Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος… Η Ρωσία πιέζει για την κατάρρευση του δολαρίου… Το Πεντάγωνο προετοιμάζεται για Εμφύλιο…

Γ” Παγκόσμιος Πόλεμος… Η Ρωσία πιέζει για την κατάρρευση του δολαρίου… Το Πεντάγωνο προετοιμάζεται για Εμφύλιο…
Ο αγώνας είναι μεγάλος και βρίσκεται σε εξέλιξη… Μούγκα όμως τα δυτικά Μέσα Ενημέρωσης… Η Ρωσία μάχεται τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την ίδια ώρα που το Πεντάγωνο προετοιμάζεται για μαζικό εμφύλιο… Σε σχέση με τους Ρώσους, οι Αμερικάνοι, μαζί με την Ευρώπη και τη Σαουδική Αραβία ετοιμάζονται για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο. Ο Βλάντιμιρ Πούτιν όμως δεν είναι μόνος του απέναντι σε αυτό το «ύπουλο παρεάκι» της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Κίνα και Βραζιλία βρίσκονται στο πλευρό του… Την ίδια ώρα που οι μεν δεν σταματούν τις κυρώσεις για να ρίξουν το ρωσικό ρούβλι, οι δε πιέζουν (μέσω Bricks και όχι μόνο) για την κατάρρευση του δολαρίου…
«Το ερώτημα είναι μόνο ποιος θα καταρρεύσει πρώτος. Οι ΗΠΑ έχουν χρέος πολλά τρισεκατομμύρια. Η Ρωσία έχει πλεόνασμα και μπορεί να επιζήσει. Πολλοί είναι πεπεισμένοι ότι η ζωή της Αμερικής δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ. Είναι ακόμη πιο βέβαιο ότι η Ευρώπη θα καταρρεύσει πριν από αυτό. Η μόνη ελπίδα για ΗΠΑ και Ευρώπη τότε είναι ο Γ” Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτή θα είναι η μόνη διέξοδος».
Δείτε το βίντεο και θα λάβετε όλες τις απαντήσεις

sociologyalert

Δεν υπάρχουν σχόλια: