Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Δεν μας αξίζει τέτοια ξεφτίλα...

Φτάνει πιά η ξεφτίλα, ρε ξεφτιλισμένε!

Ως πότε θα ανεχόμαστε, ώ έλληνες, αυτούς τούς ξεφτιλισμένους άντρες, που οι ίδιοι εμείς φορτώσαμε στον σβέρκο μας, να γυροφέρνουν στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο το όνομα της πατρίδας μας, το όνομα των προγόνων μας, και να το εξευτελίζουν με επαιτείες και παρακάλια, δεχόμενοι φοβέρες, διαταγές και ειρωνείες;

Ως πότε θα ανεχόμαστε να προβάλλουν την δική τους μηδαμινότητα και απαξία πάνω στις έννοιες ''Έλληνας'', ''Ελλάδα'', ''Ελληνικότητα'';

Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να σκυλεύουν, να λεηλατούν τα κατορθώματα και τις αξίες μίας φυλής που εν τέλει και στο διάβα της Ιστορίας φάνηκε ανθεκτικότερη απ' τους Εφιάλτες, Πηλιογούσηδες και Νενέκους που βρέθηκαν στον δρόμο της;

Εξαφανιστείτε από μπροστά μας ανθέλληνες ξεφτιλισμένοι!
Παραδώστε την εξουσία και εξαφανιστείτε!

Μην εξαναγκάσετε τον λαό να πάρει μόνος του τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να διορθώσει τα λάθη του...
Δείξτε μιά σταλιά ''ανδρισμό'', αν έχετε, και απαλλάξτε μας απ' την παρουσία σας...

Θα δυσκολευτούμε να διορθώσουμε τα ολέθρια λάθη σας, μα θα τα καταφέρουμε!
Χωρίς εσάς καλύτερα...

Και πού είναι, ρε ψευτόμαγκα, τα νταηλίκια που πουλάς εδώ, στην Βουλή και αλλού;
Για κάνε και στο Βερολίνο τσαχπινιές! 

''Δεν σας κοιτάω για να μην γελάσω''!   
Για πες το και στην φύρερ του Δ' Ράϊχ, να δούμε αν σε παίρνει!

Για τράβα, ρε σαχλόμαγκα, στην Κομισιόν να γείρεις τον ώμο και να μισοκλείσεις το μάτι, να γελάσει κάθε ευρωπαίος πικραμένος!

Άντε να σε δούμε.,.  

Που μόνο εδώ στους ιθαγενείς το παίζεις καμπόσος..

''Οι ελληνικές Αρχές πρέπει επειγόντως να παρουσιάσουν πρόοδο σε τέσσερα μέτωπα: Τα προαπαιτούμενα, το δημοσιονομικό κενό, τις διαρθρωτικές αλλαγές και τις ιδιωτικοποιήσεις. Θέλουμε πρόοδο σε αυτά προκειμένου να κλείσουμε την αξιολόγηση'', δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου.

''Η Ελλάδα πρέπει να πάρει νέα μέτρα για την τριετία 2014-2016'', δήλωσε χθες ο Τόμσεν.

Αλλά στο εξωτερικό, μπροστά στ' αφεντικά φοράς το επίσημο ύφος, το υπηρεσιακό, αυτό που είσαι σαν... λιλί κλαμένο, και κοιτάς χαμηλά, τα παπούτσια σου!

Εμείς, ρε φασουλόμαγκα, σαν έλληνες, θα θέλαμε τον πρωθυπουργό μας να στέκει στο ύψος του!
Να μην ξεφτιλίζεται, γιατί ξεφτιλίζει και μας...

Θα θέλαμε, είτε μας αρέσεις είτε όχι (που δεν μας αρέσεις) να σταθείς αγέρωχος και να 'χεις λόγο και άποψη να αρθρώσεις μπροστά στους βησιγότθους τοκογλύφους, που επιχειρούν να κλέψουν την χώρα σου, την χώρα μας!

Θα θέλαμε να βαρέσεις την γροθιά στο μαχαίρι, και αν χρειαστεί, να πείς το μεγάλο ''όχι'' στην Ευρώπη τους και στον παρά τους!

Και τότε, ρε μάγκα, θα έβγαινες αυτοδίκαια πρωθυπουργός για άλλα 125 χρόνια!  Λεβέντικα και με το μπόϊ σου!  Και την αξία σου! (ε, λέμε και καμία μ... να περάσει η ώρα!)

Γιατί είπαμε. Παράστημα έχεις!  
Άλλα πράγματα, δεν έχεις!
Έτσι έχεις δείξει τουλάχιστον ως τώρα..

Διάψευσέ μας, κι ας γίνουμε εμείς ρεζίληδες που σε κατηγορούμε!
Αλλά δεν μπορείς!
Δυστυχώς...

Πηγή Ουδέν Σχόλιον

kostasxan

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"που είσαι σαν... λιλί κλαμένο'

αυτό ήθελε να πει:"πού εισαι σαν κυκλάμινο"έτσι δεν είναι; πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, αν σωστά κατάλαβα.

χαλαρωσε είπε...

λαθος κανεις αδερεφε μου: θελει να πει, που λαλει... σαν λιλι δις κλαμενο και θα το αποδειξω. Σε καποιο βιντεο το γοτθικο πυρανχα λεει, εμεις βλεπουμε το κρεβατι μισογεματο, σε εκεινο το σημειο αρχιζει το λιλι να ξυνεται, ασυναισθητα, νοηματοδοτωντας την αποριψη- σου λεει εγω που να ειμαι αραγε- ως καλεσμα για συμετοχη στον εικαζομενο γενετησιο προορισμο, πραγμα που δειχνει ξεκαθαρα οτι ειναι κλαμενο 1. Επειδη ομως το γοτθικο θηριο εχει οξυτατη κανιβαλικη διαθεση επιμενει: ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ, ΕΚΕΙ πλεον καταρεουν ολα τα γραφεια τον επικοινωνιολογων και αυτοσυνταξιοδοτουνται, το λιλι αρχιζει να μυξοκλαιει, πραγμα που μας οδηγει στο συμπερασμα οτι λαλει, αυτο ομως εχει ως συνεπεια να εξαγριωθει το κανιβαλοψαρο και να σιχτιρισει το λιλι την ωρα που μυξοκλαιει, αρα κλαμενο 2, ως εκ τουτου ειναι, κατα την αποψη μου, σωστη αυτη η ερμηνεια και οχι η προηγουμενη που κατεθεσε ο προηγουμενος επιστημονας.