Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ στην Ελβετία συνεχίζεται το θέατρο των συνομιλιών για το Κυπριακό, με την αφόρητη διεθνή πίεση που θέλει σώνει και καλά να κλείσει με προδοτικό τρόπο το πρόβλημα καθώς επείγει η… «τακτοποίηση» των ενεργειακών κοιτασμάτων σε βάρος του εθνικού θέματος, μας στάλθηκε το παρακάτω αποκαλυπτικό έγγραφο για την κατάσταση :

«Α) Γνωρίζετε ότι από το τέλος της δεκαετίας του 1990 έχει να αγοραστεί σφαίρα για την εθνική φρουρά.

Η μόνη έννοια των εκάστοτε κυβερνήσεων ήταν το σημείο αναφοράς η καρέκλα, οι διάφοροι καρεκλοκένταυροι, προσωπικές φιλοδοξίες, τα βολέματα, κερδοσκοπία εκτός από την άμυνα της εθνικής φρουράς ξοδευτήκανε δισεκατομύρια λίρες και ευρώ με τα γνωστά γεγονότα χρηματιστηρίου και τρόϊκας.

Τα λεφτά αυτού του νησιού τα χειρίζονται 40 οικογένειες στην Κύπρο και οι υπόλοιποι τους τα κουβαλούν με φόρους και τραπεζικές απειλές. Προσπαθούν αυτή τη στιγμή να επιλύσουν το κυπριακό ζήτημα με διάφορες διαπραγματεύσεις που στην ουσία δεν βγάζουν πουθενά, απλά μόνο για το θεαθήνε ο Τούρκος το μόνο που θέλει είναι να πάρει και το υπόλοιπο νησί (ο Τούρκος μόνο με τούρκο κάνει), ακόμα να το καταλάβουμε.

Β) Έχει γίνει πριν λίγες μέρες στο νησί η άσκηση Δήμητρα που διάρκησε 3 ημέρες από εφέδρους και κληρωτούς.

Η άσκηση στοίχησε μεταξύ 2-3 εκατομύρια ευρώ και δεν είχε τα στοιχιώδη πράγματα, 2-3 αφοδευτήρια κινητά, οικολογικά παραμόνο χαρουπιές και περιφραγμένες τρύπες στο έδαφος.

Όσο για τα αντίσκηνα ήταν ακόμα με τα πασαλάκια και αυτά τρύπια.

Υπάρχουν σήμερα φουσκωτά αντίσκηνα ταχίας εγκατάστασης.

Τα υπόλοιπα τα αφήνω στη κρίση σας.

Γ) Αν αυτό το νησί με τις δυνατότητες που έχει είχε δύο μοίρες αεροπορίας, 5-6 πολεμικά πλοία και σωστή αεράμυνα το κυπριακό θα είχε λυθεί από καιρό με τους δικούς μας όρους, όχι με τους δικούς τους.

Δυστυχώς φοβάμαι πάρα πολύ όταν το γεωτρύπανο της total μπεί στο οικόπεδο 11.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Γιατί αυτοί όλοι οι καλοπερασάκιδες στην Κύπρο και Ελλάδα με το πρώτο βόλι θα εξαφανιστούν από τις 2 χώρες και θα την πληρώσει ο φτωχός ο κόσμος τη νύφη.

Για οτιδήποτε τετελεσμένο γεγονός το οποίο είναι προ των πυλών ευθύνοντε οι κυβερνήσεις, οι τραπεζίτες και γενικά όλο το σάπιο σύστημα γιατί μόνο το προσωπικό συμφέρον βλέπουν και όχι το κοινό συμφέρον του Ελληνοκυπριακού έθνους.

Δεν πιστεύω Νίκο σε προφητείες και σαχλαμάρες του κάθε προβληματικού.

Για μένα προφητεία είναι αυτή που έχει χρόνο, τόπο και ώρα, όχι αλαουρνέζικα, αλαουρνέζικα μπορεί να γράψει όποιος θέλει.

Ελπίζω με αυτά που γράφεις κάποτε βάλουμε μυαλό γιατί ο χρόνος παιρνά ενταντίον μας.»

Το Κυπριακό ήταν είναι και μέχρι να λυθεί πραγματικά θα είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχήςÇ

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

national-pride

Δεν υπάρχουν σχόλια: