Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΙΣΧΡΑ ΒΑΡΒΑΡΟ και σιωνιστικά προπαγανδιστικό, το βιβλίο «θρησκευτικών» της Α΄ Γυμνασίου….

Το τρομερό, δεν είναι το βιβλίο μόνο, αλλά το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τους εκπαιδευτικούς που καλλούνται να το διδάξουν. Γέμισε και η εκπαίδευση σαπρόφυτα του σιωνισμού, που θέλουν να αποκαλούνται και καθηγητές και μάλιστα... καθηγητές θεολογίας. 

Δεν μας λένε όμως ποιάς "θεολογίας"; Του ΤΑΛΜΟΥΔ, προφανώς!

Ρε άντε στο διάβολο που θέλετε και την στήριξη της κοινωνίας όταν σας πονάει η μείωση του μισθού σας!

Τεράστιες ευθύνες όμως, έχουν και οι γονείς, που δεν αντιδρούν.

Να πάρουν τα βιβλία και να πάνε να τα κάψουν έξω από το υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ (Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ) ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! 

Πόπη Σουφλή

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

   — …..Και στο φινάλε ρε τρισάθλιοι κοπρίτες, που κολά το «ολοκαύτωμα Εβραίων 1940-44″ σε βιβλίο που ΔΗΘΕΝ ασχολείται με την προϊστορία του…. Χριστιανισμού???… 
ΟΞΩ ΡΕΕΕΕ…. ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠ΄ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ…. 

Διαβάστε:

   — ΚΑΘΑΡΑ εβραϊκό το «Ελληνικό» βιβλίο θρησκευτικών της Α` γυμνασίου!!!
   — Ιδού με τι θα ασχοληθούν για μια ολόκληρη χρονιά τα παιδιά μας της πρώτης τάξης του γυμνασίου.
   — Και το χειρότερο?
   — Θα βαθμολογηθούν γι αυτό !!
— Την προϊστορία των εβραίων !!!

  — Και να ήταν μονάχα αυτό θα μπορούσα να το δεχτώ μιας και η παλαιά Διαθήκη είναι κοινή μεταξύ Χριστιανισμού κσι Ιουδαϊσμού.
  — Οι φωτογραφίες με την μελέτη της Τορά, με σύγχρονους Ιουδαίους ιερείς, με πιστούς και με Γιαχβέδες είναι απαραίτητες ??
— Το κεφάλαιο με το ολοκαύτωμα των εβραίων από τους ναζί που κολλάει στα θρησκευτικά??
— Αυτή η προπαγάνδα του ολοκαυτώματος δεν έχει σταματημό.
  — Πριν το τέλος του βιβλίου υπάρχει και μια αναφορά στον Μέγα Αλέξανδρο ο οποίος,
ήταν λέει η αιτία να χάσει ο εκλεκτός λαός του Θεού τον δρόμο του!!!! και να ακολουθήσει την ΜΟΔΑ των Ελλήνων!! Έλεος…..
— Μια ολόκληρη χρονιά για εβραϊκές ιστορίες. Κρίμα. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ>>>>









tsoutsouneros.arvanitis.eu

Πηγή
attikanea.

5 σχόλια:

χαλαρωσε είπε...

ειναι στο χερι του εκπαιδευτικου να στρεψει το ενδιαφερον των μαθητων εκει που πρεπει. Δεν ειναι εβραικες ιστοριες ειναι η παλαια διαθηκη. Δεν απηχουν χριστιανικες αποψεις οι κραυγες αυτες. Γενικα θα ελεγα οτι τα βασικα τα παιδια θα τα μαθουν. Αυτοι που φωναζουν ειναι α-χριστοι. Και να πανε να... δεν βριζω διοτι σημερα βαφτιστηκε ο μικρος μου ο γιος. Να ερθουν αυτοι να διδαξουν τα παιδια και να δουν τι εστι βερυκοκο. Αν προβληματιζονται τοσο πολυ για το βιβλιο να κανουν προσευχη να τους φωτιζει ο Θεος να γραψουν καλυτερο στο σπιτι τους και αμεσως θα φανει το αποτελεσμα στο σχολειο. Λες και ο εκπαιδευτικος Θεολογος αμα ειναι συνεπης στην πιστη του δεν ξερει τι να πει στα παιδια. Η καταγωγη του Κυριου ειναι θεικη και οχι εβραικη. Αρα οφειλουμε να το δειξουμε. Δειχνοντας την πορεια του λαου μεσα του οποιου εγινε οτι εγινε. Αυτο το προβλημα με την Π.Δ. δεν θα μας βγει σε καλο.

Ανώνυμος είπε...

Η Π. Διαθήκη είναι η βάση για την Καινή.Περιέχει όλες τις προφητείες για τον Χριστό, και τόσα γεγονότα, ναι μεν ιστορικά αλλά και συμβολικά, όπως π.χ. το βιβλιο της εξόδου και το πρώτο Πάσχα όπου όλα είναι τύποι και εικόνες του δικού μας περάσματος από αυτή τη γη της εξορίας, προς την αιωνιότητα.Αρκεί να εξηγηθεί σωστά, και να της αποδοθεί το σωστό νόημα.Πχ. ο Φαραώ είναι ο τύπος και συμβολισμός του Εωσφόρου, ο οποίος έχει "εγκλωβίσει" το λαό του Θεού (συμβ. των χριστιανών) στην Αίγυπτο(κατάσταση πτώσης).Ο άμωμος αμνός (αρσενικός, τέλειος, ενιαύσιος)είναι ο Κύριος που θυσιάζεται.Με το αίμα του πρέπει να ραντιστεί η πόρτα (της καρδιάς μας, όπως λέει ο απ. Παύλος) και οι παραστάτες ώστε να μην μπορέσει να μπει ο εξολοθρευτής άγγελος...αυτό σημαίνει ότι κάτω από αυτή τη θυσία του Χριστού και με το αίμα Του είμαστε προστατευμένοι.Να μην ραντιστεί το "κατώφλι" δηλ. να μην καταπατηθεί η ΜΙΑ και μοναδική θυσία (με θεωρίες ηθικολογίας).Τη νύχτα εκείνη (η νύχτα της τωρινής ζωής ) συντηρούνται τρώγοντας τον Αμνό (λόγος Θεού, θεία κοινωνία, προσωπική έπικοινωνία και ένωση πνευματική),"οπτό εν πυρί" όχι βραστό ή μαγειρεμένο (δηλ. προσλαμβάνεται η έννοια της σωτηρίας απόλυτα συνδεδεμένη με τη ΜΙΑ ΘΥΣΙΑ και όχι με τα διάφορα "μαγειρέματα" και θεωρίες του κάθε "μάγειρα"), το άζυμο ψωμί (τα άζυμα της κακίας όπως λέει ο Παύλος, δηλ. η "καθαρή ζωή") και τα πικρά χόρτα (πειρασμοί, δοκιμασίες, καθημερινός "σταυρός").
Στην έρημο όταν δαγκώνονται από τα φίδια (δαίμονες) κοιτάζουν τον χάλκινο όφι που ο Μωυσής ύψωσε επί του ξύλου και θεραπεύονται.Αυτός είναι πάλι ο τύπος του Χριστού ο οποίος έγινε υπέρ υμών "κατάρα" δηλ. πάνω στο σταυρό πήρε όλη την ανθρώπινη αμαρτία.Όλα αυτά τα εξηγεί πολύ καλά ο απ. Παύλος.Η Π. Διαθήκη όχι απλά δεν ακυρώνεται αλλά είναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ από το πρώτο βιβλίο της Δημιουργίας μέχρι το τελευταίο αρκεί να ερμηνευτεί κάτω από το φως της Καινής.
Μ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Να συμπλήρώσω πάνω στα προηγούμενα.
Τα "40 χρόνια στην έρημο" είναι όλη μας η πνευματική ζωή.Μετά την Εξοδο,δεν τους πήγε λέει από τον πιο "σύντομο δρόμο" γιατί είχε ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ..."δεν ωδήγησεν αυτούς δια της οδού της γης των Φιλισταίων αν και ήτο η συντομωτέρα,διότι ο Θεός είπε, μήποτε ο λαός ιδών πόλεμον μεταμεληθη και επιστρέψει εις Αίγυπτον".
Εχθροί μας είναι οι δαίμονες και τα πάθη.
ΔΕΥΤΕΡ."Ακουε Ισραήλ, υμείς πορεύεσθε σήμερον εις τον πόλεμον επί τους εχθρούς υμών.Μη εκλυέσθω υμών η καρδία, μη φοβείσθε, ότι Κύριος ο Θεός υμών ο προπορευόμενος μεθ υμών συνεκπολεμήσει υμίν τους εχθρούς υμών και διασώσει υμάς"
"...εωσού εξολοθρευθώσιν όσοι εναπελείφθησαν και εκρύπτοντο από προσώπου σου" (εκ των κρυφίων μου καθαρισόν με).
"...θέλει εξαλείψει Κύριος τα έθνη εκείνα απ εμπροσθέν σου κατ ολίγον ολίγον,ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ να αφανίσεις αυτούς πάραυτα, δια να μην πληθυνθώσιν εναντίον σου τα θηρία του αγρού.."
Δηλ. ο Θεός μας ελευθερώνει σταδιακά,και αφήνει κάποια ελαττώματα και πτώσεις για να μην μας επιτεθούν άλλα θηρία χειρότερα όπως η υπερηφάνεια, οίηση, κενοδοξία..
"...θέλεις ενθυμείσθαι πάσαν την οδόν, εις την οποίαν σε ωδήγησε ο Κύριος, τα τεσσαράκοντα ταυτα έτη εν τη ερήμω ,δια να σε ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ, να σε ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ...δια να σε αγαθοποιήσει εις τα έσχατά σου...
και σε εταπείνωσε, και σε έκαμε ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΈΘΡΕΨΕ ΜΕ ΜΆΝΑ, το οποίον δεν εγνώριζες, δια να σε κάμει να μάθεις ότι ο άνθρωπος δεν ζη με άρτον μόνον αλλά με πάντα λόγον εξερχόμενο εκ του στόματος του Κυρίου.."
"...θέλεις λοιπόν γνωρίσει ότι καθώς ο άνθρωπος παιδεύει τον υιόν αυτού, ούτω Κύριος ο Θεός σου σε επαίδευσε...".
Αυτά τα εξηγεί πολύ ωραία ο απ. Παύλος στην επιστολή προς Εβραίους.
Μ.Π.

χαλαρωσε είπε...

γενικοτερα θα ελεγα οτι το μαθημα των θρησκευτικων ειναι ενα προβληματικο μαθημα 1. διοτι το στηνουν ανθρωποι προβληματικοι, 2. διοτι απευθυνεται σε προβληματικους μαθητες 3. διοτι το διδασκουν προβληματικοι. Εμεις τωρα μαθαινουμε στα παιδια τι; Αν υπηρχε ενορια το μαθημα αυτο θα επρεπε να υπαρχει για να μελετουν κειμενα πατερικα οι μαθητες ΚΑΙ να γινονται πολυομματα, αντιθετως με το πασαλλειμα που γινεται καταντουν αομματα. Η πολεμικη απηχει την γυμνια μας και δυστυχως αντι να ειναι δεδομενα μερικα πραγματα απο το σπιτι και την ενορια αυτα δεν υφιστανται καν. Ε, ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΙΔΡΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΞΥΛΟΚΕΡΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΣΤΟΥς ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΓΟΝΕΙς ΡΟΧΑΛΗΤΟ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ!! ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ. ΟΛΑ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩς ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ Π.Χ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΩΛΟΠΙΑΣΙΜΑΤΑ. ΜΥΛΟΣ. ΠΑΝΤΩς ΟΣΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩς ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΙΡΙΜΠΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

"Η πολεμική απηχεί την γύμνια μας"
Αυτό τα λέει όλα.
Κάπου υπάρχει ΛΑΘΟΣ.
Είναι το γεγονός ότι όλων οι ταυτότητες έγραφαν "χριστιανός ορθόδοξος"? είναι το σύμπλεγμα κράτους-εκκλησίας? είναι οι λάθος αξίες και ο υλισμός που μας πέρασαν και περάσαμε? είναι ο εκφυλισμός εννοιών, και η ταύτισή τους με αντιδραστικές πολιτικές δυνάμεις παρελθόντος και παρόντος?
Εχεις πάντως δίκιο ότι με τον τρόπο που γίνεται το μάθημα, όχι απλά αδικείται ένα κείμενο που περιέχει πλούτο μηνυμάτων και αλήθειας, άμεσα συνδεδεμένης με την πνευματική μας ζωή και πορεία,(σύμφωνα με τις πατερικές ερμηνείες), αλλά αν ο εκπαιδευτικός δεν είναι κατάλληλος(δηλ. δεν έχει επάρκεια, ή έστω καλή διάθεση),και αν δεν υπάρχουν και κάποιες καταβολές από το σπίτι, το αποτέλεσμα είναι η πλήρης απαξίωση, που μπορεί να σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή, αποκτας δηλ. μια "προκατάληψη" και μια τυποποιημένη αντίδραση ως μόνιμο στοιχείο, και χάνεις τη δυνατότητα έρευνας που θα είχες τουλάχιστον αν σου ήταν άγνωστο.
Μ.Π.