Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Εάν δεν εξαρθρωθεί η συμμορία Σημίτη, δεν θα υπάρξει μέλλον για την πατρίδα.


Αυτή είναι η αλήθεια. Το πιο διεφθαρμένο καθεστώς που πέρασε απο την χωρα, βρίσκεται πίσω από καθε ρεμούλα, κάθε μειοδοσία, κάθε εκχώρηση δημοσιου δικαιώματος ή πλούτου. Οι εξελίξεις στο θέμα των υποβρυχίων όπου ένα άθλιο παρακράτος επιχειρεί να φυγαδευσει Ματαντούς και Χριστοφοράκους, ενώ συγχρόνως «τιμωρεί παραδειγματικά» τον Αλέξανδρο Αβατάγγελο, τον μόνο εμπλεκόμενο που έσυρε τους γερμανούς στα δικαστήρια, ειναι χαρακτηριστικό δείγμα της μαύρης σκιάς που έχει απλωθεί πάνω από την Ελλάδα.
Ο Χαρδούβελης με τις δόλιες εκταμιεύσεις επί Παπαδήμου, δικηγόροι – γκάνγκστερς με λογαριασμούς στην Ελβετία και βίλες – γιάφκες διαφθοράς, όπου παρήλαυναν υψηλόβαθμα στελέχη του κρατικού μηχανισμού για να μαγειρεύουν υποθέσεις, είναι ακομα εδώ.
Τα σουαπς της συμμορίας έδεσαν την Ελλάδα για δυο γενιές αλλά ακομα, εδω και πέντε χρόνια ουδείς ΥΠΟΙΚ εχει δώσει τα στοιχεια. Μα όλως τυχαίως, από την ωρα που έσκασαν τα σουαπς, ποιοί ηταν υπουργοί;
Ο Παπακωνσταντινου
Ο Βενιζέλος
Ο Στουρναρας
Ο Χαρδούβελης.
Τα εκλεκτά στελέχη του σημιτικού καθεστώτος.
Δεν χρειάζεται λοιπον καμμιά υψηλή φιλοσοφία για την εξεύρεση λύσης της κακοδαιμονίας μας. Ξερίζωστε την συμμορία Σημιτη από τον κρατικό μηχανισμό, και η Ελλάδα θα ελευθερωθεί από τα δεσμά της. Όσες θυσίες και αν απαιτηθούν, ο λαος θα ειναι στο πλευρό σας.

olympia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το κακό έγινε. Δεθήκαμε με το χρέος.Όλοι οι πόροι θα πηγαίνουν για την εξυπηρέτησή του και για τόκους.Και η ύφεση θα επιτείνεται. Και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας θα συνεχίζεται. Η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη. Όση εξάρθρωση και αν γίνει, η καταστροφή της χώρας είναι ήδη ολοκληρωμένη.