Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΣΥΡΙ - ΓΚΕΤΟ

Πηγή: Greek National Pride

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ!



Παρατηρούμε πως, ενώ ο π. Φίλιππος ομιλεί με απόλυτη ηρεμία, επιχειρήματα και σύνεση – χαλώντας το παραμυθάκι των ισλαμολάγνων “προοδευτικών” περί “χριστιανοταλιμπάν” – οι εγκάθετοι δημοσιογραφίσκοι

ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

Αυτό άλλωστε κάνουν συστηματικά τις τελευταίες μέρες:

Επικεντρώνονται στα όποια επεισόδια, αποπροσανατολίζουν τον κόσμο και κομματικοποιούν τα πάντα και τους πάντες, αλλά κανείς δεν μιλάει για την ταμπακιέρα!

Γιατί ξεσηκώθηκαν οι πιστοί;

Έτσι, στα καλά καθούμενα τους… ήρθε να πάνε έξω από ένα θέατρο και να φωνάζουν;

Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ;;;

Έπειτα, εμφανίζεται ο έτερος θιασώτης της ανωμαλίας, που διαπομπεύεται από κανάλι σε κανάλι περιφερόμενος ως κοινός αλήτης που βρίζει τους συνομιλητές του:

Ο ανεκδιήγητος Τατσόπουλος, διακόπτει τον πατέρα Φίλιππο κι αναμασάει κάτι για “θεοκρατίες”, ενώ ψελλίζει για “αστικούς μύθους”, όταν ο ιερωμένος κάνει αναφορά στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821!

Δεν αξίζει να πάρουμε στα σοβαρά τον συγκεκριμένο, αλλά θα επισημάνουμε δύο πραγματάκια μόνο:

- Αν είχαμε θεοκρατία, θα έψαχνες το κεφάλι σου τώρα, αν δεν το είχαν δώσει μεζεδάκι στα σκυλιά.

- Τα περί “αστικών μύθων”, ανιστόρητο σούργελο, τράβα να τα πεις ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ που σ’ ελευθέρωσαν για να λες τις αρλούμπες σου, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Ξεκίνα από αυτά του Κολοκοτρώνη, ανιστόρητε και αστοιχείωτε:

«Νέοι, πρέπει να φυλάξετε την πίστη σας και να την στερεώσετε, διότι, όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε πρώτα υπέρ ΠΙΣΤΕΩΣ και έπειτα υπέρ ΠΑΤΡΙΔΟΣ…»

Σχόλιο: Απολαύσαμε μια άποψη της κοιλάδος του Συρινγκέτο, όπου προστατεύεται η Άγρια Ζωή και όπου κυριαρχεί ο βασιλιάς των λιονταριών, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

Αμέθυστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: