Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ελληνίδα έχασε την όρασή της από άγνωστο γενόσημο

Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος των γιατρών του ΙΚΑ, Γιάννης Χρονόπουλος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Η ασθενής, η οποία έπασχε από οστεοπόρωση και για αυτό το λόγο λάμβανε θεραπεία, όταν έλαβε το άγνωστο γενόσημο διαπίστωσε ότι έχασε μέρος της όρασή της. Η παρενέργεια αυτή διήρκησε για τουλάχιστον τρεις ώρες ενώ παράλληλα άρχισε να νιώθει μυϊκά άλγη.
Σε επικοινωνία μας με τον κ. Χρονόπουλο, μας είπε ότι οι παρενέργειες αυτών των φαρμάκων είναι πολλές κάτι που αποδεικνύει η περίπτωση της ασθενής του, η οποία βίωσε άμεσα την απειλή του συγκεκριμένου φαρμάκου. «Σκεφτείτε τι κάνουν τα ανώνυμα γενόσημα από το Μπαγκλαντές!», τόνισε ο κ. Χρονόπουλος.
Εξάλλου επανειλημμένως ο ιατρικός κόσμος και ιατρικοί σύλλογοι έχουν τονίσει την επικινδυνότητα της συντογογράφησης με βάση την δραστική ουσία που η τρόικα και η γερμανίδα Καγκελάριος θέλουν να επιβάλλουν στην χώρας μας. Μέτρο που σε καμία άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχει ισχύσει και όπως άπαντες δηλώνουν θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των Ελλήνων πολιτών.
Όλος ο επιστημονικός κόσμος επιμένει ότι η συνταγογράφηση με βάση την δραστική ουσία δεν έχει καμία θεραπευτική βάση και ότι πίσω από αυτό κρύβονται συγκεκριμένες πολυεθνικές με τεράστια παραγωγή φθηνών ανώνυμων γενόσημων σε τρίτες χώρες, οπως η Ινδία, η Κίνα, το Ισραήλ, το Μπαγκλαντές κ.α.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειδες ο πολιτισμος που θα ελεγε και ο Τσιφορος . Στην ειρηνη σε πεθαινει στον πολεμο σε σκοτωνει . Ειτε κομμουνισμος ειτε φασισμος ειται κοινοβουλευτισμος ειτε καπιταλισμος ολα τα συστηματα . Και οι θρησκειες . Ειταν στα νησια του Ειρηνικου καποιες φυλες κεφαλοκυνηγων . Αυτοι καναν κατι ψευτοπολεμους με τα βελη που ειχαν σκοτωνονταν καμια δεκαρια τον χρονο και οι Παπουας κυριως βαζαν τα κρανια των σκοτωμενων σαν ενδειξη παλληκαριας στα καλυβια τους . Για αυτο τους ονομασαν κεφαλοκυνηγους . Στον μεσοπολεμο πλακωσαν οι ιεραποστολοι τους ειπαν τι πραματα ειναι αυτα δεν ντρεπεσται θα γινεται χριστιανοι . Ξεκινα και ο Β Παγκοσμιος και στα νησια τους πχ Γκουανταλκαναλ και αλλα νησια αρχισε ο πολεμος πολιτισμενων χριστιανων Αμερικανων με πολιτισμενους βουδιστες Ιαπωνες . Και αντι να σκοτωνονται 10 τον χρονο και να τους βγαζουν και τραγουδι βλεπαν οι ιθαγενεις να σκοτωνονται κατα χιλιαδες οπαδοι του ειρηνικου βουδισμου Ιαπωνες και οπαδοι του ειρηνικου χριστιανισμου Αμερικανοι για μια σημαια σε κορυφες λοφοσειρων . Και μην πει κανεις οτι η Ορθοδοξια στην πραξη δεν εχει τετοια τα 2 εκατομυρια νεκροι στα 1914 με 1916 που ο τσαρος εστελνε εικονισματα στους μουζικους κα μετα βουρ στα κανονια του Λουντεντορφ τους διαψευδουν . Τελειωσε με το καλο ο πολεμος στον Ειρηνικο ριξαν και οι χριστιανοι στους βουδιστοσιντοιστες 2 μπομπιτσες να εχουν να παθαινουν καρκινο για μερικους αιωνες μετα οι Παπουας και οι αλλοι κεφαλοκυνηγοι ειδαν αλλα απο τον πολιτισμο . Να τα ναρκωτικα να κατι φτιαχτα ανταρτικα κατα ινδονησιας στο Τιμορ να εχουν να παταν ναρκες μεχρι το Μουντιαλ του 2214 και καταλαβαν οι ανθρωποι . Η διαφορα ανιμισμου και πολιτισμου στην πραξη ειναι ποσοτικη . Σαν πρωτογονος που και που κανενας σκοτωμενος . Απαξ και εκπολιτιστεις η απο οπλο πας η απο ναρκωτικο η απο φτωχια . Α.Μ

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ο ''πολιτισμός'' και ο ''μη πολιτισμός'' είναι,επί τη βάσει των,ψευδαίσθηση βαρείας (ίσως και ανιάτου) παθήσεως.Ένα (ακόμη) στερεότυπο της (αθέου) ανθρωπότητος.