Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ... ΜΙΝΑΡΕΔΩΝ


Την περασμένη Κυριακή το 57,5% του ελβετικού λαού ψήφισε εναντίον της απόφασης για κατασκευή μουσουλμανικών μιναρέδων στη χώρα τους.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν αποτρέπει την κρατική εξουσία να επιτρέψει την ανέγερση τζαμιών αλλά μιναρέδων. Ουσιαστικά αυτό που είπε ο ελβετικός λαός και θέλει δια δημοψηφίσματος να εκφράσει απ' ότι φαίνεται και ο λαός της Δανίας, δεν είναι τίποτε άλλο απο ένα "όχι" στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

Οι Ευρωπαίοι μισθοφόροι των δημοσιογραφικών οργανισμών και ιδρυμάτων του περιβόητου Τζώρτζ Σόρος ("φιλοσόφου" και "αριστερού ακτιβιστή" κατά την διάγνωση του κ. Παπαχελά) έστρεψαν ως συνήθως τα βέλη τους εναντίον του ελβετικού λαού ο οποίος ελεύθερα και μέσω ενός δημοκρατικού δημοψηφίσματος είπε το αυτονόητο, ότι δηλαδή το βασικό δομικό συστατικό των κρατών της Ευρώπης ήταν και είναι ο Χριστιανισμός.

Δεν είναι "κτύπημα" εναντίον της ανεξιθρησκείας η άρνηση ενός λαού να υποχωρήσει σε έναν κλιμακούμενο εξισλαμισμό, όπως δεν είναι ξενοφοβία να υπερασπίζει την εθνική του ταυτότητα ή να προστατεύει την πολιτιστική του κληρονομιά. Γιατί άραγε αυτό το δικαίωμα να το έχει μόνο ο μουσουλμάνος μετανάστης ή λαθρομετανάστης και όχι ο Ευρωπαίος πολίτης; Ήταν μήπως ξενοφοβικός ή φασίστας ο Αυστραλός σοσιαλιστής πρωθυπουργός, ο οποίος προ μηνών υπενθύμισε στους μουσουλμάνους μετανάστες, ότι ζούν σε ένα κράτος που χτίστηκε πάνω σε χριστιανικές βάσεις και πρέπει να το σεβαστούν αλλιώς να γυρίσουν στις πατρίδες τους;

Δυστυχώς κάθε φορά που μιλάμε για αυτά τα θέματα πρέπει να υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας αυτό που δηλώνουμε ακόμα και στον τίτλο μας, ότι δηλαδή δεν έχουμε καμία σχέση με τα όποια ναζιστικά σαπρόφυτα. Θα το ξαναπούμε για άλλη μια φορά, οι διάφοροι φασίστες και οι φανερές ή κρυφές παραφυάδες τους, όχι μόνο δεν υπερασπίζονται τις προαναφερθείσες αξίες, αλλά με τις ψευτο-εθνικές τους μεταμφιέσεις θέλουν να αποδυναμώσουν και να μαγαρίσουν με τη νεοταξική τους ιδεολογική λέρα κάθε γνήσιο και δημοκρατικό πατριωτικό κίνημα.

Αν το δείτε ψύχραιμα σε κάθε περίπτωση ισχύει αυτό που λεει ο σοφός λαός: "να σε κάψω να σε αλείψω λάδι". Πρώτα λοιπόν οι Αμερικανο-Ισραηλινοί στρατοί της "Νέας Τάξης" σφάζουν μουσουλμανικούς πληθυσμούς στο Ιρακ, στο Αφγανιστάν, στην Παλαιστίνη και μετά οι ίδιοι δια των πολιτικών, των δημοσιογράφων, των Μ.Κ.Ο (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων), του ΟΗΕ, του ευρωκοινοβουλίου κ.α., κατηγορούν εκείνους που δεν θέλουν να ζήσουν σαν εξισλαμισθέντες κρυπτοχριστιανοί. Ούτε "σύγκρουση πολιτισμών" ούτε αντι-ισλαμιστική υστερία υπάρχει. Το μόνο που υφίσταται είναι η επιθυμία των λαών της Ευρώπης να ζήσουν ελεύθερα και δημοκρατικά διαλέγοντας πρώτα απο το καλάθι του εθνικού τους πολιτισμού και ύστερα απο τα καλάθια των υπολοίπων. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Ελβετό γιατί δεν θέλει μιναρέδες με φωνασκούντες μουεζίνηδες δίπλα στα μνημεία της ιστορίας του δικού του πολιτισμού.

Πριν απο 60 χρόνια οι νεο-ταξικές δυνάμεις (τότε είχαν έδρα τη Γερμανία) κατέσφαξαν εκατομμύρια Εβραίους της Ευρώπης και αμέσως μετά την προμελετημένη πτώση τους οι διάδοχοί τους με κροκοδείλια δάκρυα ονόμασαν αυτή την σφαγή "ολοκαύτωμα". Τότε για να "πετάξουν απο πάνω τους" την αμαρτία του εγκλήματος των προκατόχων τους, βοήθησαν και στήριξαν τον σιωνισμό να φτιάξει κράτος πάνω στα χώματα της Παλαιστίνης.

Αυτη τη δαιμονική υποκρισία του δημίου που μετά την εκτέλεση κλαίει και "χαϊδεύει" τα παιδιά του εκτελεσμένου, βλέπουμε και στα λόγια του τέως διοικητή της "ειρηνευτικής" δύναμης του ΟΗΕ στο αμερικανικό προτεκτοράτο του Κοσσόβου και νυν υπουργού των εξωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Κουσνέρ.

«Έχω σοκαριστεί από την απόφαση αυτή»

«Ελπίζω ότι οι Ελβετοί θα υπαναχωρήσουν στην απόφαση αυτή αρκετά γρήγορα»

«Είναι μια έκφραση μισαλλοδοξίας και απεχθάνομαι τη μισαλλοδοξία»

Όταν όμως τον ρώτησαν αν υποστηρίζει την απαγόρευση της μπούργκας στην πατρίδα του είπε "Δεν ξέρω" αλλά προσέθεσε ότι "η μπούρκα είναι μια προσβολή στα δικαιώματα των γυναικών, τις οποίες πρέπει να προστατεύσουμε... Είναι ένας περιορισμός της ελευθερίας τους και στις δημόσιες υπηρεσίες πιστεύω ότι δεν πρέπει να το δεχτούμε. Τώρα αν περπατούν με μπούρκα στο δρόμο, αυτό είναι επίσης μια θεμελιώδης ελευθερία»

Μήπως ο κ. Κουσνέρ δεν είναι υπουργός αυτής της κυβέρνησης που εκτός της μουσουλμανικής μπούργκας και μαντήλας απαγόρευσε στους μουσουλμάνους μαθητές να φορούν πάνω τους οποιοδήποτε σύμβολο της θρησκείας τους;

Επίσης να σας θυμίσουμε τι έγραφε η "Ελευθεροτυπία" για τον ψευτο-μουσουλμανόφιλο Γάλλο υπουργό όταν οι φίλοι και ομόθρησκοι του πρωθυπουργού του έσφαζαν εν ψυχρώ τους μουσουλμάνους Παλαιστίνιους της Γάζας:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ" ΣΕ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ"; Εκείνος ο κακομοιριασμένος υπάλληλος των ΗΠΑ, Χαβιέ Σολάνα, που εξαπέλυε μύδρους και σήκωνε βομβαρδιστικά αεροπλάνα εναντίον κάθε απροσάρμοστου της «Νέας Τάξης Πραγμάτων», έχασε τη φωνούλα του; Ο άλλος, ο θλιβερός κατοχικός διοικητής του προτεκτοράτου του Κοσόβου και νυν υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, Μπερνάρ Κουσνέρ, που κινητοποιούσε τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα», τώρα δεν βλέπει καμιά «ανθρωπιστική καταστροφή», άξια λόγου; Αυτοί, μαζί με τους διάφορους Μπαρόζο, ΜακΚρίβι, Σπίντλα και το κακό συναπάντημα, εκπροσωπούν -με την ευμενή στάση τους- τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και τους πολίτες της Ευρώπης απέναντι στο συντελούμενο έγκλημα; Και εμείς δεχόμαστε να μας εκπροσωπούν τόσο ευτελείς και διαβρωμένοι «ηγέτες»;
 

Άλλο ένα σημείο που χρειάζεται να προσέξουμε και να το κρατήσουμε σε μια γωνία του μυαλού μας για να το θυμηθούμε στο άμεσο μέλλον, είναι η δήλωση του μεγάλου μουφτή της Αιγύπτου Αλί Γκόμα ότι το αποτέλεσμα του ελβετικού δημοψηφίσματος αποτελεί προσβολή στους 400.000 μουσουλμάνους της Ελβετίας, τους οποίους καλεί να χρησιμοποιήσουν κάθε ένδικο μέσον για να αντιμετωπίσουν αυτή την επίθεση στην θρησκευτική ελευθερία. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε όσα φανατικά και μισαλλόδοξα γράφτηκαν και ειπώθηκαν απο θεσμικούς και μη εκπροσώπους του Ισλάμ σε διάφορες μουσουλμανικές χώρες.

Αν οι διάφοροι μουφτήδες διαμαρτύρονται για παραβίαση των θρησκευτικών ελευθεριών των πιστών τους στην Ευρώπη, τότε τί θα έπρεπε να πουν οι Χριστιανοί για τις θρησκευτικές ελευθερίες στην Σαουδική Αραβία, το Ιράν, το Αφγανιστάν,το Πακιστάν και αλλού;

Για τολμείστε να πείτε σε Σαουδαραβική αρχή ότι θέλετε να κτίσετε π.χ. στην Τζέντα μια Ορθόδοξη εκκλησία. Αν έχετε τα κότσια πηγαίνετε σε κάποια απο αυτά τα θρησκευτικώς ελεύθερα μουσουλμανικά κράτη να διαμαρτυρηθείτε για το βασανιστήριο της κλειτοριδοεκτομής στο οποίο υποβάλλονται τα κοριτσάκια προ του γάμου. Αν επιμένετε μπορείτε να στείλετε μια επιστολή στην διεύθυνση της θρησκευτικής αστυνομίας της Τζέντας στην οποία θα ζητάτε εξηγήσεις για τις εκτελέσεις δια λιθοβολισμού γυναικών που κατηγορήθηκαν απο τους άνδρες τους για μοιχεία.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
 
Ας σταματήσει η νεοταξική υποκρισία των Ευρωπαίων που την μια εβδομάδα απαιτούν να αποκαθηλωθούν οι Σταυροί απο τα σχολεία της Ιταλίας και την άλλη εβδομάδα κατακρίνουν και λοιδωρούν την απόφαση του λαού της Ελβετίας που είπε όχι στην ανέγερση μουσουλμανικών Μιναρέδων στη χώρα τους. Αν όλα αυτά δεν αποτελούν μια απροσχημάτιστη και συντονισμένη επίθεση των δυνάμεων της "Νέας Εποχής" εναντίον του Χριστιανισμού, τότε φανταζόμαστε τι θα περιλαμβάνει η τελική έφοδος.


Πηγή: ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: