Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Επί της γης παντελώς προδοθήκαμε….”

20131124-004523.jpg
Γράφει ο Πάνανδρος Ελλην
Είτε το θέλουμε είτε όχι είμαστε όλοι υπεύθυνοι που επιτρέψαμε να ξεχαστεί η ένδοξη ιστορία του έθνους μας και η αξία της λέξης ‘’ελληνισμός’’.
Φταίμε που αφήσαμε τη μόρφωση των παιδιών μας στα χέρια των ‘’παραμορφωμένων’’ κλαΔικοδίαιτων καθηγητών και δασκάλων (πλειοψηφία). 
Με το να μη μαθαίνουμε στα παιδιά μας την ιστορία αλλά τα αφήνουμε έρμαια στις ρεπουσιάδες και Δραγωνες που παίρνοντας ένας θεός ξέρει τι ανταλλάγματα έγραψαν τα βιβλία εκτρώματα για τα παιδιά μας.
Φταίμε που σταματήσαμε να τιμάμε όπως πρέπει της εθνικές μας εορτές και να απολαμβάνουμε το άρωμα της ιστορίας και των αγώνων μας.
Φταίμε που σταματήσαμε να έχουμε ελληνικές σημαίες στα σπίτια μας, και το χειρότερο, να επιτρέπουμε σε κάθε ξένο η ντόπιο ανεγκέφαλο να ασελγή πάνω στη σημαία μας ως ένδειξη ‘’φιλελευθερισμού’’ και ‘’δημοκρατίας’’ και να μένει ΑΤΙΜΩΤΗΤΟΣ.
Φταίμε που επιτρέψαμε σε απάτριδες, προδότες, δωσίλογους, ρουφιάνους, ανθέλληνες και άθεους να κυβερνούν αυτό το στολίδι της οικουμένης που ονομάζεται ΕΛΛΑΔΑΡΑ. Και το χειρότερο είναι ότι ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ. Και σε αυτούς που κυβερνούν τώρα και στους επόμενους (ναι στο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρομε) που θέλουν να ελληνοποιησουν τους λαθρο να καταργήσουν το χριστιανισμό να υψώσουν μιναρέδες και να καταργήσουν παρελάσεις και εθνικές επετείους.
Φταίμε γιατί ακόμη δεν έχουμε καταλάβει ότι η κρίση που βιώνουμε είναι βαθύτατα πολιτισμική και ηθική πρωτίστως και απλά η οικονομική έρχεται να επιβεβαιώσει τις δυο προηγούμενες.
Φταίμε γιατί δώσαμε προτεραιότητα στο ‘’εγώ’’ και αφήσαμε το ‘’εμείς’’, και το τραγικότερο είναι ότι ακόμη το κάνουμε….
Αν δεν αλλάξουμε τρόπο σκέψης, εχθές όχι αύριο.., τότε όλα θα πηγαίνουν στο χειρότερο και στο τέλος θα οδηγήσουν στον απόλυτο διαμελισμό της χώρας που όσοι ακόμη δεν κατεβαίνουν ότι ήδη έχει παρθεί αυτή η απόφαση τότε θα βρεθούν προ εκπλήξεων… όχι μόνο αυτοί αλλά και οι δύστυχες οικογένειες τους που θα βρεθούν απροετοίμαστες.
Προτείνω άμεση ελληνοποίηση του τρόπου σκέψης ΟΛΩΝ, με σύνθημα η Ελλάδα πάνω από όλα.
Προτείνω αδελφοποίηση όλων των Ελλήνων ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας με έμφαση στην αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό.
Προτείνω ενεργή συμμετοχή καθημερνά όλων των πολιτών μέσα από τα μπλοκς για άμεση ενημέρωση όσων μας κρύβουν και μαγειρεύουν πίσω από τη πλάτη μας.
Τέλος προτείνω άμεση ενεργοποίηση των χριστιανικών μας αξιών, για όσους τις παραμέλησαν, μέσα από τις οποίες αυτό το έθνος έχει επιβιώσει, και που και πάλι θα το κάνει, καθώς μόνο από εκεί φαίνεται πια ότι μπορούμε να ελπίζουμε… Γι’ αυτό και έχουν λυσσάξει με τα τζαμιά, τους μουσουλμάνους και της επιθέσεις στην εκκλησία…. Γιατί ο χριστιανισμός ενώνει, ακόμα δεν το καταλάβατε?
Επί της γης παντελώς προδοθήκαμε….
Πανανδρος Ελλην
πηγή koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια: