Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ

THΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Αλυσοδεμένη η Ελλάδα, όμηρος της ντόπιας μαφίας που κάνει τα πάντα για να τη διαλύσει «εις τα εξ ων συνετέθη» . Μέρα με τη μέρα η Ελλάδα μετατρέπεται σε βομβιστή αυτοκτονίας έτοιμη να ανατινάξει τον εαυτό της στα έγκατα της Δύσης, ονειρευόμενη ορυζώνες. 
Ένα συνονθύλευμα πειθήνιων ντόπιων θεσμών και προσώπων σιωπά, δέσμιο του εαυτού του. Ανώμαλοι σεξουαλικά επιλέχθηκαν κατά προτεραιότητα για να υπηρετήσουν σε δημόσιες θέσεις τον αφέντη τους μέχρι τέλους. Όλοι βρέθηκαν έντεχνα στην κατάλληλη θέση  έρμαιο του πάθους τους για να συναινέσουν στη διάλυση της χώρας, χωρίς επιλογή. 
Τα Ταμεία του Κράτους άδεια, οι ιδιωτικοί μισθοί ντροπής, η εργασία  αόρατων και ανήμπορων μεταναστών κανόνας και οι παχυλές συντάξεις του Δημοσίου ανέγγιχτες. Όλη η άμυνα της κοινωνίας μας 500 εκατομμύρια και 2.000 αρνιά. Και αγόρια, πολλά αγόρια, πάντα διαθέσιμα. Μία σήψη γάγγραινα.
Αχυράνθρωποι θαμώνες ενός παρακράτους που υπέταξε από το 1973 την Ελλάδα, την διάβρωσε, την εξέδωσε κατ’ συρροή  στους δανειστές της, τη μετάλλαξε σε μία εγκληματική οργάνωση και τώρα με αγαλλίαση τη διασύρει χωρίς τα ιμάτιά της. Θλιβεροί πρωταγωνιστές, άλλοτε χαμογελαστοί άλλοτε μοχθηροί, οι ορντινάντσες του παρακράτους. Μονοπώλιο τους η τηλεοπτική προπαγάνδα και προστασία.
Τώρα σηκώνουν τη σημαία της ένοπλης πάλης απέναντι στη λογική, απέναντι στο φως. Αρνούνται να παραδώσουν την Ελλάδα στον 21ο αιώνα. Ως άλλη Εθνική Άμυνα του 1897 επιδιώκουν την υποδούλωση της για ένα άλλο αιώνα από ένα «ατυχές» γεγονός.
Όλοι μαζί αρχηγός και δέσμιος εθισμένος λαός για να μην ξυπνήσει από το λήθαργο θανάτου, υπηρετούν και διαδίδουν το ελληνικό όνειρο της εικονικής ζωής του άκοπου πλούτου. Του εφοπλιστή δημοσίου υπαλλήλου, του επιχειρηματία κροίσου του Δημοσίου. Του Δεν Πληρώνω.
Ό,τι δεν λύνεται κόβεται και η αλυσίδα μας θα σπάσει. Όσοι Άγιοι και να ονομαστούν, όσοι και να επιστρατευτούν, κανείς δεν μπορεί να φτάσει τους ανώνυμους σφαγιασθέντες από τον ISIS  που ομολογούν την πίστη τους σκύβοντας απλά το κεφάλι τους στα νερά της Μεσογείου. 
Παραδώστε στην Ευρώπη το παρακράτος κ.Τσίπρα, ανοίξτε και πάρτε επιτέλους τους λογαριασμούς της «αρπαχτής», εκβιάστε τους εταίρους με τους λογαριασμούς Ελλήνων στην επικράτεια τους και αφήστε τα όμορφα τα λόγια και την αγωνία σας για τους μισθούς και τις συντάξεις. 
Αυτοί θα εκτοξευτούν, αν πράγματι ενδιαφέρεστε, με τη διάλυση της Παράγκας και μόνο τότε. Αλλιώς το αύριο δεν ανήκει σε κανένα μας. Ούτε σε εσάς.

 ohifront. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: