Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Επιλεκτικά και μόνο για τους χριστιανούς διπλή μάσκα... Στο ναό μεταδίδεται ευκολότερα διαπιστωμένα ο γαλαζοαίματος κοβιντοκορώνας, ο κοβιντοβασιλιάς απ΄ότι στο σούπερ μάρκετ;

                                                  

Του Άη Γιάννη του Δαμασκηνού του ακρωτηρίασαν το χέρι όχι οι τζιχαντιστές της εποχής αλλά οι "καλοί χριστιανοί" εκείνης της ιστορικής περιόδου που όμως έτυχε να είναι εικονομάχοι... Απαράμιλλο θύμα της τότε Λογοκρισίας... Χριστιανοί μεν εικονομάχοι δε είχαν πάρει την κοσμική και την εκκλησιαστική εξουσία και δίωκαν με μένος τους διαφωνούντες...Ήταν πολέμιοι της εικόνας οι σημερινοί είναι πολέμιοι του προσώπου προσωπομάχοι της ζωντανής εικόνας "Εἰκών εἰμι, τῆς ἀρρήτου δόξης σου, εἰ καὶ στίγματα φέρω πταισμάτων" του κατ΄εικόνα…..

Θύμα της Λογοκρισίας της εποχής του... όλη η φρίκη της Λογοκρισίας σε μια εικόνα.

Με διπλή μάσκα οι πιστοί για την Ανάσταση και τον Επιτάφιο...

Γιατί αυτή η εξαίρεση για το ναό και μάλιστα Μ Εβδομάδα; oι πιστοί είναι πολίτες β ΄κατηγορίας οι χριστιανοί μεταδίδουν τον ιό του χριστιανισμού όπως κάποτε οι κομμουνιστές τον αντίστοιχο;;;

Στο ναό μεταδίδεται ευκολότερα διαπιστωμένα ο γαλαζοαίματος κοβιντοκορώνας ο κοβιντοβασιλιάς απ΄ότι στο σούπερ μάρκετ;

Γιατί αυτή η επιλεκτική μεταχείριση και οι διακρίσεις κατά των χριστιανών; Γιατί αυτή η άνιση μεταχείριση που ως τέτοια είναι και αντισυνταγματική προσβάλλοντας ισονομία ισοπολιτεία;;

Δηλ. οι μάσκες ακολουθούν τη λογική εμβολίου;; Στην αρχή είπαν αρκεί μια δόση και τώρα λένε 2;;; Mε 2 μάσκες όλα οκ ή μήπως χρειαστεί και τρίτη και τέταρτη..

H εκκλησία τι είναι το πειραματικό εργαστήρι όπου πιλοτικά θα εισάγονται μέτρα για να επεκταθούν μετέπειτα και σε άλλους τομείς της κοινωνίας; Αυτή θα όφειλε να είναι η απάντηση της επίσημης Εκκλησίας….

Η προσευχή είναι έκφραση απόλυτης ελευθερίας για να είναι απολυτρωτική ή δεν είναι… Η προσευχή δεν είναι πειθαναγκασμός ούτε καταναγκαστικά έργα αυτή η συμμόρφωση αλλοιώνει όλο τον χαρακτήρα και την ουσία της... η προσευχή είναι πράξη ελευθερίας και όχι υποδούλωσης (για να είναι άνοιγμα προς τον κατ΄εξοχήν Άλλον)… Αν η προσευχή ήταν πράξη υποδούλωσης δεν θα μπορούσε ποτέ να επιφέρει την λύτρωση δηλ. την απελευθέρωση… η προσευχή είναι το σπάσιμο των δεσμών και των στεγανών κάθε στερεότυπου κάθε καθωσπρεπισμού και κομφορμισμού …ή δεν είναι. Σ΄αντίθετη περίπτωση είναι μια μηχανιστική αυτοματοποιημένη αλλοτριωμένη στείρα επανάληψη… Στην προσευχή δεν είσαι ποτέ ο ίδιος πάντα αλλάζεις μεταμορφώνεσαι ακολουθώντας τον Μεταμορφωμένο...Το Παύλειο δόγμα ως ζητούμενο είναι η Μεταμόρφωση και όχι η συμμόρφωση "καὶ μὴ συσχηματίζεσθαι τῷ αἰῶνι τούτῳ, ἀλλὰ μεταμορφοῦσθαι τῇ ἀνακαινώσει τοῦ νοὸς ὑμῶν"

Από την μονή του Αγίου Σάββα η Κοίμηση του Άη Γιάννη του Δαμασκηνού!

Η μεταμόρφωση ως παραμόρφωση του Κάφκα κινείται ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση από το επιδιωκόμενο και στην προκειμένη περίπτωση…

Δεν θα γίνω το υγειονομικό σκιάχτρο στ΄Αμπέλι του Κυρίου...

μη εισενέγκεις ημάς εις (τέτοιον) πειρασμόν”..

θα υπομείνουμε και το Β΄ Πάσχα του εξοστρακισμού αναμένοντες ελπίζοντες και ακράδαντα πιστεύοντες Εμήν εκδίκηση εγώ ανταποδώσω όπως λέγει ο Κύριος….

Τα μέτρα του εκκλησιαστικού απαρτχάιντ καταπατούν κατάφωρα τις θρησκευτικές ελευθερίες ..

dimpenews.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λίγο τα μπερδεψε ο καλός αρθρογράφος.

Του Αι Γιάννη του Δαμασκηνού, ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ τα ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ της ΕΠΟΧΗΣ του, του κόψανε το κέρι και του το ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ...(γι αυτό και έφτιαξε ο άγιος Ιωάννης ΑΠΟ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ μετέπειτα την εικόνα της ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑΣ)

Του ΑΓΙΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ, Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥΚΟΣ ο..."χριστιανός" ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΗΣ, του ΈΚΟΨΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ.. επειδή ο ΜΕΓΑΣ ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ του ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ...ΑΠΛΉ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ βλέπουμε εδώ..ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

"Μου κόβεις Μάξιμε το ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ; ΣΟΥ ΚΟΒΩ και γω ο Βασιλεύς ΠΑΡΕΑ με τον..."χριστιανό" ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΗ Πατριαρχούκο της εποχής, σου ΚΟΒΩ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΑΓΙΩΤΑΤΕ ΜΑΞΙΜΕ το ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ και ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ..για να...ΜΆΘΕΙΣ ..την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Καιρου σου, ΔΟΥΛΙΚΑ, να την προσκυνάς!"