Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

«Μένουμε Ελλάδα»... Ετοιμάζουν εκστρατεία ενημέρωσης για τους λαθρομετανάστες με σκοπό να εγκατασταθούν μόνιμα στην χώρα μας! Σε "επιφυλακή" οι κρατικοδίαιτοι καλλιτέχνες της μεταπολίτευσης να δώσουν "παραστάσεις ανθρωπιάς".


  Φυσικά και θα τρέξει το πόπολο... 

Χαιρετίζουν στην Κουμουνδούρου την νέα προπαγανδιστική εκστρατεία που ετοιμάζουν οι ευρωπαίοι «εταίροι μας» με στόχο να πείσουν τους λαθρομετανάστες να μείνουν στην Ελλάδα και να μην συνεχίζουν το «ταξίδι της προσφυγιάς» στην Ευρώπη.

Δώσε στο πόπολο άρτον και θέαμα και παρ' του την ψυχή... αυτή που ποτέ δεν είχε...γιατί η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ... ΘΕΑΜΑΤΑ...

Καλλιόπη Σουφλή

Την ώρα που ο Τσίπρας πανηγυρίζει για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό, αξιωματούχος της Ε.Ε. δηλώνει στον Economist ότι στόχος είναι να πειστούν οι μετανάστες να μείνουν στην Ελλάδα.


«Στόχος μας είναι να πείσουμε έναν πατέρα από τη Συρία πως είναι καλύτερα να εγκατασταθεί με την οικογένειά του στην Ελλάδα, παρά να επιχειρήσει να διασχίσει την Ευρώπη», αναφέρει ο αξιωματούχος σύμφωνα με δημοσιογράφο του βρετανικού περιοδικού.

Την αποκάλυψη κάνει στο λογαριασμό του στο twitter ο
δημοσιογράφος Τομ Νάταλ του περιοδικού Economist, επικαλούμενος ευρωπαίο αξιωματούχο που διατηρεί την ανωνυμία του.

Γνωρίζουμε ότι η ροή των προσφύγων προς την Γερμανία αναπόφευκτα θα συνεχιστεί, όμως επιχειρούμε να την ανακάμψουμε με τα μέτρα αυτά, λέει ο ίδιος.


www.crete-news.gr
Πηγή
attikanea

1 σχόλιο:

amethystos είπε...

Κάπου ο Γιούνκερ επιχειρεί ν' αγκαλιάση μπροστά στις κάμερες και τον Ούγγρο πρωθυπουργό... Κι εκείνος του σταματά το χέρι στον αέρα...