Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! Κανένα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ δεν θα το Μεταδώσει… Ο ΛΑΟΣ Επαναστατεί… !!!

Ο ΛΑΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΜΕ ΒΑΡΚΕΣ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
Η κατάσταση με τις ομαδικές μετακινήσεις μουσουλμάνων λαθρο κυρίως από την Αφρική προς την Σικελία και Νότια Ιταλία έχει φτάσει, όπως αναφέρεται, στο απροχώρητο.
Στις μετακινήσεις αυτές πρωτοστατούν και στηρίζουν διάφορες ΜΚΟ που όπως είναι γνωστό χρηματοδοτούνται από το ίδρυμα Σόρος και άλλα.
Επειδή όμως το πράγμα έχει ξεφύγει από κάθε όριο και κάθε έλεγχο, άρχισε να προκαλεί για πρώτη φορά τόσο χαρακτηριστικά, κάποιες ομαδικές αντιδράσεις.
Το εντυπωσιακό είναι, όπως έγινε γνωστό, ότι συγκροτούνται οργανωμένες ομάδες νέων από χώρες της Ευρώπης οι οποίες νοικιάζουνε πλεούμενα και περιπολούνε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ιταλίας και Αφρικής εμποδίζοντας τα πλοία των εμπόρων μεταφοράς λαθρο στην Ευρώπη να προχωρήσουνε βόρεια.
Για να καταλάβουμε καλύτερα το πόσο έχει ξεφύγει το πράγμα, στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε πως κουβαλάνε από την Αφρική, Νιγηριανούς, αλλά και από χώρες της Ασίας, Πακιστάν και Μπανγκλαντές και Αφγανιστάν και από το Μαρόκο της Δυτικής Αφρικής.
Όπως φάνηκε ξεκάθαρα στα σημεία αποβίβασης τον λαθρο, άνθρωποι τον ΜΚΟ τους αποδέχονται οργανωμένα χωρίς πλέον καμία πρόφαση όπως έλεγαν παλαιότερα για εμπόλεμη περιοχή στη Συρία και λοιπά.
Ένας από τους υπεύθυνους τις υποδοχής αναγκάστηκε και παραδέχτηκε στην κάμερα ότι το πράγμα έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο. Μια τραγική συνέπεια αυτών των εξελίξεων είναι ότι στα τοπικά νοσοκομεία έχουν μεταδοθεί ασθένειες που είχαν ξεχαστεί από δεκαετίες, ενώ η διασπορά μικροβίων μεταδοτικών ασθενειών είναι πλέον διάχυτη παντού.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση έφεραν 118 γυναίκες από τις οποίες οι 21 ήταν τουλάχιστον έγκυες, δηλαδή θα γεννήσουνε ανέξοδα στα τοπικά νοσοκομεία. Στην ίδια περίπτωση καταμετρήθηκαν 887 άντρες, όλοι σε στρατεύσιμη ηλικία, 214 παιδιά καταμετρήθηκαν κάτω των 15 ετών και από αυτά τα 193 ήταν ασυνόδευτα.
Μετά την άφιξη τους, γίνεται η διανομή κατά περιοχές που επιβαρύνονται όλο και περισσότερο από τους λαθρο. Όπως αναφέρεται, 600 στην Καμπανία, 150 στην Λομβαρδία,100 στην Εμίλια-Ρομάνια, 50 στο Πεδεμόντιο, και οι υπόλοιποι σε Τοσκάνη και Πούλια(Puglia).

Φώτο: οι άνθρωποι που υποφέρουν φαίνονται και οι άνθρωποι που έρχονται για έναν και μοναδικό σκοπό δηλαδή να πολεμήσουν φαίνονται επίσης.
Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι οι χιλιάδες τουρίστες που παγαίνανε για διακοπές στην Σικελία, τώρα ξαφνικά θα βρεθούν με τα ίδια ναύλα σε … Κεντρική Αφρική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: