Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ;;;;; Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 250.000 ΚΟΣΜΟ! (video)

http://indobserver.blogspot.gr/2013/06/250000.html

Πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν όλα τα σχετικά με το Θεό και την ύπαρξή Του. Ακόμη και άθεοι όμως πίστεψαν με όσα είδαν στην Zeitun στην Αίγυπτο. Το γεγονός έχει καταγραφεί ιστορικά, και κάνει το γύρο του κόσμου και του διαδικτύου. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και μόνοι σας σε ξένα δίκτυα. Η Παναγία εμφανίστηκε πάνω από εκκλησία και για πολλές μέρες. Ένα θέαμα εκπληκτικό το οποίο το έβλεπαν επί μέρες χιλιάδες άνθρωποι. 250.000 περίπου είδαν ζωντανή και ολόσωμη την Παναγία πάνω σε ναό. 

 Δείτε το βίντεο:



to-mati
Πηγή : sociologyalert

ΣΧΟΛΙΟ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. 
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ: ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ. 

Αμέθυστος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το σχόλιό σας, συμφωνούμε απόλυτα.

Χρειάζεται τεράστια επαγρύπνηση και προσοχή για να μην πλανηθούμε.
Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τη φανέρωση του Ανόμου. Αν δούμε ότι κτίστηκε και ο Ναός, τότε, θα είναι απολύτως βέβαιο. Στώμεν καλώς. Στώμεν μετά θείου, σωτηρίου, αγίου Φόβου.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ "φτιαγμένο" μου φάνηκε το βίντεο με τις εμφανίσεις της "Παναγίας"
Το 1968 έγιναν αυτά, και ξαφνικά μας τα ξεφουρνίζουν σήμερα; Περίεργο. Πάντως οι προβολές της Παναγίας και των περιστεριών στον αέρα,κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι ολογραφικές προβολές. Υπήρχε από τότε η τεχνική της ολογραφίας απλά τα μεγάλα πλήθη την αγνοούσαν όπως υπάρχουν δεκαετίες τα αεροσκάφη ΚΑΘΕΤΗΣ προσγείωσης και απογείωσης και μόλις τώρα τελευταία το πληροφορούνται αυτό τα πλήθη. Κάπου αλλού πάει η ...βαλίτσα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόκειται περί της ανέγερσης του "ναού" ακριβώς. Ο αντιπερισπασμός καλά κρατεί και φαίνεται πως είτε δεν ξέρουμε από πόλεμο είτε παίζουμε καλά το παιχνίδι τους...
Οι μουσουλμάνοι μέχρι σήμερα δεν έχουν παραδώσει τον χώρο του Λίθου όπου μέλλεται να γίνει η ενθρόνιση (είτε κτιστεί ο "ναός" είτε όχι).

Γι' αυτό, περισσότερη σωφροσύνη και εμπιστοσύνη στη Θεία Οικονομία και λιγότερος φανατισμός απέναντι στο Ισλάμ...

υ.γ. ο άνομος είναι ένα γελοίο "υποκείμενο" που δεν αξίζει ούτε για φτύσιμο...