Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Αθώοι οι σφαγείς του UCK...

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία αθώωσε από όλες τις κατηγορίες τους τρείς οπλαρχηγούς «σφαγείς» των ορθόδοξων Σέρβων κατα την περίοδο του πολέμου για το Κόσοβο. Συγκεκριμένα αθώοι κρίθηκαν ο πρώην αρχηγός του «Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου» UCK Ραμούς Χαραντινάι, ο οπλαρχηγός Λάχι Μπραχιμάι και ο οπλαρχηγός Ιντρίζ Μπαλάι, και το δικαστήριο διέταξε την άμεση απελευθέρωσή τους, αναφέρει το αλβανικό πρακτορείο Balkanweb.
OI προαναφερόμενοι οπλαρχηγοί του UCK είχαν παραπεμφθεί στο «Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης» με τις κατηγορίες των «κατά συρροή δολοφονιών, βασανιστηρίων και απάνθρωπης μεταχείρισης αθώων πολιτών (γυναικόπαιδα, γέροι), εγκλήματα τα οποία είναι αντίθετα με τους νόμους και τα έθιμα του πολέμου" σύμφωνα με το κατηγορητήριο που διαβάστηκε από τον εισαγγελέα της υπόθεσης, Bakone Moloto.
Εν τω μεταξύ, στους δρόμους του Κοσσυφοπεδίου έχουν αρχίσει γιορτές για το την αθώωση των οπλαρχηγών του UCK. Πολλοί πολίτες παρακολούθησαν τη συνεδρίαση απευθείας από την ιστοσελίδα Balkanweb. Lajmet.com. αλλά και μπροστά από τεράστιες οθόνες που τοποθετήθηκαν στο Κόσοβο. Η δίκη των οπλαρχηγών του UCK ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2010.
Και οι τρείς κατηγορήθηκαν για διάπραξη εγκλημάτων πολέμου σε αθώους πολίτες καθώς και απάνθρωπη μεταχείριση αιχμαλώτων και αθώων πολιτών στο στρατόπεδο Jablanica την περίοδο Μάρτιος -Σεπτέμβριος 1998.
Σύμφωνα με το Radio Free Europe, ο πρώην αρχηγός του UCK και πρώην πρωθυπουργός του Κοσόβου Ρ. Χαραντινάι και οι δύο πρώην συνάδελφοι του αναμένεται να επιστρέψουν στο Κοσσυφοπέδιο εντός των προσεχών ημερών.
Παρά την δικαστική εμπλοκή του ο Χαραντινάι είχε παραμείνει πρόεδρος της αντιπολιτευόμενης "Συμμαχίας για το Μέλλον του Κοσσυφοπεδίου", και έχει σκοπό να συμμετάσχει ενεργά στα πολιτικά δρώμενα μετά την επιστροφή του στην Πρίστινα.
Η απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης στην υπόθεση του Χαραντινάι έρχεται περίπου δύο εβδομάδες μετά την αθώωση από το ίδιο δικαστήριο των δύο πρώην Κροατών στρατηγών Άντε Γκοτόβινα και Μλάντεν Μάρκατς που είχαν διαπράξει τα ίδια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Αυτά να τα βλέπουν οι έλληνες πολιτικοί οι οποίοι θέλουν να πάμε στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για την επίλυση του ζητήματος της υφαλοκρηπίδας με την Τουρκία.


Από την άλλη πλευρά οι αντιδράσεις των Σέρβων στο θέμα αυτό αναμένονται μεγάλες και ελλοχεύει ο κίνδυνος επεισοδίων και αναφλέξεως στην περιοχή του Κοσόβου. Τώρα γίνεται απολύτως κατανοητή η παρέμβαση του ρώσου αντιπρόεδρου D. Rogozin περί «απολύτου σεβασμού της πολιτικής βούλησης του Σερβικού λαού» . Αναμένονται και ρωσικές αντιδράσεις επί του θέματος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Ποσειδώνας
ΣΧΟΛΙΟ ιστολογίου koukfamily
Μόνο οι Σέρβοι και γενικά όσοι είναι εχθροί των Αμερικανών και την Νέας Τάξης καταδικάζονται....
Καταλαβαίνεται τώρα αν είναι ή όχι ένοχοι αυτοί που καταδικάζονται....
Εν τω μετξά να διευκρινήσουμε εδώ ότι οι ΗΠΑ έχουν δηλώσει ότι ποτέ δεν θα επιτρέψουν κανένας στρατιωτικός τους να είναι κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου... και δεν αποδέχονται την δικαστική εξουσία του Δικαστηρίου της Χάγης πάνω στο ένστολο προσωπικό τους!!!!!!!!!!!!!
ΣΧΟΛΙΟ : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΕΩΣ : ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.
Ταυτόχρονα επιβάλλεται η δαιμονική διδασκαλία πού προτρέπει τούς χριστιανούς νά μήν θυμώνουν νά μήν αντιδρούν καί νά περιμένουν παθητικά τήν εξαφάνιση τους.
Επιβάλλοντας τήν διδασκαλία τού Νιρβάνα στή θέση τής Πατρίδος.
Αυτό είναι τό έργο τού οικουμενισμού.
Αμέθυστος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ερωτώ: Ο Χριστός και οι μάρτυρες θύμωναν ή περίμεναν υπομονετικά την εξόντωσή τους;

amethystos είπε...

Ας πούμε ότι είσαι καλοπροαίρετος.Αλλο θυμός,άλλο οργή.Γνωρίζεις τούς βίους τών μαρτύρωνή;ή απλώς κάνεις τον έξυπνο;Λένε σήμερα οι Βουδιστές πώς ο Βούδας είναι ανώτερος από τόν Κύριο διότι πήρε μαστίγιο καί έδιωξε τούς εμπόρους.ΘΎΜΩΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Υποθέτω ότι είμαι καλοπροαίρετος, και δεν μου αρέσει να κάνω τον έξυπνο, αλλά δεν μπορώ και να ακυρώσω εντελώς την όποια σκέψη, για να αρέσω σε κάποιους. Νόμιζα ότι η οργή παρουσιάζεται ως μεγαλύτερος βαθμός του θυμού, και ως προεόρτιο του φόνου. Και θυμοί ξέρω ότι υπάρχουν δυο ειδών. Ο εμπαθής θυμός κατά του συνανθρώπου και ο απαθής θυμός κατά της αμαρτίας. Υποθέτω ότι ο Κύριος ως αναμάρτητος θύμωσε κατά της αμαρτίας των εμπόρων και όχι κατά των προσώπων των εμπόρων. Τους ίδιους τους εμπόρους ωςπρόσωπα τους αγαπούσε.Αν δεν τους αγαπούσε ως πρόσωπα, τι Θεάνθρωπος αγάπης θα ήταν;Και ο πατέρας όταν τιμωρεί το παιδί του, υποτίθεται ότι απαθώς το τιμωρεί, λόγω της κακής του παιδιού ενέργειας και όχι διότι μισεί το πρόσωπο του παιδιού του.Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

amethystos είπε...

Πολλές υποθέσεις,ιδανικές σκέψεις.Δέν υπάρχει η πτώση.Στό θεμέλιο τού Ελληνικού έθνους υπάρχει ο θυμός τού Αχιλλεα και ο πολύπραγος Οδυσσέας.Τελικά ψηφίζεις Βούδα;

Ανώνυμος είπε...

Ούτε Βούδα ψηφίζω, ούτε Εμφύλιο.
Ψηφίζω τη Μεσότητα. Υπάρχει.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Η Μεσότητα είναι ο Λάμα(ο...Δαλάι ή...κάποιος...από...τους Δαλάι..).Νομίζεις,δηλαδή,πως,εάν 'ζούσε,μεταξύ μας,σήμερα,ο πρώτος διδάξας,επειδή και εφευρών,τη μέση οδό,τη μεσότητα,την απέχουσα τόσο της υπερβολής όσο και της έλλειψης(των δύο κακιών της ψυχής του ανθρώπου),ο μέγας-μέγιστος,Αριστοτέλης,δε θα σε κατεκεραύνωνε και 'στηλίτευε και μόνο για αυτό το ανωτέρω που μόλις έγραψες,''πανέξυπνο'';