Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.....!!!



Πρώτα ΝΤΟΥ από Τουρκιά σε ελληνικά νησιά και κατάληψη όσο το δυνατόν μεγαλύτερου τμήματος του Αιγαίου και σύρραξη !
Να κάνει ο Πάνος το
κομμάτι του πως τάχα αντιστέκεται, να παραστήσουν τους πολέμαρχους οι πουλημένοι στρατηγοί, να χυθεί λίγο αίμα να φοβηθεί ο λαός !

Αρον άρον ο Τσίπρας της αριστεράς και της φιλίας των λαών , ζητάει “διαπραγματεύσεις” με τον σουλτάνο για “χάρη της ειρήνης” !

Με την διαιτησία Γερμανών και ΗΠΑ , ξαναμπαίνει στο κρεβάτι του Προκρούστη η συμφωνία της Λωζάνης, αυτή που είπε ο Τσίπρας πως θέλει επικαιροποίηση και ο Σουλτάνος πως τους αδικεί η μοιρασιά !

(Τα συμφώνησαν τελικά με τους Αμερικανούς οι Τούρκοι, στη μοιρασιά του Αιγαίου, γι αυτό απελευθέρωσαν και τον πάστορα χθες)

Καζαν καζαν (μισό μισό) χωρίζεται το Αιγαίο, στον 25ο παράλληλο, ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη θα ουρλιάζουν τα Συριζόσκυλα , το Κνιταριό και όλο το αριστεροσκυλολόι !

Τα γνωρίζουν αυτά , και Ράμα των Αλβανών και Ιβανόφ των Σκοπίων, γι αυτό ξαφνικά βάζουν και τα δικά τους θέματα στο τραπέζι !

Θα ξαναμοιράσετε που θα ξαναμοιράσετε, θα κόψετε που θα κόψετε, θέλουμε κι εμείς Ήπειρο μέχρι την Άρτα, και την Μακεδονία ολόκερη, τώρα που βρήκαμε Παπά Τσίπρα και Κοντζιά μη χαθεί η ευκαιρία ! Να κάτσουν στο τραπέζι της μοιρασιάς θέλουν, και μετά όλο και κάτι θα αρπάξουν !

Η Θράκη, είναι δοσμένη ήδη όλη, γι αυτό την πλημμυρίζουν τώρα με νεοέποικους ! Αυτόνομη περιιοχή ουδέτερο Μουσουλμανικό έδαφος προς ένταξη στην μαμά Τουρκιά !

Ο Συγκαμένος ανακοίνωσε την δημιουργία νέων Μουσουλμανικών χωριών στο Κιλκίς ! Θα τους κρατήσουμε ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ είπε !
Και ποιός θα τα κάνει όλα αυτά ; Οι τσιπροκαμένοι ;

Με ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “εθνικής ενότητας” θα γίνει η εθνική προδοσία και ο διαμελισμός της χώρας, με Μητσοτάκη, Τσίπρα, Φώφη, θα πέσουν οι υπογραφές και θα επικυρωθεί από τον Παυλάκη τον Προκοπάκη !

(Γιατί ΟΧΙ είπε ήδη η Φώφη , για συγκυβέρνηση με Τσίπρα και ΝΔ)

Τάχα μου θα ζορίζονται αλλά θα επικρατήσει “ο ρεαλισμός και η σύνεση” θα πούν !
Προς χάριν <<της ειρήνης, και της φιλίας των λαών >> !

Θα “σώσουν” τους Έλληνες από αιματοχυσία !

Μιλημένα και προσυμφωνημένα όλα !

Η Αριστερά θα χειροκροτεί κι όσοι διαφωνούμε θα είμαστε οι καυλόστρατοι κι ΕΘΝΙΚΙΑ !

(Αυτά λένε πληροφορίες από την “πρεσβεία” και σας τις μεταφέρω )


Ν. Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: