Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ κ. ΤΣΙΠΡΑ

Κοιτάζω ένα σκίτσο που έχει αναρτήσει στο twitter ο κ. Τσίπρας και το οποίο γράφει ότι «τιμούμε το μεγάλο Όχι του λαού μας απέναντι στο φασισμό και στον ναζισμό». 
Την άποψη αυτή τείνουν να την εμφυτεύσουν στο υποσυνείδητό μας όλοι οι σύγχρονοι διεθνιστές, δηλαδή ότι ο αγώνας αυτός έγινε αποκλειστικά εναντίον του φασισμού και του ναζισμού.
Ο κ. Τσίπρας κάνει κάποιο «λάθος» εδώ. Το «ΌΧΙ» ο λαός μας το είπε απέναντι στον εισβολέα της πατρίδας μας, όποιος και αν ήταν αυτός, που τότε ήταν οι Ιταλοί φασίστες και οι Γερμανοί ναζί. 
Δηλαδή, αν μας έκαναν επίθεση κάποιοι δημοκράτες, δεν θα έπρεπε να πούμε ΟΧΙ; Και αν πολεμούσαμε τι θα έπρεπε να λέμε σήμερα, ότι αγωνιστήκαμε εναντίον των δημοκρατών ή εναντίον του εισβολέα;
Πρώτα η πατρίδα κ. Τσίπρα, όποιος και αν είναι αυτός που την προσβάλει.
Μάλιστα το κείμενο με το οποίο συνοδεύει το σκίτσο ο κ. Τσίπρας γράφει: «Να αγωνιστούμε και σήμερα για να μην δούμε ποτέ ξανά στην Ελλάδα και την Ευρώπη να ζωντανεύει το φάντασμα του φασισμού και του ολοκληρωτισμού». 
Εννοείται πως κάθε πραγματικός δημοκράτης αυτό θα κάνει και δεν χρειάζεται να του το πει ο κ. Τσίπρας. 
Όμως, τι θα γίνει αν μας επιτεθούν οι δημοκράτες Τούρκοι, οι οποίοι ήδη έχουν αρχίσει να αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα;
Θα ανασύρουμε το "φασιστόμετρο" για να αποφασίσουμε τι θα πρέπει να κάνουμε;

ΥΓ. Σήμερα 78 χρόνια μετά το 1940, η μεν Ευρώπη πανθομολογουμένως έχει γίνει γερμανική, η δε Ελλάδα είναι υπό γερμανική οικονομική κατοχή.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΗ. 
ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ.

Αμέθυστος

1 σχόλιο:

dmk83donna@gmail.com είπε...

Ηassapis-Ρeter, ο κατά φαντασίαν αντιστασιακός.