, και τα αΟΥντι, και Μπαουερ, αλντι, και ολη την βιομηχανια ....πολιτικη κ πολεμικη....και απο Αραμπα θα γινουν Γερμανοαραμπα....και τοτε αντε να τους πιασεις...

Μαστινο Εσπανολ

Ανώνυμος είπε...

Όλη η Ευρώπη υπηρετεί την Γερμανία.Της απαγόρευσαν να εξοπλίζεται μετά τον Β Παγκόσμιο, και έγινε η μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική δύναμη στην Ευρώπη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Αλλο ενα παραμυθι που μαθενουμε στην Ιστορια των Τραπεζαρχων..Η Γερμανια σταμτησε να παραγει οπλα για τον Γερμανικο Λαο..ΟΜΩΣ οπως βλεπεται παραγει οπ, α για τους Τραπεζαρχες
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΘΕΜΗΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΛΗΣΤΑΡΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΝ ΟΝΌΜΑΤΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΞΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΗΤΕΡΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΟΥΔΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΧΙΑ.

ΕΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΡΙΚΟΝ..ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΝΑ ΡΩΤΗΣΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

ΔΑΤΣ ΔΕ ΚΟΥΕΣΤΙΟΝ ΑΖ ΑΙ ΣΑΙΝΤ ΜΠΙΦΟΡ που λεει και ο μπαρμπας μου απο τας Αμερικας..δηλ Α...ΜΕΡΙΚΑΣ μη μερικας...απο το ονομα το Ελληνικο..Αμερικο δηλ ολοκληρο , μεγαλο...για το Βεσπουτσιο ερευνω αν εχει με το βεσπα ως εντομο η ως την πιο κλασικη διροδη μηχανη πολις...

φιλικως

Μαστινο Εσπανολ

Υ.Γ. Και οπως μου ειπε ενας γηγενης της Βαρβαρλανδης ..Θα θελατε και εσεις να εχετε απλετη οικονομικη και βιομηχανικη στρατιωτικη βιομηχανια..η θα λεγατε οχι...Ξερεις ποσες χιλιαδες θεσεις εργασιας δινει...και αν δεν το κανουμε εμεις θα το κανανε οι γειτονες....