Κυριακή 26 Μαΐου 2019

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ.

Δεσποτομανία ,Δεσπότης και ότι ναι ,όπου νάναι ,όπως να ναι.. 
Το όνειρο του κάθε Αρχιμανδρίτη εν Ελλάδι!
xeirotonia olbias 1
xeirotonia olbias 8
Ο ΑΛΑΝΤΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ
xeirotonia olbias 8

xeirotonia olbias 8


τρελο-γιαννης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΔΑΡΕΙΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΠΑΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ.

2 σχόλια:

χαλαρωσε είπε...

Χριστος Ανεστη, καλημερα σε αμεθυστο και φιλους,

νομιζω οτι ειναι κινηση τακτικης αμεθυστε. Ο ελληνικος αρχιμανδριτης ειναι παιδι του Δημητριαδος και ψυχοπαιδι του Αρχοντωνη. Η συναινεση ολων αυτων ωστε ο ελληνικος αρχιμανδριτης να δει την μιτρα την ναζιστικη εχει στοχους.
1. ο δημητριαδος δειχνει τι σοι κουμασι συναλασσομενο ειναι. Ποιος ξερει τι παιρνει και τι αναμενει.
2. Ο ελληνικιος αρχιμανδριτης βαζει υποψηφιοτητα για κατι παραπερα, εκτος κι αν ειναι εντελως θυμα, οποτε ο Κυριος να τον ελεησει.
3. Ο Αρχοντωνης αποκτα μάτια στην ναζιστικη συνοδο της ουκρανογερμανιας. Βαζει ποδι για περισσοτερα. Αφου την πρωτη φορα εφτασε στο 1686, την επομενη θα απαιτησει να ισχυσει το καθεστως που υπηρχε το 1200 στο κιεβο και σε ολη τη ρωσσια
4. Οταν θα ερθει ο ελληνικος αρχιμανδριτης να λειτουργησει στον Βολο τι θα του πει ο πνευματικος του αερας. Μη λειτουργεις; Ειναι δυνατον τετοια απονια στο ξενιτεμενο; ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΠΡΩΤΑ ΜΟΝΟΣ ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΟΪΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΝΑΖΙ ΟΥΚΡΑΝΩΝ. ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΜΙΤΡΟΦΟΡΟΥΣ. Ο ΙΕΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΑ, ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΟΣΤΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
5. Ο ιερος ανωμυμος θα πει να το παρει το ποταμι και ο ανιεροθεος θα εφευρει απο την κουτρα του νεες ερμηνειες για το ακτιστο του πατριαρχειου Κωνσταντινουπολεως και για την νοερα αειπαρθενια του Αρχοντωνη.
6. Ολοι θα αποδεχτουν τα τετελεσμενα και τοτε θα βγουν και δυο τρεις δυνατες πατριαρχικες φωνες να προγγιξουν τους απορουντες.
7. Θα εχουμε ντε φακτο αναγνωριση και οταν το επιτρεψουν οι συσχετισμοι και ντε γιουρε.
8. Θα υποσκαψουν ολες τις αντιδρασεις με πλαγιες ομιχλωδεις κινησεις.
9. Ωσ εκ τουτου αν ο ελληνικος αρχιμανδριτης, αν το τονιζω, δεν ειναι θυμα και ηλιθιος θα αποδειχθει η κερκοπορτα της ουκρανοναζιστικης αναγνωρισης.
10. Ο Δημητριαδος αποδεικνυεται πεμπτη φάλαγγα. Αραγε οι της ακαδημιας το σχεδιάσαν μονοι τους αυτό ή εχει και τη νυφιτσα την αμερικανικη το μενου;
11. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΑΝ ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΛΕΝΕ. ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ; ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ; 90%. ΟΣΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΚΟΥΤΑΓΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΠΆΝΩ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Έξοχος!