Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΦΟΒΟ...

2048 : ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 31 ΧΡΟΝΙΑ…
ΒΙΝΤΕΟ


2048: Ο Κόσμος ζει έχοντας αξιοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επιτρέποντας σε προβληματικά μέλη του σώματος να αντικατασταθούν με μηχανικά οι άνθρωποι να μπορούν να ζουν κανονικά την ζωή τους…

Η Τοποθέτηση των εμφυτευμάτων έχει γίνει μόδα και ο κάθε άνθρωπος πλέον, αντικαθιστά τα υγιή όργανα του σώματος του με μηχανικά τα οποία του προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες.

Για να λειτουργεί όμως φυσιολογικά το εμφύτευμα που έχει ο κάθε άνθρωπος, είναι απαραίτητο να παίρνει ένα ειδικό ναρκωτικό το οποίο θα εγγυάται την άριστη λειτουργία του μηχανικού οργάνου.

Τι θα γίνει όμως όταν η κυβέρνηση αποφασίσει να αύξηση την τιμή του ναρκωτικού;

Τι θα γίνει όταν θα μπορεί μέσω τον εμφυτευμάτων να μας ελέγχει;


ΠΗΓΗ

oimos-athina.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εφιαλτικά σενάρια.Ίσως να επιτρέψει ο Θεός να φτάσουν τα πράγματα μέχρι κάποιο όριο, ώστε να δει η ανθρωπότητα την απαίσια όψη της αποστασίας της, που οδηγεί η παρέμβαση και η "διόρθωση" στο έργο Του, και πόση διαστροφή μπορεί να παραχθεί αν αρχίσει να χάνεται ο έλεγχος. Είναι γεγονός ότι η εποχή μας δεν έχει όρια.Σε τίποτα, ξεκινώντας από την παγκόσμια οικονομία τις δυνατότητες εξουσίας και ελέγχου τις γενετικές παρεμβάσεις.. μέχρι την απόλυτη δικαιοδοσία του θελήματος.
Βλέποντας όμως το βίντεο με τα εμφυτεύματα αναρωτιέμαι, πιστεύουμε στ΄αλήθεια ότι το ποσοτικά "περισσότερο" θα μας ανεβάσει ως Ανθρώπους; Το εμφύτευμα πρόσθεσε δύναμη στον παίκτη του ράγκμπι ώστε να στέλνει την μπάλα μακρύτερα.Στην κοπέλα που έπαιζε πιάνο, τι πρόσθεσε; Ταχύτητα; Μεγάλη διάρκεια κίνησης στα δάχτυλα χωρίς να κουράζονται; Ίσως να συμβαίνουν αυτά, οι μηχανές έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά της δύναμης και σταθερότητας. Από κει και πέρα που είναι οι έννοιες της λεπτότητας των χειρισμών, της ιδιαιτερότητας του καθενός, της απόδοσης του συναισθήματος στις κινήσεις, της διαφορετικής απόδοσης σε τόπο και χρόνο; Που είναι αυτή η ομορφιά της ποικιλομορφίας, της ιδιαιτερότητας του ανθρώπινου προσώπου που αποτυπώνεται σε ότι κάνει;Τα λεγόμενα Cyborg (σύνθεση ανθρώπου και μηχανής) είναι ουσιαστικά μια νέα "δημιουργία" ανθρώπου από άνθρωπο. Πως μπορούν να συγκριθούν με τον Άνθρωπο; Ο πολιτισμός μας όμως ως επάνοδος της βαρβαρότητας έχει ως έμβλημα και ζητούμενο μόνο τη δύναμη.

amethystos είπε...

Λόγω έλλειψης αληθινής θεολογικής γνώσεως η σημερινή επιστήμη δέν μπορεί νά κατανοήσει ότι η φύση καί τό σύμπαν τά οποία ερευνά καί αναλύει καί εφαρμόζει διά τής τεχνολογίας, είναι σέ πτώση. Περιέχουν τόν θάνατο. Ο,ΤΙ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. Είναι στάσιμα φαινόμενα πού εξασφαλίζουν μόνον διατήρηση καί συντήρηση. Διαιώνιση. Οπως διδάσκει καί ο Αγιος Συμεών ο Νέος Θεολόγος ο ιατρός θεραπεύει τήν δεύτερη ασθένεια.Γι' αυτό ο Κύριος δέν πραγματοποιούσε μέ μεγάλη ευχαρίστηση θεραπείες καί θαύματα. Η Διδασκαλία θεραπεύει τήν πρώτη ασθένεια.Επιτρέπει τήν κλήση. Τά τρία πρώτα χαρίσματα πού αναφέρει ο Απ. Παύλος θεραπεύουν τήν πρώτη ασθένεια, ξεριζώνουν τό προπατορικό. Επειτα ακολουθούν τά υπόλοιπα πού αφορούν τήν δεύτερη ασθένεια. Τά ίδια χαρακτηριστικά έχει καί η σχέση τής εξομολογήσεως μέ τήν Θ. Ευχαριστία. Συνειδητοποιούμε τόν νόμο τής αμαρτίας πού κατέχει τά μέλη μας καί διά τής Μετανοίας αιτούμεθα τήν άφεση τών αμαρτιών καί τήν ζωή τήν αιώνιο. Τήν ελευθερία μας από τήν πτώση η οποία μάς υποχρεώνει νά επαναλαμβάνουμε τίς ίδιες αμαρτίες. Τό ξερίζωμα αυτό είναι καί ο σκοπός τού ησυχασμού, τό γκρέμισμα τού εωσφορικού παραπετάσματος πού κρύβεται στήν καρδία μας.