Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Καλή επιτυχία κ. Τσίπρα.

Όλο σχεδόν το διαδίκτυο έσπρωξε σε πτώση της μνημονιακής συγκυβέρνησης που την στήριζαν θεοί και δαίμονες, μαζί με τα καθεστωτικά τους ΜΜΕ και πίεσε ασφυκτικά να μην εκλεγεί ΠτΔ. Δεν νομίζουμε να είναι κάποιος αφελής που να πιστέψει ότι το διαδίκτυο θα χαριστεί τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ μέσα δεν υπάρχουν κόμματα και συστήματα. Εδώ υπάρχουν μόνο ελεύθεροι άνθρωποι με προσωπικές απόψεις. Αυτό ακριβώς που φοβούνται όλα τα καθεστώτα.
Τώρα που όπως όλα δείχνουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά θα ικανοποιήσουν
το συλλογικό λαϊκό απωθημένο και θα καταλάβουν επιτέλους την εξουσία στην Ελλάδα, ήδη άρχισαν οι Συριαζαίοι του διαδικτύου να ενοχλούνται από άρθρα που στρέφονται προς τον ΣΥΡΙΖΑ και θέτουν επιτακτικά ερωτήματα, μη δίνοντας λευκή επιταγή.
Οι ίδιοι εκείνοι σχολιαστές που μέχρι την πτώση της μνημονιακής συγκυβέρνησης των Σαμαρά – Βενιζέλου  ικανοποιούνταν και γελούσαν με τα εναντίον της άρθρα κάνοντας συνεχώς likes και επαινετικά σχόλια, τώρα που τα πυρά στρέφονται προς τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν ενοχλημένοι, λες και το διαδίκτυο είναι χωράφι του ΣΥΡΙΖΑ και οι ελεύθεροι αρθρογράφοι  κολίγοι του.
Λέμε λοιπόν προς όλους αυτούς που ονειρεύονται στο έτος 2015 να στήσουν ένα καθεστώς νέο-ΠΑΣΟΚ, όπως έγινε το 1981, ότι είναι μακριά νυχτωμένοι. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύσει στο παραμικρό τις ελπίδες που έχει καλλιεργήσει, το διαδίκτυο θα εξαφανίσει τόσο τον ίδιο όσο και την Αριστερά στο σύνολό της, όπως έκανε και με τον σοσιαλισμό που εκπροσωπούσε το κραταιό ΠΑΣΟΚ.
Καλή επιτυχία κ. Τσίπρα.
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχει το ίντερνετ που είναι ακόμα μη ελεγχόμενο.Το πρόβλημα είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του εκλογικού σώματος δεν ενημερώνεται από κει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα άθεο κόμμα οπότε οι επιλογές του θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση.. μην έχουμε αυταπάτες.. Από την άλλη είχαμε τους υποκριτές, διαπλεκόμενους με την πλουτοκρατία, που κατέστρεψαν τη χώρα. Κάποιοι άλλοι που το παίζουν χριστιανοί αντισυστημικοί, είναι μέσα στο μίσος και τον τραμπουκισμό και έχουν φασιστικά στοιχεία συμπεριφοράς και ιδεολογίας..
Συγκυριακά ο κόσμος στρέφεται στο ΣΥΡΙΖΑ με το σκεπτικό ότι ίσως μπορέσει να διαπραγματευτεί για το χρέος και τις γερμανικές αποζημιώσεις επειδή δεν έχουν πάρει μίζες και δεν μπορούν να τους εκβιάσουν.Τώρα τι θα προκύψει.. αυτό δεν το ξέρει κανένας. Αν έρθουν σε ρήξη.. δεν ξέρουμε μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν οι μεγάλοι της Ευρώπης και της Αμερικής.. αν βέβαια μπορούν, και αν το επιτρέψει ο Θεός.. Αν συμβιβαστούν δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν αντιληφθηκατε την ...γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση σχετικά με την επέτειο του Πολυτεχνείου αλλά κάποια πράγματα είναι πλέον παραπάνω από εμφανή. Ο αμερικανικός παράγων είναι τουλάχιστον ...θετικός ως προς την εκλογή ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που τόσο ο Σαμαράς όσο το σημιτικό ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου έχουν συνταχθεί στο πλευρό της Γερμανίας. Η επικείμενη εκλογική μάχη είναι ουσιαστικά αναμέτρηση ΗΠΑ-Γερμανίας. Κρυφό χαρτί των Αμερικανών είναι το αμερικανόδουλο ΠΑΣΟΚ δλδ το "νέο" κόμμα του Γιωργάκη. Κανένας δεν έχει κάνει καμία νύξη μέχρι στιγμής αλλά αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πετύχει την αυτοδυναμία και οι ΑΝΕΛ δεν μπουν στη βουλή, τότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια στάση θα κρατήσει ο ΓΑΠ στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το αντίστροφο. Η ίδια αντιπαράθεση έχει μεταφερθεί και στο επίπεδο της εκκλησιαστικής διοίκησης αφού ο Ιερώνυμος πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ των Γερμανών στη τελευταία του συνάντηση με τον Σαμαρά ενώ ο Βαρθολομαίος είναι γνωστό ότι ελέγχεται απόλυτα από υπερατλαντικά κέντρα.

Καλή χρονιά!

Γεώργιος

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά αδελφέ
Συμφωνώ σε όσα λες, απλά με παραξενεύει που περιμένουμε να μπει στη Βουλή το νέο κόμμα του ΓΑΠ, και να μην μπουν οι ΑΝΕΛ. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα. Όλα πρέπει να τα περιμένουμε πια σ' αυτή τη χώρα.. Μ.