Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ν.Δήμου για Ρεπούση: Ως παλαιός «ανθέλλην» την καλωσορίζω στην τάξη των ανθελλήνων...

Πόσα φίδια φαρμακερά, χωράει τούτη η χώρα στα σπλάχνα της; Όλοι αυτοί, θέλουν κρέμασμα και οι καρδιές τους να καούν... να γίνουν στάχτη!

Δεν είναι να απορεί κανείς πως φτάσαμε ως εδώ! Πολλά τα ανθελληνικά σκυλιά.
Νίκο Δήμου, πάρε αυτό  το τσώλι και όλα τα άλλα τσώλια και άντε στο διάολο, αλλά εκτός Ελλάδας.
Εδώ, θα μείνουμε ΜΟΝΟ όσοι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!

Πόπη Σουφλή
 

Οι μύθοι βούλιαξαν το ελληνικό έθνος, γράφει ο γνωστός συγγραφέας Νίκος Δήμου με αφορμή τη δήλωση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση ότι ο χορός του Ζαλόγγου είναι εθνικός μύθος. Μόνο οι ανθέλληνες αγαπούν πραγματικά την πατρίδα τους γιατί λένε αλήθειες, έστω και δυσάρεστες, γράφει.

Γράφει ο Νίκος Δήμου στο άρθρο του στην lifo:

Δεν γνωρίζω τη Μαρία Ρεπούση. Ωστόσο, παρακολουθώ τα όσα λέει, γράφει και τα όσα υφίσταται.
Ως παλαιός «ανθέλλην» την καλωσορίζω στην τάξη των ανθελλήνων, που
για μένα είναι οι πιο σωστοί και χρήσιμοι Ελληνες. 

Είναι οι μόνοι που πραγματικά αγαπούν την πατρίδα τους και της λένε αλήθειες – έστω και δυσάρεστες. Μόνο πάνω σε αλήθειες μπορεί να χτιστεί μία υγιής και ρωμαλέα εθνική ταυτότητα.

Οι μύθοι βούλιαξαν τούτο το έθνος. Δεν μας άφησαν ποτέ να αντικρίσουμε την πραγματικότητα, να δούμε το αληθινό μας πρόσωπο στον καθρέφτη. Το πόσο σημαντικό είναι το ψεύδος για μας φαίνεται από την αντίδρασή μας: σε κάθε αμφισβήτησή τους εκλύεται υστερία που πλημμυρίζει το Διαδίκτυο.
Νομίζουμε πως είμαστε λαός σπλαχνικός και φιλάνθρωπος: όμως έχουμε κάνει θηριωδίες φοβερές. Στην κατάληψη της Τριπολιτσάς σφάχτηκαν αναίτια χιλιάδες άμαχοι. Στη Μικρασιατική Εκστρατεία ο Ελληνικός Στρατός έκανε απίστευτες σφαγές και ωμότητες - προκαλώντας τα άγρια αντίποινα. Αυτά δεν μας τα είπαν στο σχολείο.

Νομίζουμε πως η εκκλησία μας είναι ανώτερη: μπορεί να μην είχε Ιερά Εξέταση αλλά έκαψε, έσφαξε και βασάνισε τους Ελληνες εθνικούς και στην Εικονομαχία σκότωσε εκατό χιλιάδες «αντιφρονούντες». Αργότερα καταράστηκε τον Ρήγα, πολέμησε και αφόρισε την Επανάσταση, και για να καλύψει την ντροπή επινόησε μετά τους μύθους της Αγίας Λαύρας και του Κρυφού Σχολειού.

Νομίζουμε ότι κρατάμε από μεγάλο σόι, αλλά το Βυζάντιο ήταν πολυεθνικό ρωμαϊκό και όχι ελληνικό κράτος. Ούτε ένας αυτοκράτορας δεν καταγόταν από την κυρίως Ελλάδα. Ρωμιοί (δηλαδή Ρωμαίοι) ονομαζόμασταν, μέχρι που μας ξαναβάφτισαν Ελληνες οι Δυτικοί. Οι οποίοι και μας απελευθέρωσαν, όταν η Επανάστασή μας είχε αποτύχει - χάρη στο αλληλοφάγωμά μας.

Και βέβαια ο Xορός του Ζαλόγγου ήταν μύθος. Το τραγούδι που (δήθεν) τραγούδαγαν οι Σουλιώτισσες γράφτηκε 106 χρόνια μετά. Και θα ήταν δύσκολο να το τραγουδάνε, αφού ήταν αλβανόφωνες. Σαν τα πληρώματα του ελληνικού στόλου, που, όπως γράφει ο Παπαρρηγόπουλος, δεν κατάλαβαν λέξη από τον λόγο που τους έβγαλε ο Μαυροκορδάτος στα ελληνικά. Ούτε αυτά τα μάθαμε ποτέ.

Πατώντας πάνω στους μύθους, χτίσαμε μια ψεύτικη ταυτότητα. Γίναμε «κακομαθημένα παιδιά», όπως σωστά μας αποκάλεσε ο Ζαμπέλιος, και περιμένουμε από τους άλλους λαούς ειδική μεταχείριση. Οπότε η Μαρία Ρεπούση κάνει άγια δουλειά όταν προσπαθεί να μας συνεφέρει. Μακάρι και οι άλλοι ιστορικοί (που όλα αυτά τα γνωρίζουν καλά) να είχαν το θάρρος της.

Πηγή    ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ


ΣΧΟΛΙΟ : Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ. Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ.
Κάτι συμβαίνει. Ο Ράμφος αριστερός κι αυτός, μάς παρακινεί να μπούμε στήν ιστορία. Καί ταυτόχρονα όλοι μαζί αρνούνται τήν Ελληνική Ιστορία. Καί μάς καλούν νά μπούμε στή γερμανική ιστορία.
Διότι ο Κασιδιάρης αρνούμενος τό ολοκαύτωμα, αρνείται τό μελανό σημείο τής γερμανικής ιστορίας. Τό μεγαλύτερο εμπόδιο στήν αποδοχή τής γερμανικής ιστορίας, σάν τήν ιστορία τής ανθρώπινης προόδου.
Παράλληλα οι οικουμενιστές τής ακαδημίας Βόλου μάς παρακινούν νά αφήσουμε τήν θεολογία μας καί τήν πίστη μας καί στή θέση της νά βάλουμε τήν γερμανική μεταρρύθμιση.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ;
Ο Δήμου είναι γνωστός γερμανοτραφής. Σπούδασε τό γερμανικό πνεύμα. Καί καλά έκανε, τού έδωσε κάποια φήμη, χωρίς νά την αξίζει, διότι τό μόνο πού τόν ενδιαφέρει, είναι νά σοκάρει γιά νά τραβά τήν προσοχή. Δέν τόν ενδιαφέρει η έρευνα. Είναι ο πρόδρομος τού Κωστόπουλου. Τό λάϊφ στάϊλ τής δεξιάς.
Λέει : "Γίναμε «κακομαθημένα παιδιά», όπως σωστά μας αποκάλεσε ο Ζαμπέλιος, και περιμένουμε από τους άλλους λαούς ειδική μεταχείριση".
Τό περίεργο είναι πώς αυτό ακριβώς γεύτηκε από τά γερμανικά πανεπιστήμια όταν σπούδασε. Φυσικά δέν κέρδισε τή φήμη του μέ τό σπαθί του, πού νά το βρεί; Πάτησε στήν κοινή Ελληνική μας κληρονομιά. Και ίσως είναι από τούς υπεύθυνους τής αλλαγής γνώμης τών Ευρωπαίων απέναντί μας.
Ο Δήμου είναι η μεγαλύτερη απόδειξη τής κενότητος τών νεο-Ελλήνων.
Καί Βουδιστής! Λάτρης τού κενού τού Νού. Τού δικού του.
Άνθρωπος νεο-Έλλην πού δέν μετέχει τής αρχαίας Ελληνικής φιλοσοφίας είναι γιά ανακύκλωση. ΕΧΕΙ ΒΑΡΥ ΚΑΡΜΑ.
Αμέθυστος

1 σχόλιο:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Οι ανακυκλώσιμοι και αναλώσιμοι αυτοί νεο-Έλληνες(νεο-Έλληνες Ιησουίτες ειδικού βάρους και κύρους και εγνωσμένης-κατεγνωσμένης-απεγνωσμένης αξίας-απαξίας..)έχουν καταλάβη το ελληνικό πνεύμα,κάμψη το ελληνικό φρόνημα.Είναι τρομερό,φοβερό πανθομολογουμένως το συγκεκριμένο γεγονός.Με τα βέλη να κατευθύνονται υπερσυσσωρευόμενα και οργανωμένα,ενοποιούμενα και συγκεντρούμενα (πυρά) προς τον κοινό των στόχο,πολύ συγκεκριμένο,τους Έλληνες και τη σοφία των.